Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rosa annelerimiz de benziyor ama benimki farkında olmaz yani anneme söylemek gerekiyor, bilinçli yapmıyor, biraz cahillikten öyle benim annem. Bazen çok kırılıyorum bazen de ne görmüş ki ne versin bize diyorum
Yaaaa ciddi misin negom artık şüphelenmeye başladm

Benm annemin şuan kafası da kendisi de çok yoğun anliyirm ondan yana biseuim yok çok da yıprandı aslnda ama bunu bize hissettirmesi bana tuhaf geldi

benim de aynı operatör, dün akşam şebeke gelmiş gibiydi ama yine ulaşamadım kimseye, watsaptan ulaşabildik, akşama kadar watsapta yoktu, sanırım evde wifi olunca watsapa girebildik,
bugün kızımı aradığımda yine ulaşamadım, bir kaç aramadan sonra konuşabildik.

Ben 24 saattir hiç birşekilde kimseye ulaşamıyorum, hoş kimseye bana ulaşamıyor şebeke bir türlü kendine gelmedi..
bekliyorum gelecek inşallah

bizim aileler rahat ya korkan düşünen falan yok maşallah
aranmak güzel olurdu ne biliyim

sorma rossum ya annem gibi anne olma korkum yüzünden küçükken ergenligimde falan hep dua ederdim. Allah'ım kızım olmasın ya bakamazsam ya mutlu edemezsem ya annem gibi olursam diye

aynen ilki sonu yok her hamilelik her bebek bambaşka oluyo. bazen sırf bu şeyler yüzünden uzakta olmak istiyorum. uzaktayim gelemez demek yakinda ama gelmez demekten daha kolay çünkü.

Allah akıl fikir versin rosum ne deyim ya. anlıyorum seni. evine gitmenden de memnun arada işi kaktiriyo çünkü bence içinde tutup kendini daha da strese sokma kuzum. yeri gelince söyle lafını

Valla kızım olsa heralde pamukalra sararm heralde bilmiorm Yaaa

Gerçekten uzaktayken daha iyisin değerin de biliniyor en azından yani uzaktayken oyleydiler ne kdr yakına geldik o kdr değerimiz düştü onu hissettim bu sefer
Zaten hiç taşınmak istemiyordum eşim yüzünden
Birde çok ilginç ki bu eve tasindigimzdan beri çok korkunç ruyaalr goruyorm hiç mutlu olmayacakmışim gİbi hissediyorm

bulunduğun durum da etkiliyodur rüyalarını ross ya. bide üstüne hamilesin daha da hassassin. olmadı başka eve cikarsiniz. ya da faizler tekrar incekmis belki ev falan alir tasinirsiniz

uzaklık her anlamda kurtuluş bence. ne biliyim ben ilk evlendigim sene mahfolmustum. yakinda kesinlikle zor bana kalsa şark dönüşü başka sehre yerlesirim

O kdr pismanm.ki buraya geldiğimde keşke İstanbul'da kalmaya devam etseydim inan daha hzuurlu olurdum

O sıra çocukların ikisi de çok küçüktü ve bn çok bunalmistm yalnızlıktan eşimle de çok kavga ediyorduk beni iki çocukla bırakıp arkadsyla araba pazarlarına gidiyordu saatlerce gelmiyordu bn kriz geçiriyordum

Smdi bir imkanm da yok cocuklar annesini dedesini çok seviyor başka şehre gitsem yine yapamam gbi zaten bırakmazlar da

Ev alamayiz kuzum bizim çok zor ancak mucize olması lazm eksilerde geziyor eşim

Kredi olayından da bıktık kaç senedir hep havaya ödedik krediye yanaşıp ev alacağını sanmam cnku pesinatimiz bile yok

Tekim cici eşim vardiyadaydı suan da TEK’im korkuyorum gene büyük deprem olacakmış diyolar bende de sürekli sallanma hissi oluyo ya

İstanbul'dan mi gittiniz ross :) ben burdan gittiğinizi bilmiyodum denk gelmedim sanırım. ama İstanbul insani psikolojik olarak cok yıpratan bi sehir. ciddi anlamda bunalima sürüklüyo. ben bi tane çocuk varken dayanamıyorum. burda herşey paraya bakiyo.
sen iki çocukla nasıl bunalmicaksin.

