Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya koyulan bi teşhis yok ama sanırım bende panik atak var o gün resmen elim ayağım boşaldı ya

Valla deprem çantası falan hazırladım koydum fırtmantoya hazır bekliyo kapıda içine de konserve koydum valla korkuyorum ya tek kalınca da daha cok korkuyorum
Sende benim gibisin desene ballim
Cok hassasim en cokta cocuklar olunca kendim panik biri degilim ama kendimden baska herkesi dusunurum nasil bagirmisim cikin ewden cikin diye komsulara

Sizin hikayeye zaten aklıma geldikçe gülüyorum ya İnsanın başına gelebilecek en kötü durumlarda top 3 'e girer
Ajhsjsj eşim öyle diyo mu ki önceden utaniyoduk simdi,basmasaydi oda bizi iyi oldu anneme ömrü boyunca kapıyı çalmadan girmek gibi bı hata yapmaz işte artık diyo
Ahaha iyi kapak olmuş yaa ayy utanmis sanırım cicii yazikk
Bu saatlerde kimsecikleri bulamazsam birgün, mune ablayı etiket yapıp çağırmaktan geri kalmaya çalışıyorum.
K Kendinisevenbirii bak yine o muhabbet geldi aklıma
Kız boşver sen muneyi,kadını buraya getirtme şimdi beni etiketle ben gelirim kesinsonra birlikte karar veririz muneyi çağırıp çağırmayacağımıza

Kız senin kayınvalideye de çok gülüyorm ya insan oğlunun eşiyle olan muhabbetine memnun olur senin ki kiskaniyo

Valla kayınvalide bize gelince baya tedbirli mutfaktan salona gelirken bile konuşarak geliyor ki müsait değilsek toplanalım diye ahdjsdv ben hiç unutamam da sanırım, eşim aldırış etmiyor artik

Napiyim samdanim valla babamlara geldim cuma günü, iki gündür burdayım transfer öncesi gelip kaliyim istedim bidaha gelemem belki diye,bugün de öğlen babamlara birlikte ablama gecicez onlarida görücem işte sonra akşam beni eve bırakacak babambelki eşim de ablamlara gelir onunla da orda buluşuruz
Tatlıyı da yaptım canım babamlara getirdim hatta

Laz böreğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…