- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.841
Çevirme saatlerim benim de. Ne olsun işteGuzel hatunlar nasilsiniz
Amin canim iki gun boyunca ne uyku uyudum ne yedim ictim walla yeni kendime geldim.Ammiiin. Geçmiş olsun
Ortalık felaket tellalı doldu, beterinden korusun Allah
İyi ol canim iyiÇevirme saatlerim benim de. Ne olsun işte
Ya koyulan bi teşhis yok ama sanırım bende panik atak var o gün resmen elim ayağım boşaldı yaPaniklemicen canm. Eczaneye gidip soğan var mı demiştim bir keresinde, yüzüme atılan donuk bakışlardan sonra kendimi hemen toplayıp kür mür demiştim ve sanırım işin içinden çıkabilmiştim ki ertesi gün getirtmişlerdi bir şekilde
Amiinnn canım cok dikkat et sen kendineGittim doktora balim sukur biseyim yok sadece hirpalanmisim sislik oldu sukur sjmdi iyiyim.Rabbim kimsenin basina wermesin
Hep birlikte inşallah. Benim tam saatlerim, istisna günler hariç. En dingil ve sakin saatlerim. Sonra uykuyaİyi ol canim iyi
❤ederim bitanm sen nasilsin mecnunun ozledi seniAmiinnn canım cok dikkat et sen kendine♥
O esnada akıl buharlaşıyor haliyle, tepkin normal canm. Keşke müstakil evi olabilse herkesinYa koyulan bi teşhis yok ama sanırım bende panik atak var o gün resmen elim ayağım boşaldı ya
Benimde oyleeee.Hep birlikte inşallah. Benim tam saatlerim, istisna günler hariç. En dingil ve sakin saatlerim. Sonra uykuya
O zaman dansBenimde oyleeee.
Bu saatler keyif yapabildigim tek saatler ondan sonra uyku modu
Sende benim gibisin desene ballimValla deprem çantası falan hazırladım koydum fırtmantoya hazır bekliyo kapıda içine de konserve koydum valla korkuyorum ya tek kalınca da daha cok korkuyorum
Ay bende walla gozlerim fal tasi gibi uyku gelse de dewrilip yatsamO zaman dans. 2 tane kahve içtim sevinçten, uykum kaçmasa bari
Bu saatlerde kimsecikleri bulamazsam birgün, mune ablayı etiket yapıp çağırmaktan geri kalmaya çalışıyorum.Ay bende walla gozlerim fal tasi gibi uyku gelse de dewrilip yatsam
Cin gibiyim masallah
Yap yapBu saatlerde kimsecikleri bulamazsam birgün, mune ablayı etiket yapıp çağırmaktan geri kalmaya çalışıyorum.
K Kendinisevenbirii bak yine o muhabbet geldi aklıma
Ajhsjsj eşim öyle diyo mu kiSizin hikayeye zaten aklıma geldikçe gülüyorum yaİnsanın başına gelebilecek en kötü durumlarda top 3 'e girer
Ahaha iyi kapak olmuş yaa ayy utanmis sanırım cicii yazikkYok yavBizim yatak ilk gece mağduru azıcık. Çok büyük ve nedeni belli bir leke var. Naptımsa tam olarak çıkmadı çünkü yatak yüzeyi beyaz. Biz eski evde o kısmı alta getirerek koymuştuk.
Nakliyecilerden önce ben çarşafa sarmıştım yatağı ama bazaya koyarken leke üstte kalacak şekilde koymuşlar, nereden bilsinler.
Yakuza da yanımda yatağın çarşafını kaldırdı. Sanki evin tek derdi o çarşaftı
Şöyle bir 2 3 saniye kadar idrak etmeye çalıştı lekeyi. Sonra ben mutfağı yapayım dedi gitti
Kız boşver sen muneyi,kadını buraya getirtme şimdiBu saatlerde kimsecikleri bulamazsam birgün, mune ablayı etiket yapıp çağırmaktan geri kalmaya çalışıyorum.
K Kendinisevenbirii bak yine o muhabbet geldi aklıma
Kız senin kayınvalideye de çok gülüyorm yaonun hayal dünyasında biz ayni yatakta yatmıyoruz ki
çocuğu da leylekler getirdi
ama kendisi cilve kraliçesidirbenim gibi soğuk nevale nasıl evlendi oğluyla nasil tavladim diye düşünüyodur
iyi olmuş kaynanana bi daha kafasına göre gezmez evin içindesen de unutamazsın da takma deyim ne deyim beybi
naptın bakalım :) en son tatlı yapacaktın orda kaldik ne yaptınesin nöbette mi
Bendeee yorgun argın ve bitkinim kız❤ederim bitanm sen nasilsin mecnunun ozledi seni
Cok zor ben 4. Kattayım üstümde 5 kat daha varO esnada akıl buharlaşıyor haliyle, tepkin normal canm. Keşke müstakil evi olabilse herkesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?