Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de annem aramadı heralde diye düşündüm, bugün sabahın köründe aradı, dün kaç kere aradım ulaşamadım dedi,çok sevindim ve duygulandım,
kardeşlerim de aramış ulaşamamışlar, vatsaptan yazmışlar, vatsap mesajları akşam geldi, çok duygulandım gözlerim doldu, bugünlerde pek bir duygusalım, tıpkı hamileliğimin başlarındaki gibi

Tsk ederim kuzum:)burda herkes birbirinden tatli zaten

Valla bı ara bizde öyleydik canm deprem cantamiz herseyimiz hazırdı kendimize evde güvenli yer secmistik o korku panik çok dehşet bişey ve burda sürekli oluyordu sürekli artcilari dahi hissediyorduk

Rabbim beterinden korusun cidden o psikolojiyi atlatmak çok zor

Evet canım çok çok kötü, akşam eşimle dışarı çıkmamız lazım ve kızımı babaannesine bırakıp gitmeye bile korkuyorum biliyo musun, yanımdan ayırmak istemiyorum

Ceviz yiyorm herşeyi yiyebiliyirm çok şükür ama bulantı olmasa daha güzel olacak snaki

Annemde yemek psiiriyor ev kokuyor ama kendi evim kdr burnuma kokmuyor kendi evimize girer girmez kusuyorm ya psikolojik mi ne bilmiyorm

Evet canım çok çok kötü, akşam eşimle dışarı çıkmamız lazım ve kızımı babaannesine bırakıp gitmeye bile korkuyorum biliyo musun, yanımdan ayırmak istemiyorum ☹
Gerçekten öyle oluyor biz birde sabah yakalnmistik çocuklar uyuyordu kaldiramadim panik oldum evde baya bnce ayırma canmm

Saol canm sana da geçmiş olsun

Gerçekten öyle oluyor biz birde sabah yakalnmistik çocuklar uyuyordu kaldiramadim panik oldum evde baya bnce ayırma canmm

Allah kimseye böyle yıkıcı afetler yaşatmasın tek duam bu artık, önlem tedbir zamanı geçti maalesef. Yalnızken hiç korkmuyordum ne olursa olsun diyordum, ama çocuğu olunca insanın öyle olmuyormuş

Gerçekten anlamiyirm anlayamiyirm biz nasıl anneyiz onlar nasıl yoruldm yoruldm diye kenara çekilip öyle oturuyor bütün misafirini bir aydan fazladır biz ağırlıyoruz ben oturunca da sinir oluyor dedm keyfmden oturmuyirm anne cidden kötüyüm diyirm herkes geçti sanki ilk mi diyor ilki sonu mu var bunun anlamadm cidden

Ben gerçekten bu tarafa tasindigima pişman oldm daha bana faydası olacağına benden bekliyor

Bir kere gelip de ne haldesin demedi kapıdan yemek vermekle mi oluyor annelik bilmiyorm gene ona da Allah razı olsun ama insn bı gelmz mi merak edip napio bu iki çocukla diye sorsam esin evde der esm evde olunca sanki onu yiyor ki çoğu zaman bni de tek bırakıp çıkıp gidiyor eşim kolayına geliyor onun evine gelmem ama babam memnun değil en sonunda soylucem de dur bakalım

Allah kimseye böyle yıkıcı afetler yaşatmasın tek duam bu artık, önlem tedbir zamanı geçti maalesef. Yalnızken hiç korkmuyordum ne olursa olsun diyordum, ama çocuğu olunca insanın öyle olmuyormuş
Amin amin
Yazın İzmir'deki depreme yakalandık o sıra disardaydik arkadsla geziyorduk sabah yürüyüşü yapıyorduk bir deprem.oldu inan evin içindeki ses daha az dışarda denizden ve yerden gelen ses beni mahvetti

Çocuklarda baabsiyla beraberdi nasıl panik oldum çocuklarım cocuklarm diye oldum telefonumu da ilk defa almamistm yanıma çok korkutucu Yaaa

Canım benim yaa çocuklardan ayrı olmak kim bilir ne kadar zor.
Kuzenime diyorum çocukları yollamasaydın okula bugünlük filan, okul daha dayanıklıdır evden diye yolladım diyor :)

Canım uzun süre devam ediyor maalesef bu his bende en az üç yıl sürdü, lohusaydım çünkü ben depremi yaşadığım da donup kalmıştım bebeğimin yanına gidememiştim ilk, onun için bile kendimi suçladım niye şoka girdim diye

Ben de küçük depremler yaşadığımızda şoka girmiştim ama açıkçası dün öyle sallandık ki dedim kesin büyük istanbul depremi bu, ve bina yıkılacak. Kızımın yanına koştum hemen o yüzden kucakladım
Kendim için değil ama kızım için çok korkuyorum, çocuklarımızı sinek ısırsa içimiz gidiyor allah korusun öyle kötü şeyleri düşünüp yakıştıramıyorum bile hiçbir çocuğa.
Benim depremle ilgili hep kötü hislerim var, gördüğüm kötü rüyalar bile hep depremle ilgili. Ne zaman aklıma durduk yere deprem gelse ya da biryerde birsey okusam deprem olur, dün de aynı öyle oldu, tam bdv de depremle ilgili konuşuyorduk o an oldu. Artık kendimden korkuyorum

Rosa annelerimiz de benziyor ama benimki farkında olmaz yani anneme söylemek gerekiyor, bilinçli yapmıyor, biraz cahillikten öyle benim annem. Bazen çok kırılıyorum bazen de ne görmüş ki ne versin bize diyorum

Kızlar birşey sormak istiyorum benim operatörüm T... T... dünden beri servis yok hattım da şebeke yok yani. ne arama yapabiliyorum ne arama geliyor ...

aynı sorunu yaşayan var mı ? bana özel bir durum mu cinnet geçireceğim 24 saattir şebeke yok ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…