- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.361
Bende malum marketlerden alıyorum ama bi market var acık satıyo cok güzel
Evet hemde daha kârlı ondan böyle yapıyorum ben :)
ayyy kıyamam sanaesin biraz ölçüsüz şaka yapmış. evde bebek varken sinek girse kriz meselesidir oysa
takma kuzum sinirlenme. o erkek şakası yapmış gayet sığ
Ayyyy siz karı koca çok fenasınız yaaaaaaEşim evde ya rahatladım ben biraz, sanki o olunca olmuyor :)
Az önce ben korkmuyorum artık iyiyim dedim, balkona çıktık.
Balkonun korkuluğuna öylesine ayağını vuruyormus, birden sallanmaya başladı. Ben de deprem oluyor sandım doğal olarak, Kızımın yanına koşuyordum ki gülme sesi duydum
Sinir krizi geçirecektim, hala dalga geçiyor allahtan korkmuyormussun diye. Oof of
Ayyyy siz karı koca çok fenasınız yaaaaaa
Değmez mi kız diğer salçaların içinde ne olduğunu bilmiyoruz kiben hep zamanimi harcadığıma değer mi diye bakiyorum
ondan tasarruf edemiyorum hiçiyi ki benim gibi değilsin sen
Kızdım ben de böyle şaka mı olur diye
Şaka yapmadım, bilinçsizce yaptım diyor, ayağını sallıyormuş akıllı. Deli midir nedir
Bizde yaptık salçayı haftasonuı kaynanamın evindeDeğmez mi kız diğer salçaların içinde ne olduğunu bilmiyoruz ki
Benşm de öyle hatta bi keresinde otobüs durağında yapıyor muşum yaşlı bi teyze uyarmıştı kızım sallanma diyealışkanlık tamamen ya. bos bulundu demek. ben de hep vururumayağım hiç durmaz hep hareket halindedir
alışkanlık tamamen ya. bos bulundu demek. ben de hep vururumayağım hiç durmaz hep hareket halindedir
Çok tatlısınız yaaaa ❤❤
Değmez mi kız diğer salçaların içinde ne olduğunu bilmiyoruz ki
Benşm de öyle hatta bi keresinde otobüs durağında yapıyor muşum yaşlı bi teyze uyarmıştı kızım sallanma diye
Aynen ya bi an şaşırdıminsam farketmiyo o ikaz gelene kadar demi
insam farketmiyo o ikaz gelene kadar demi
O da aynı senin gibi koltukta otururken koltuğu sallıyor, deprem fobimden dolayı böyle ayağını sallayanlara filan çok kızarım o da bana denk geldi
Teşekkür ederim canım yaa ama pek tatlı değiliz bence
Aslnda normalde bizim üzerimize çok dusr çok fedakar bir annedir ama.hacidan geldikten snra biseler oldu anlamadmaynen sabır sukunet soğukkanlılık dayanma gücü falan ultra yüksek oluyoben de kendimi salarsam nolcak psikolojisi sanırım
araba çok önemli ama yaaabizim hala yok. sürekli evdeyiz. en uzak gittigimiz yer taksiyle 20 lira yaziyo babası halaaaaa emekli olmadi ross biliyo musun. böbrekten ameliyat olcakmis sonra rapor alcakmis sonra kalan yillik iznini kullanip öyle emekli olcakmis
ben anneme kötüyüm derdim. napcan işte öyle böyle geçecek başa gelen cekiliyo derdihani geliyim kızım yardim ediyim bakiyim sana falan asla demezdi hala da kafasına göre takılıyo
İstanbul'dan oraya gitmek daha iyi be rosss
en azından burda ortalama semte kira yetistirip çocuğunu pisliğe bulascak mi korkusu olmaz. bildiğiniz yer. cocuk büyütürken çevre çok çok önemli :) iyi yönünden bakalım
annene bakmadoğumun açısı unutulmasa kimse ikinciyi dogurmazdi diye bi laf var ya gerçekten unutuluyo. kac yaşına gelmiş. normalde senin üzerine titremiyosa şimdi de titremez.
stresini bosaltiyodur yaaaasana göre daha sakin biri mi peki esin :) biraz daha gamsiz ve rahat olabilir mi senden
Aslnda normalde bizim üzerimize çok dusr çok fedakar bir annedir ama.hacidan geldikten snra biseler oldu anlamadmaynen sabır sukunet soğukkanlılık dayanma gücü falan ultra yüksek oluyoben de kendimi salarsam nolcak psikolojisi sanırım
araba çok önemli ama yaaabizim hala yok. sürekli evdeyiz. en uzak gittigimiz yer taksiyle 20 lira yaziyo babası halaaaaa emekli olmadi ross biliyo musun. böbrekten ameliyat olcakmis sonra rapor alcakmis sonra kalan yillik iznini kullanip öyle emekli olcakmis
ben anneme kötüyüm derdim. napcan işte öyle böyle geçecek başa gelen cekiliyo derdihani geliyim kızım yardim ediyim bakiyim sana falan asla demezdi hala da kafasına göre takılıyo
İstanbul'dan oraya gitmek daha iyi be rosss
en azından burda ortalama semte kira yetistirip çocuğunu pisliğe bulascak mi korkusu olmaz. bildiğiniz yer. cocuk büyütürken çevre çok çok önemli :) iyi yönünden bakalım
annene bakmadoğumun açısı unutulmasa kimse ikinciyi dogurmazdi diye bi laf var ya gerçekten unutuluyo. kac yaşına gelmiş. normalde senin üzerine titremiyosa şimdi de titremez.
Aynen ya bi an şaşırdım
Yok kız ben farketmiyorum bile salladığımı sonra bi bakıyorum ayaklarım ağrıyorişte bu tedavisiz bişeyAllah yardımcımız olsun ben ayaklarimi otururken geriye koyup sakin sakin bilek çevirmekte buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?