- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.341
Bende yok, eşimin hattı hala çekmiyor cnmİyi akşamlar
Bugün okul kırıp, benim oğlanlarla attık kendimizi dışarı. Hayat kısa, hatlar kesiliyor
Bende yok, eşimin hattı hala çekmiyor cnm
O benim işteOff yaa bu deprem bende çok kötü etki bıraktı, dün de tam bu saatte kızımı uyutup gidip kahve yapmıştım, daha 1 yudum içmeden sallanmiştik, sürekli yine olacak gibi hissedip endiseleniyorum siz de öyle misiniz
Aynni benYaaaaaa çok tatlıııı
Böyle görünce çok hoşuma gidiyor ama çok korkuyorum ben yaaaa kediden kuştan köpekten bi türlü aşamıyorum bu korkumu
Ediyorum meleğim etmem mi korktuğumuz şey ölüm değil geride kalmak ve cehennem emin olAllah beterinden saklasin bizi sevdiklerimize sevdiklerimizi bize bagislasin inşallah zepramsen bizden daha iyi bilirsin bu şeyleri kalbini ferahlatmak için dua et kuzum
O benim işte ☹
Ediyorum meleğim etmem mi korktuğumuz şey ölüm değil geride kalmak ve cehennem emin olneyse bunları konuşmak için erken Rabbşm hayırlı acısız ölümler yaşatsın bizlere
Tamam canım...amin kuzum benim
aynen şimdi bunları düşünme güzel şeylerden bahsedelim
anlat bakalım zepra kışlık hazırlık tamamen bitti mi
Tamam canım...
Yok KuZum salçam kaldı sen naptın kuzum
Yok canım merak başka bisey ya,bence sadece merak ediyor ama soramiyorya kadın açıkça bana ders ver diyememis
burda bize yol gösteriyon beybi bi kandil de onun eline yakıp vereydin o yolunu bulurduçok mutsuz sanırım cinsellikte ya kızıyım mı üzülüym mü bilemedim eltine
açıkça sana sorununu anlatıp danisamiyo. böyle itici itici şeyler yapiyo zaar. kardeşler ya aynidirlar diye düşünüyodur belki
sunucu hatası oldu kızheyecan yapacak şeyler yasayamiyoz bu aralar ben hep sıkıntılıym. heee acimiyorum o ayrı duvar çok nasilsa. sirayla tirmansin napiyim
Bilmem ki canım sikintilari varsa da ben terapist fln değilim kiYuh yaacaba onların mı var? Bi sorun varsa sor yardımcı olmaya çalışayım de bari
Benimki de kaç günde bir yapıyorsunuz demişti, ben de sanane demiştim. Bi kaç kere de ben bu tarz konuşmaları sevmiyorum dedim. Azalttı şükür.
Yok KuZum temizliği zor sadece :) ahhh kıyamam ya bende dün geceden kalan yorgunluğumu atmak için uyudum ama yeterli gelmedi sanırımsalça yapmak zor degil mi kuzum ya
anca çocuk gezdirdim ben yabütün gün disardaydik belimi hissetmiyorum artık. esim gelmezse diye evdeki eksikleri falan da aldım. şimdi kahve çikolata keyfi yapıyorum
Manyak bunlar anacım. Başka açıklaması yokYok canım merak başka bisey ya,bence sadece merak ediyor ama soramiyor
Kız niye düz duvar moduna girdinizekşını birbirinize tırmanarak yaşayın, heyecanı kaybetmeyin yaa bidaha gelmez bu yaşlar
Bilmem ki canım sikintilari varsa da ben terapist fln değilim kiama onun ki merak işte sadece bak sende de varmış aynisi maksat didiklemek işte,benim geçiştirmeye calistigimi anlayinca kendilerini anlatmaya başlıyor sinir oluyorum, onuda geçiştirip dinlemiyorum çoğu zaman,banane kaynimim nasıl sevistiginden yada eltime ne benim kocamın nasıl sevistiginden
Yok canım merak başka bisey ya,bence sadece merak ediyor ama soramiyor
Kız niye düz duvar moduna girdinizekşını birbirinize tırmanarak yaşayın, heyecanı kaybetmeyin yaa bidaha gelmez bu yaşlar
Bilmem ki canım sikintilari varsa da ben terapist fln değilim kiama onun ki merak işte sadece bak sende de varmış aynisi maksat didiklemek işte,benim geçiştirmeye calistigimi anlayinca kendilerini anlatmaya başlıyor sinir oluyorum, onuda geçiştirip dinlemiyorum çoğu zaman,banane kaynimim nasıl sevistiginden yada eltime ne benim kocamın nasıl sevistiginden
Yok KuZum temizliği zor sadece :) ahhh kıyamam ya bende dün geceden kalan yorgunluğumu atmak için uyudum ama yeterli gelmedi sanırımcay çekirdek keyfi yaptım bende :)
Ep gıybet epp
O benim işte ☹
Bende malum marketlerden alıyorum ama bi market var acık satıyo cok güzelseninki daha güzelmişben güzel çekirdek bulamadim burda ya. Ankara'dayken cekirdekcilerimiz vardi harika sıcacık cekirdek alırdık burda paketli cekirdekler en iyisi
hep emek işte kuzum bunlarbak ben hep hazır alıyorum sen herşeyini emeginle yapiyosun maşallah
Eşim evde ya rahatladım ben biraz, sanki o olunca olmuyor :)
Az önce ben korkmuyorum artık iyiyim dedim, balkona çıktık.
Balkonun korkuluğuna öylesine ayağını vuruyormus, birden sallanmaya başladı. Ben de deprem oluyor sandım doğal olarak, Kızımın yanına koşuyordum ki gülme sesi duydum
Sinir krizi geçirecektim, hala dalga geçiyor allahtan korkmuyormussun diye. Oof of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?