Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cicim kolayladığına sevindimm.
Yakuza'ya şaşırdık mı? Taabiki hayırr

ay kiyamam sana yaaa çok tatlısın cidden

Allah kalbinin ekmeğini yedirsin kuzum inşallah

sizin oyuncaklardan biri mi buraya fotoğrafi atilan kırbaç mi yoksa
Yok yav Bizim yatak ilk gece mağduru azıcık. Çok büyük ve nedeni belli bir leke var. Naptımsa tam olarak çıkmadı çünkü yatak yüzeyi beyaz. Biz eski evde o kısmı alta getirerek koymuştuk.
Nakliyecilerden önce ben çarşafa sarmıştım yatağı ama bazaya koyarken leke üstte kalacak şekilde koymuşlar, nereden bilsinler.
Yakuza da yanımda yatağın çarşafını kaldırdı. Sanki evin tek derdi o çarşaftı
Şöyle bir 2 3 saniye kadar idrak etmeye çalıştı lekeyi. Sonra ben mutfağı yapayım dedi gitti

Sorma ya kapali dolabin icindeki bardaklar bile balik koktu resmen gecen aksam bendr yaptim mutfagn.yarisini temizledim yarinda dolap yuzlerini silmeyi dusunuyorum

anladım canım benim:) yani tutunmak zor o işte. mükellefini kaybetmemek için baya cabalamak lazım.
sen işe dönmeyi düşünüyo musun peki hala kararsiz mısın:)
Dusunuyorum da sadece dusunuyorum hayirlisi oluruna biraktim suan gidisata gore karar vericem . Suan is aramiyorum gidisat kotulesirse mecburen baslicam kujummm ...
Hain emellern var herhal.niye gitmiyon yatmaya

gayet utanmicam biseymis benim
o da kaç yaşında kadın yani ona takilcak ne var ki anlayamamasi yüzünden bozulup kaçmıştır

Dusunuyorum da sadece dusunuyorum hayirlisi oluruna biraktim suan gidisata gore karar vericem . Suan is aramiyorum gidisat kotulesirse mecburen baslicam kujummm ...
Hain emellern var herhal.niye gitmiyon yatmaya

hadi inşallah hayırlısı olsun canım benim:)
dediğin gibi evlat büyütmek için isten ayrildiysan sonuna kadar gitmek hakkin:)
yoooo ben ilik kemik kurutup geldim

hadi inşallah hayırlısı olsun canım benim:)
dediğin gibi evlat büyütmek için isten ayrildiysan sonuna kadar gitmek hakkin:)
yoooo ben ilik kemik kurutup geldim
Vayyyysss
Evet canim bakim elbet bi gun ise doneriz git gide de kizimdan ayrilasim gelmiyor sanki dha kucuk yaa ne.olrsa olsn anneye ihtiyaci var benleyse daha mutlu bunu bugun bidaha anladim varsin biraz daha birlijte duralim bakalm...

Bende iyi değil gibiyim cicim ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…