- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.301
ben de annem aramadı heralde diye düşündüm, bugün sabahın köründe aradı, dün kaç kere aradım ulaşamadım dedi,çok sevindim ve duygulandım,sen ta taşınırken diyodun ama ben biliyorum başıma geleceği diye
ne deyim rosum içinde tutacagina onlara dert olsun. susma herkese söyle ne söylemek istiyosan. dün annemi aradim deprem oldu diye merak etmesin hat kesilirse diye etrafta cok hasar var mi diye sordu sonra hmmm dedi kapatti. sonra işten eve gitmis yemek yemis falan tekrar aradiönce ac karnimi doyurdum dedi bizi de sormuyo anlatiyo durmadan sacma sapan alakasiz şeyler...
aksam da kaynanam aradi. o da çocukla konuşmak istedi...
ya bize mi denk geliyo bilmiyorum. cidden tuhaflar
kimseden kimseye fayda yok diye cekilip kenarda bekleme. yapmak zorundalar bazı şeyleri de. yoksa aile olmanin ne anlami var
Tsk ederim kuzum:)burda herkes birbirinden tatli zatenHoşgeldin aramıza kuzum
Ben şu sıralar taşınma telaşesinden pek giremiyorum
Biten adet tarihi. Bende gebelik topiklerinden öğrendim
Var var bende farkettim kuzucuk
Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Hatalar hiçbir zaman son olmaz diye bilirim ama inşallah eşin yanıltır.
Muhteşem eserlerine yine ağlattın be sultanım En çok gidince söndü libişler kısmından etkilendim. Artık duygulanmış bir Cici'yim
Sorma ya kuzum. Seni getirip kendim kaçıp gittim ama sor bir neden gittim
Önce Yakuzanın laneti üstüme çöktü. Ardından okullar açıldı. Ardından da taşınma muhabbeti.
Ben gitmeyeyim de kimler gitsin
Ama inşallah şu taşınma bitsin, hasretlik de bitecek. Cuma geçiyorum yeni evime. ♥
Biz düzgün kişiler olarak burda benim emekli aylığım ile açtığım topiğe doluştuk. Burada yaşıyoruz. Huzur evi gibi burasıSon kalan düzgünler huzur evi artık sende bizden birisin
Patilicanım 1 kereden pek birşey olmaz sadece diğer ay adetin biraz tuhaf geçebilir. Karın ağrıları vesaire.. Diğer adetinden önce ara kanamalar, regl gecikmesi ya da erken gelmesi gibi durumlar yaşayabilirsin.
Bekar mıydın sen pıtırcığım, asla olmaması gereken bir gebelikten mi korunmaya çalışıyorsun?
Valla bı ara bizde öyleydik canm deprem cantamiz herseyimiz hazırdı kendimize evde güvenli yer secmistik o korku panik çok dehşet bişey ve burda sürekli oluyordu sürekli artcilari dahi hissediyordukKızımı yine aynı yerde uyutuyorum, dün gardırop devrilecek üstüne diye korktum ama akşam eşimle konuştuk da en güvenli yer burası diyor, devrilirse yatağın üstüne devrilir arada boşluk kalır diyor. Neleri düşünüyoruz çok korkunç
Valla bı ara bizde öyleydik canm deprem cantamiz herseyimiz hazırdı kendimize evde güvenli yer secmistik o korku panik çok dehşet bişey ve burda sürekli oluyordu sürekli artcilari dahi hissediyorduk
Rabbim beterinden korusun cidden o psikolojiyi atlatmak çok zor
Ceviz yiyorm herşeyi yiyebiliyirm çok şükür ama bulantı olmasa daha güzel olacak snakiCanım benim yabi arkadaşım hamileyken hep yağsız şeyler yerdi. Makarna falan da yağsızdı. Bulantı olmasın diye. İnşAllah çabuk atlatırsın kuzum ya. Aslında çocuklar annenler yakınsa kalamazlar mı? Onlar olmasa kahvaltı tarzı da yaparsınız. Ceviz falan yiyebiliyor musun?