oğlan doğduğundan beri ilk kez geçen aksam halısaha maçına gitti esim mesela. ona rağmen ben de yalnızlıktan çok bunaldim

sen su an bir mucize mercimek tasiyosun hiç belli olmaz canım bu işler. ama borç ödemek hele havaya ödemek nedir iyi bilirim allah tez zamanda kurtarsin inşallah

aileden yana dertli olan zaten herseyini tek yapmaya musait oluyo muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur

bana herkes şaşırır mesela nasil yaptın diye de. sen de öylesin. sen bide iki bebek birden büyütmüşsün

Tekim cici eşim vardiyadaydı suan da TEK’im korkuyorum gene büyük deprem olacakmış diyolar bende de sürekli sallanma hissi oluyo ya

zepram Bursa da yıkıcı etkisi olmicakmis büyük depremin. bursa o konuda rahat olabilir demişlerdi dün tvde

bilmiyorum teke teki izledin mi korkma kuzum. bisey olmicak Allah'ın izniyle

İyi akşamlar
Bugün okul kırıp, benim oğlanlarla attık kendimizi dışarı. Hayat kısa, hatlar kesiliyor

ay iyi yapmışsın kuzu yaaa ben de dışardaydim bugün hep. ama cocuk sakinlesip yorulacagina iyice kudurdu eve gelince

hatta sorun var mi hala

zepram Bursa da yıkıcı etkisi olmicakmis büyük depremin. bursa o konuda rahat olabilir demişlerdi dün tvde

bilmiyorum teke teki izledin mi korkma kuzum. bisey olmicak Allah'ın izniyle
Ama dün bile o kadar sallandık ki korkmamak elden değil bide babam gebzede babam da kalıyo aklım sürekli ya

Evet biz istanbuldan geldik ama eşimde bende İstanbul aşığız insanlarız ikinci oğlan doğduğunda brodway bı araba aldık iyi kötü ama gidiyorduk gene ben evden dolduruyordumherseyi yiyorduk ne bilim çok mutluyduk psikolojik olarak paramız yoktu

Bende öyleyim.herseyi kendim yaptm smdi annemndiyor bakarız ederiz dedm sen gezmenden fırsat bulur da çocuk mi bakarsn dedm

Az önce de konuştum zaten bni normal sanıyorsun heralde dedm bulantidan oluyorm habern yok dedim iyi bişey demedm diyor ama bn hissediyirm

Uzakta daha becerikli oluyorsun her konuda

Ama dün bile o kadar sallandık ki korkmamak elden değil bide babam gebzede babam da kalıyo aklım sürekli ya

Allah beterinden saklasin bizi sevdiklerimize sevdiklerimizi bize bagislasin inşallah zepram sen bizden daha iyi bilirsin bu şeyleri kalbini ferahlatmak için dua et kuzum

aynen sabır sukunet soğukkanlılık dayanma gücü falan ultra yüksek oluyo ben de kendimi salarsam nolcak psikolojisi sanırım

araba çok önemli ama yaaa bizim hala yok. sürekli evdeyiz. en uzak gittigimiz yer taksiyle 20 lira yaziyo babası halaaaaa emekli olmadi ross biliyo musun. böbrekten ameliyat olcakmis sonra rapor alcakmis sonra kalan yillik iznini kullanip öyle emekli olcakmis

ben anneme kötüyüm derdim. napcan işte öyle böyle geçecek başa gelen cekiliyo derdi hani geliyim kızım yardim ediyim bakiyim sana falan asla demezdi hala da kafasına göre takılıyo

İstanbul'dan oraya gitmek daha iyi be rosss
en azından burda ortalama semte kira yetistirip çocuğunu pisliğe bulascak mi korkusu olmaz. bildiğiniz yer. cocuk büyütürken çevre çok çok önemli :) iyi yönünden bakalım

annene bakma doğumun açısı unutulmasa kimse ikinciyi dogurmazdi diye bi laf var ya gerçekten unutuluyo. kac yaşına gelmiş. normalde senin üzerine titremiyosa şimdi de titremez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…