- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.821
Ahahahah aklımdan cıkıyo sonra siz aklıma sokuyosunuzGelir birazdaha msjlar binli msja yaklasnca
Hoşgeldinn, nerde kaldınBurdayım canımın içi geldim♥
Cok yoğunum ya neden bilmem bugun aylık toplantımız vardı arkadaşlarla bide deprem beni cok etkiledi nedense sürekli sallanıyorum sankiHoşgeldinn, nerde kaldın
Ben de kurmaya başladım. Allah korusunCok yoğunum ya neden bilmem bugun aylık toplantımız vardı arkadaşlarla bide deprem beni cok etkiledi nedense sürekli sallanıyorum sanki
Valla deprem çantası falan hazırladım koydum fırtmantoya hazır bekliyo kapıda içine de konserve koydum valla korkuyorum ya tek kalınca da daha cok korkuyorumBen de kurmaya başladım. Allah korusun
Gayet yerinde bir karar. Soğukkanlı olmak hayat kurtarırValla deprem çantası falan hazırladım koydum fırtmantoya hazır bekliyo kapıda içine de konserve koydum valla korkuyorum ya tek kalınca da daha cok korkuyorum
İşte tamda adamına söyledinGayet yerinde bir karar. Soğukkanlı olmak hayat kurtarır
Beni bu sefer çok rahatsız etti. Pek takılmam aslında ama. Ev büyük koku yayıldımı çıkması zor sanki hamile kadınlar gibi her koku şuan midemi bulandırıyorbiz de çok sık yaparız ama bize mi koku rahatsız edici gelmiyo kokmuyo acabahiç temizlemedik ekstradan mutfağı
balık pisirince kokusunu alsin diye ocakta biseyler yakip pisiriyolar falan onlari denedin mi:)
Sen en son seslendiğimde görünüp dahasında tüyüp gittin yaUlaaa biriniz de rooss dememiş le
Bu kdr mi sevmiyinuz bni
Ya bende severdim ama bu sefer çok ağır geldi Bi kafam midem kaldırmıyor şuan bile midem çalkalanıyor sankiEvde yapılan balık kokusunu seven birtek ben miyim acaba
Ni zaman ni zamanSen en son seslendiğimde görünüp dahasında tüyüp gittin ya
Paniklemicen canm. Eczaneye gidip soğan var mı demiştim bir keresinde, yüzüme atılan donuk bakışlardan sonra kendimi hemen toplayıp kür mür demiştim ve sanırım işin içinden çıkabilmiştim ki ertesi gün getirtmişlerdi bir şekildeİşte tamda adamına söyledin
Gittim doktora balim sukur biseyim yok sadece hirpalanmisim sislik oldu sukur sjmdi iyiyim.Rabbim kimsenin basina wermesinYaaa cok üzüldüm kuzum ya bi tomografi çektirseydin yaay cok üzüldüm
Gittim kuzum Aminnn aminnnnCanım başını sert carpmişsin ki şişmiş bı gidip gosterseydiniz hastaneye ya,bide çok etkileniyosun sanirim sende canım Allah bı daha yaşatmasın,beterinden esirgesin rabbim
İşte şekerim bu gün de ben hatırlamadım.Ni zaman ni zaman
Hatirlamiyorm
Ammiiin. Geçmiş olsunGittim doktora balim sukur biseyim yok sadece hirpalanmisim sislik oldu sukur sjmdi iyiyim.Rabbim kimsenin basina wermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?