Sen eşittir ben demektir o zaman ☺ bana da pek yaklaşamazlarhatta eşimle yürürken bi keresinde adamın biri laf attı da ondan sinirliyim sanmış
Gerçekten öyle oluyor biz birde sabah yakalnmistik çocuklar uyuyordu kaldiramadim panik oldum evde baya bnce ayırma canmmEvet canım çok çok kötü, akşam eşimle dışarı çıkmamız lazım ve kızımı babaannesine bırakıp gitmeye bile korkuyorum biliyo musun, yanımdan ayırmak istemiyorum ☹
Saol canm sana da geçmiş olsungeçmiş olsun, ben de aynı durumdayım şuan, grip, faranjit
çok teşekkür ederim
biz evdeydik, karsambaç yapıyorduk, babam elinde karsambaç kasesini bırakmadan aşağı inmiştik, aşağıda da herkes telaş içindeyken babam karsambaç kaşıklıyordu :)
Gerçekten öyle oluyor biz birde sabah yakalnmistik çocuklar uyuyordu kaldiramadim panik oldum evde baya bnce ayırma canmm
Gerçekten anlamiyirm anlayamiyirm biz nasıl anneyiz onlar nasıl yoruldm yoruldm diye kenara çekilip öyle oturuyor bütün misafirini bir aydan fazladır biz ağırlıyoruz ben oturunca da sinir oluyor dedm keyfmden oturmuyirm anne cidden kötüyüm diyirm herkes geçti sanki ilk mi diyor ilki sonu mu var bunun anlamadm ciddensen ta taşınırken diyodun ama ben biliyorum başıma geleceği diye
ne deyim rosum içinde tutacagina onlara dert olsun. susma herkese söyle ne söylemek istiyosan. dün annemi aradim deprem oldu diye merak etmesin hat kesilirse diye etrafta cok hasar var mi diye sordu sonra hmmm dedi kapatti. sonra işten eve gitmis yemek yemis falan tekrar aradiönce ac karnimi doyurdum dedi bizi de sormuyo anlatiyo durmadan sacma sapan alakasiz şeyler...
aksam da kaynanam aradi. o da çocukla konuşmak istedi...
ya bize mi denk geliyo bilmiyorum. cidden tuhaflar
kimseden kimseye fayda yok diye cekilip kenarda bekleme. yapmak zorundalar bazı şeyleri de. yoksa aile olmanin ne anlami var
Amin aminAllah kimseye böyle yıkıcı afetler yaşatmasın tek duam bu artık, önlem tedbir zamanı geçti maalesef. Yalnızken hiç korkmuyordum ne olursa olsun diyordum, ama çocuğu olunca insanın öyle olmuyormuş
Amin amin
Yazın İzmir'deki depreme yakalandık o sıra disardaydik arkadsla geziyorduk sabah yürüyüşü yapıyorduk bir deprem.oldu inan evin içindeki ses daha az dışarda denizden ve yerden gelen ses beni mahvetti
Çocuklarda baabsiyla beraberdi nasıl panik oldum çocuklarım cocuklarm diye oldum telefonumu da ilk defa almamistm yanıma çok korkutucu Yaaa
Kim bekliyor yaHamilelik + grip canimm
Bir de hicbirseyim yokmuş gbi iyiyim gbi benden iş bekliyorlar iyice sinir oluyorm
Kız geliyor ondanValla benden pek sakin bişey çıkar gbi gelmiyor ama
İns sakin olur hep uyur
Gerçekten kendimde değilim hiç durup durup sinirden agliyorm bulantidan da agliyorm
Canım uzun süre devam ediyor maalesef bu hisOff yaa bu deprem bende çok kötü etki bıraktı, dün de tam bu saatte kızımı uyutup gidip kahve yapmıştım, daha 1 yudum içmeden sallanmiştik, sürekli yine olacak gibi hissedip endiseleniyorum siz de öyle misiniz
Canım uzun süre devam ediyor maalesef bu hisbende en az üç yıl sürdü, lohusaydım çünkü ben depremi yaşadığım da donup kalmıştım bebeğimin yanına gidememiştim ilk, onun için bile kendimi suçladım niye şoka girdim diye
Rosa annelerimiz de benziyorGerçekten anlamiyirm anlayamiyirm biz nasıl anneyiz onlar nasıl yoruldm yoruldm diye kenara çekilip öyle oturuyor bütün misafirini bir aydan fazladır biz ağırlıyoruz ben oturunca da sinir oluyor dedm keyfmden oturmuyirm anne cidden kötüyüm diyirm herkes geçti sanki ilk mi diyor ilki sonu mu var bunun anlamadm cidden
Ben gerçekten bu tarafa tasindigima pişman oldm daha bana faydası olacağına benden bekliyor
Bir kere gelip de ne haldesin demedi kapıdan yemek vermekle mi oluyor annelik bilmiyorm gene ona da Allah razı olsun ama insn bı gelmz mi merak edip napio bu iki çocukla diye sorsam esin evde der esm evde olunca sanki onu yiyor ki çoğu zaman bni de tek bırakıp çıkıp gidiyor eşim kolayına geliyor onun evine gelmem ama babam memnun değil en sonunda soylucem de dur bakalım
Aynennnn kızzzzzhım karın mumbar da güzel olur hemşom :)
İyi cesaret yaaa bn gonderemezdim.heraldeCanım benim yaa çocuklardan ayrı olmak kim bilir ne kadar zor.
Kuzenime diyorum çocukları yollamasaydın okula bugünlük filan, okul daha dayanıklıdır evden diye yolladım diyor :)
İyi cesaret yaaa bn gonderemezdim.heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?