Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam bir kurtlar sofrasındayım canım samdanıım mecbuur

inan kii çok merak ediyoruum bii gelse artıkk o günlerr

insan kendi düzeni olsun istiyo demi anlıyorum seni kuzu kafa sakinliği lazim ailede olsa bi yere kadar yani:)

inşallah olacak ama sen çok güzel sebat ediyosun :) hiç moralini bozmadan devam et

napal yavrum:) sınav konusuyoruz :)
sen napiyosun mali müşavir olmak için hiç sinava falan girdin mi sen cayim:) düşünür müsün öyle bişey
Yok canim isletme baslangic yaptm ama onu bile denemedim bitirmeyi dondurdum .
yogun is hayatimdan sonra evlilik ve is hayati vs derken pekte hevesim yoktu herhal bizin isyernde 2 kisi mali musavir oldu kendi yanls secimleri sebebiyle mi bilemiyorum ama ayni yerde gibiler cokta bi ilerleme kaydedemediler hic heves etmedim o ise ..

insan kendi düzeni olsun istiyo demi anlıyorum seni kuzu kafa sakinliği lazim ailede olsa bi yere kadar yani:)

inşallah olacak ama sen çok güzel sebat ediyosun :) hiç moralini bozmadan devam et

tabiki canım bir de ben meraklıyım evin şurası şöyle olsun, bu burda olsun, şu şöyle olsun ama yinede üniversiteden beri evde misafir gibi hissediyorum kendimii neysekii başımı sokabildiğim bir odam var buna da şükür

inşallah inşallah canım samdanıım

anladım canım benim:) yani tutunmak zor o işte. mükellefini kaybetmemek için baya cabalamak lazım.
sen işe dönmeyi düşünüyo musun peki hala kararsiz mısın:)

seni gidi ic mimar ruhlu seniiii

cok şükür canım tabi:) sen şehir dışında mi okumuştun. genelde başka sehirde okuyanlar daha çabuk misafir hisstme durumu yasiyolar :)

Sizin hikayeye zaten aklıma geldikçe gülüyorum ya İnsanın başına gelebilecek en kötü durumlarda top 3 'e girer
Yaaaa ruhlar bölgesi serisi en sevdiğim filmlerden
Oo hayırlı olsun cnm yeni evin Darısı başıma inş. Ben yetiştiremedim sanırım önümüzdeki haftasonu taşınacağız valla maşaAllah şıp diye bitirdiniz
Teşekkür ederim pembişim
Vallahi 3 günde ev bulup yeni eve yerleştik bile. Şipşak insanım
Yarın çarşafları, havluları, banyo temizlik ürünlerini ve kütüphaneyi yerleştiricem. Gerisi bitti
Bir de perde almaya çıkacağız. Ölçüler uymadı malesef
Siz neden taşınıyordunuz?
Çok yorgunum kutsiş. Çok..
Sen?

seni gidi ic mimar ruhlu seniiii

cok şükür canım tabi:) sen şehir dışında mi okumuştun. genelde başka sehirde okuyanlar daha çabuk misafir hisstme durumu yasiyolar :)

birazcııkk :))

Aynen canım samdanım, dışarda okudum üniversiteyi, birazda o yüzden zorlandım sanırım. Eve geldiğim ilk sene çok komiktim ne oldum, ben nerdeyimi 4 sene rüyamıydı modundaydım

baya halletmissin ama cici ya :) ellerine sağlık

yardımı dokundu mu annen ve yakuzanin :) gerçekten yapti mi yakuza

birazcııkk :))

Aynen canım samdanım, dışarda okudum üniversiteyi, birazda o yüzden zorlandım sanırım. Eve geldiğim ilk sene çok komiktim ne oldum, ben nerdeyimi 4 sene rüyamıydı modundaydım

kiyamam yaaa ama iyi olmuş başka sehirde okuduğun. ben Ankara'da okudum evden gidip gelince lise hayatından hiç farki olmadi benim için misafir gibi hissedemedim hiç ordan da direk koca evine geçiş yaptım

sen güzelce kur hayatını inşallah peki evde mi kalmistin yurtta mi:) o da çok fark ediyo diyolar :)

baya halletmissin ama cici ya :) ellerine sağlık

yardımı dokundu mu annen ve yakuzanin :) gerçekten yapti mi yakuza
Eh işte...
2 işin ucunda tuttu sayılır, onda da öyle bir tutmak ki baştan yapmak zorunda kalacağım
Sonra da resmen kaçarak gitti, daha fazla yapmamak için
Pek birşey kalmadı şamdanım ya. Gerisi ıvır zıvırın yerleşmesi.
Sen napıyosun. Evde mi seninki?

ben sana dedim bütün çamaşırları kaldirma diye kadın baktı yok ortada sıkılıp kaçtı işte

aynen canım evde :) o yatmadan yatmama kararı aldim uykulu uykulu oturuyom inattan

maşallah çabuk hallettin ya nazara gelirsin soran olursa ay hala yerlescek falan de tamam mi

İç çamaşırından daha kötü ve etkili birşey gördü, o ona yetmiştir şamoş

Evde yapılan balık kokusunu seven birtek ben miyim acaba

o da güzell canım samdanıım, göçebelik olmamış çok fazlaa

Yurtta kalmıştım, bi ailemin benii yurda bırakırken arkalarından terk edilmiş gibii ağladığımı bi de dönerken ben nedenn gidiyorum diye ağladığımı biliyorum

inşallah kuzumm inşallahh hepimiziin gönlünde ne varsa olsuun inşallahh

biz de çok sık yaparız ama bize mi koku rahatsız edici gelmiyo kokmuyo acaba hiç temizlemedik ekstradan mutfağı

balık pisirince kokusunu alsin diye ocakta biseyler yakip pisiriyolar falan onlari denedin mi:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…