Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biz de çok sık yaparız ama bize mi koku rahatsız edici gelmiyo kokmuyo acaba hiç temizlemedik ekstradan mutfağı

balık pisirince kokusunu alsin diye ocakta biseyler yakip pisiriyolar falan onlari denedin mi:)
Beni bu sefer çok rahatsız etti. Pek takılmam aslında ama. Ev büyük koku yayıldımı çıkması zor sanki hamile kadınlar gibi her koku şuan midemi bulandırıyor

İşte tamda adamına söyledin
Paniklemicen canm. Eczaneye gidip soğan var mı demiştim bir keresinde, yüzüme atılan donuk bakışlardan sonra kendimi hemen toplayıp kür mür demiştim ve sanırım işin içinden çıkabilmiştim ki ertesi gün getirtmişlerdi bir şekilde

Canım başını sert carpmişsin ki şişmiş bı gidip gosterseydiniz hastaneye ya,bide çok etkileniyosun sanirim sende canım Allah bı daha yaşatmasın,beterinden esirgesin rabbim
Gittim kuzum Aminnn aminnnn
Sukur hic biseyim yokmus.Ben cok duygusalim herseyden etkileniyorum zaten o yuzden ruyama bile girdi iki kez cok zor wallahi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…