Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O benim işte

Allah beterinden saklasin bizi sevdiklerimize sevdiklerimizi bize bagislasin inşallah zepram sen bizden daha iyi bilirsin bu şeyleri kalbini ferahlatmak için dua et kuzum
Ediyorum meleğim etmem mi korktuğumuz şey ölüm değil geride kalmak ve cehennem emin ol neyse bunları konuşmak için erken Rabbşm hayırlı acısız ölümler yaşatsın bizlere

O benim işte ☹

Hala aynıyım, bugün mağazada kasada beklerken bile sallandık sandım, işin garibi kasiyer çocuk da sallandık zannedip yüzüme bakıyor. Ama olmamış o an deprem. Durduk yere sallanan binalar var ya da milletçe aynı anda kafayı sıyırdık :)

Ediyorum meleğim etmem mi korktuğumuz şey ölüm değil geride kalmak ve cehennem emin ol neyse bunları konuşmak için erken Rabbşm hayırlı acısız ölümler yaşatsın bizlere

amin kuzum benim
aynen şimdi bunları düşünme güzel şeylerden bahsedelim

anlat bakalım zepra kışlık hazırlık tamamen bitti mi

Tamam canım...

Yok KuZum salçam kaldı sen naptın kuzum

salça yapmak zor degil mi kuzum ya
anca çocuk gezdirdim ben ya bütün gün disardaydik belimi hissetmiyorum artık. esim gelmezse diye evdeki eksikleri falan da aldım. şimdi kahve çikolata keyfi yapıyorum

Yok canım merak başka bisey ya,bence sadece merak ediyor ama soramiyor

Kız niye düz duvar moduna girdiniz ekşını birbirinize tırmanarak yaşayın, heyecanı kaybetmeyin yaa bidaha gelmez bu yaşlar
Bilmem ki canım sikintilari varsa da ben terapist fln değilim kiama onun ki merak işte sadece bak sende de varmış aynisimaksat didiklemek işte,benim geçiştirmeye calistigimi anlayinca kendilerini anlatmaya başlıyor sinir oluyorum, onuda geçiştirip dinlemiyorum çoğu zaman,banane kaynimim nasıl sevistiginden yada eltime ne benim kocamın nasıl sevistiginden

salça yapmak zor degil mi kuzum ya
anca çocuk gezdirdim ben ya bütün gün disardaydik belimi hissetmiyorum artık. esim gelmezse diye evdeki eksikleri falan da aldım. şimdi kahve çikolata keyfi yapıyorum
Yok KuZum temizliği zor sadece :) ahhh kıyamam ya bende dün geceden kalan yorgunluğumu atmak için uyudum ama yeterli gelmedi sanırım cay çekirdek keyfi yaptım bende :)

Manyak bunlar anacım. Başka açıklaması yok

ay kendini tutamiyo ki yaaa en iyisi coooooookkkkk uzaktan baksin bana adam oynasmaya gelemiyo kuzu onun dna sında oynasmak yok

neyseki zararsiz biriymis eltin
benim kaynana da yatakodasinin kapısını calmadan dan diye girerdi odaya en son esim girdiyse kitlerdi ama ben ne biliyim. en son ben girdiysem uyurken falan geliverirdi deli. ne bulmayi umuyodu acaba

Yok KuZum temizliği zor sadece :) ahhh kıyamam ya bende dün geceden kalan yorgunluğumu atmak için uyudum ama yeterli gelmedi sanırım cay çekirdek keyfi yaptım bende :)

seninki daha güzelmiş ben güzel çekirdek bulamadim burda ya. Ankara'dayken cekirdekcilerimiz vardi harika sıcacık cekirdek alırdık burda paketli cekirdekler en iyisi

hep emek işte kuzum bunlar bak ben hep hazır alıyorum sen herşeyini emeginle yapiyosun maşallah

O benim işte ☹

Eşim evde ya rahatladım ben biraz, sanki o olunca olmuyor :)
Az önce ben korkmuyorum artık iyiyim dedim, balkona çıktık.
Balkonun korkuluğuna öylesine ayağını vuruyormus, birden sallanmaya başladı. Ben de deprem oluyor sandım doğal olarak, Kızımın yanına koşuyordum ki gülme sesi duydum
Sinir krizi geçirecektim, hala dalga geçiyor allahtan korkmuyormussun diye. Oof of

Bende malum marketlerden alıyorum ama bi market var acık satıyo cok güzel

Evet hemde daha kârlı ondan böyle yapıyorum ben :)

ayyy kıyamam sana esin biraz ölçüsüz şaka yapmış. evde bebek varken sinek girse kriz meselesidir oysa
takma kuzum sinirlenme. o erkek şakası yapmış gayet sığ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…