Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende malum marketlerden alıyorum ama bi market var acık satıyo cok güzel

Evet hemde daha kârlı ondan böyle yapıyorum ben :)

ben hep zamanimi harcadığıma değer mi diye bakiyorum
ondan tasarruf edemiyorum hiç iyi ki benim gibi değilsin sen

ayyy kıyamam sana esin biraz ölçüsüz şaka yapmış. evde bebek varken sinek girse kriz meselesidir oysa
takma kuzum sinirlenme. o erkek şakası yapmış gayet sığ

Kızdım ben de böyle şaka mı olur diye
Şaka yapmadım, bilinçsizce yaptım diyor, ayağını sallıyormuş akıllı. Deli midir nedir

Ayyyy siz karı koca çok fenasınız yaaaaaa

Kızdım ben de böyle şaka mı olur diye
Şaka yapmadım, bilinçsizce yaptım diyor, ayağını sallıyormuş akıllı. Deli midir nedir

alışkanlık tamamen ya. bos bulundu demek. ben de hep vururum ayağım hiç durmaz hep hareket halindedir

alışkanlık tamamen ya. bos bulundu demek. ben de hep vururum ayağım hiç durmaz hep hareket halindedir
Benşm de öyle hatta bi keresinde otobüs durağında yapıyor muşum yaşlı bi teyze uyarmıştı kızım sallanma diye

O da aynı senin gibi koltukta otururken koltuğu sallıyor, deprem fobimden dolayı böyle ayağını sallayanlara filan çok kızarım o da bana denk geldi

Çok tatlısınız yaaaa ❤❤

Teşekkür ederim canım yaa ama pek tatlı değiliz bence

Değmez mi kız diğer salçaların içinde ne olduğunu bilmiyoruz ki

yani orası öyle de aldığımız domatesi de bilmiyoz
neyse kuzum ya bana bakma ben tembellik olsun diye herşeye bi bahane bulurum

insam farketmiyo o ikaz gelene kadar demi

Eskiden çağrı merkezinde çalışıyordum, yan yana böyle kocaman masalar olur ya
Sitlerin en başından biri ayağını sallasa kavga ediyordum yapmayın diye

stresini bosaltiyodur yaaaa sana göre daha sakin biri mi peki esin :) biraz daha gamsiz ve rahat olabilir mi senden

Aslnda normalde bizim üzerimize çok dusr çok fedakar bir annedir ama.hacidan geldikten snra biseler oldu anlamadm

Ya da bana öyle geliyor hassaslastm tam bilmiyirm

İstanbul'da tek başıma doktora bile gidemezdm ama burda alıp kendim gidebiliuorm ama.ordayken korkuyordum gidemiyordum eşimi bekliyordum elim mahkumdu ona

Gelirlerdi yanıma üç gün kalıp giderlerdi bir kere kızmıştım yine kendisi değil de ananemi yollamıştı ki bende ananemle.hic anlasamam ananemi gönderene kadar ben geleyim demezdi çok sinirlerimi bozuyordu gezmesi tozmasi herseysi önemliydi

Bilmiyirm yaslandikca bnde mi böyle olucam

Aslnda normalde bizim üzerimize çok dusr çok fedakar bir annedir ama.hacidan geldikten snra biseler oldu anlamadm

Ya da bana öyle geliyor hassaslastm tam bilmiyirm

İstanbul'da tek başıma doktora bile gidemezdm ama burda alıp kendim gidebiliuorm ama.ordayken korkuyordum gidemiyordum eşimi bekliyordum elim mahkumdu ona

Gelirlerdi yanıma üç gün kalıp giderlerdi bir kere kızmıştım yine kendisi değil de ananemi yollamıştı ki bende ananemle.hic anlasamam ananemi gönderene kadar ben geleyim demezdi çok sinirlerimi bozuyordu gezmesi tozmasi herseysi önemliydi

Bilmiyirm yaslandikca bnde mi böyle olucam

işte bu tedavisiz bişey Allah yardımcımız olsun ben ayaklarimi otururken geriye koyup sakin sakin bilek çevirmekte buldum
Yok kız ben farketmiyorum bile salladığımı sonra bi bakıyorum ayaklarım ağrıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…