- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.781
Tam bir kurtlar sofrasındayım canım samdanıım mecbuur
inan kii çok merak ediyoruum bii gelse artıkk o günlerr
Kizlarrrr beybitoslarrrr napiyonuz
Yok canim isletme baslangic yaptm ama onu bile denemedim bitirmeyi dondurdum .napal yavrum:) sınav konusuyoruz :)
sen napiyosun mali müşavir olmak için hiç sinava falan girdin mi sen cayim:) düşünür müsün öyle bişey
insan kendi düzeni olsun istiyo demianlıyorum seni kuzu kafa sakinliği lazim ailede olsa bi yere kadar yani:)
inşallah olacak ama sen çok güzel sebat ediyosun :) hiç moralini bozmadan devam et
Yok canim isletme baslangic yaptm ama onu bile denemedim bitirmeyi dondurdum .
yogun is hayatimdan sonra evlilik ve is hayati vs derken pekte hevesim yoktu herhal bizin isyernde 2 kisi mali musavir oldu kendi yanls secimleri sebebiyle mi bilemiyorum ama ayni yerde gibiler cokta bi ilerleme kaydedemediler hic heves etmedim o ise ..
tabiki canım bir de ben meraklıyım evin şurası şöyle olsun, bu burda olsun, şu şöyle olsun ama yinede üniversiteden beri evde misafir gibi hissediyorum kendimiineysekii başımı sokabildiğim bir odam var buna da şükür
inşallah inşallah canım samdanıım
Sizin hikayeye zaten aklıma geldikçe gülüyorum yaOff halı kötü olmuş nego, geçmiş olsun salgin varmis ya
Saol canım o kadar emek verdim para harcadım ki transfer olmak istiyorum aslındaama onunda tutup tutmama gibi bı belirsizliği olduğu için kendiliğinden hamile kalmış olsamda müthiş bişey olur tabi ki lakin bir aydır korunduk sağlıksız gebelik olmaması için canim,bugün yarın gelir adet artık heralde
Ahaha ben eşime böyle oyna geç karşıma desem,sen oyna der camdan atar beninasıl güzel oynuyorlar yaa resmen belli dansçı zaten sanırım bunlar
Senin eşinde aileside bı tuhafmis samdanim ya iyi yapmışsın eşini uyarmakla annesini uyarır oda durduk yere huzur kaçırmak niye yani,bazen iyi hoşlarda insanın asabini bozuyorlar ortada bişey yokken bu büyükler
Evet kaynanama basildik biz B Brunello Cicinelli iyi bilir dimi cicim anlatmıştımtamda çok şey bı andı samdan benim bacaklar eşimin omzunda vaziyette Ama yanımızda örtü varmış pike gibi onu cekebilmistik üstümüze zar zor, eşimde o panikle üstüme düşmüştü onları hatırlıyorum daha cok
Yaaaa ruhlar bölgesi serisi en sevdiğim filmlerdenCanım korku seansı serisini izledim, annabelle ona göre daha vasat bence. Ha bağlantılı ama, bu hoşuma gitmedi açıkcası basit kalmış.
Ruhlar bölgesi serisi daha güzel .
Stresle baş etmeyi ben henüz öğrenemedim :/
Senin oğlan çok eğlenceli
Teşekkür ederim pembişimOo hayırlı olsun cnm yeni evinDarısı başıma inş. Ben yetiştiremedim sanırım önümüzdeki haftasonu taşınacağız valla maşaAllah şıp diye bitirdiniz ♥
Çok yorgunum kutsiş. Çok..B Brunello Cicinelli canımmmm nasılsın ❤
10/10'luk tespitHerkes buraya gelip,ayrı ayrı kimse yok demiş
seni gidi ic mimar ruhlu seniiii
cok şükür canım tabi:) sen şehir dışında mi okumuştun. genelde başka sehirde okuyanlar daha çabuk misafir hisstme durumu yasiyolar :)
Sizin hikayeye zaten aklıma geldikçe gülüyorum yaİnsanın başına gelebilecek en kötü durumlarda top 3 'e girer
Yaaaa ruhlar bölgesi serisi en sevdiğim filmlerden
Teşekkür ederim pembişim
Vallahi 3 günde ev bulup yeni eve yerleştik bile. Şipşak insanım
Yarın çarşafları, havluları, banyo temizlik ürünlerini ve kütüphaneyi yerleştiricem. Gerisi bitti
Bir de perde almaya çıkacağız. Ölçüler uymadı malesef
Siz neden taşınıyordunuz?
Çok yorgunum kutsiş. Çok..
Sen?
birazcııkk :))
Aynen canım samdanım, dışarda okudum üniversiteyi, birazda o yüzden zorlandım sanırım. Eve geldiğim ilk sene çok komiktimne oldum, ben nerdeyimi 4 sene rüyamıydı modundaydım
Eh işte...baya halletmissin ama cici ya :) ellerine sağlık
yardımı dokundu mu annen ve yakuzanin :) gerçekten yapti mi yakuza
Eh işte...
2 işin ucunda tuttu sayılır, onda da öyle bir tutmak ki baştan yapmak zorunda kalacağım
Sonra da resmen kaçarak gitti, daha fazla yapmamak için
Pek birşey kalmadı şamdanım ya. Gerisi ıvır zıvırın yerleşmesi.
Sen napıyosun. Evde mi seninki?
İç çamaşırından daha kötü ve etkili birşey gördü, o ona yetmiştir şamoşben sana dedim bütün çamaşırları kaldirma diyekadın baktı yok ortada sıkılıp kaçtı işte
aynen canım evde :) o yatmadan yatmama kararı aldim uykulu uykulu oturuyom inattan
maşallah çabuk hallettin ya nazara gelirsin soran olursa ay hala yerlescek falan de tamam mi
Evde yapılan balık kokusunu seven birtek ben miyim acabaAbi eskiden derdim ki evde balık pişmezmi yaaa kokusu başkadır falan. Çocuklukmuş
Ayyy bir balık yapıyorsun bütün mutfağı yeniden temizlemen lazım ya sil sil sil silll yıka yıka yıkaaa ee ben zaten 3 saat mutfak temizliyorum ne yediğimi anladım ne keyfini. Öffffff
kiyamam yaaaama iyi olmuş başka sehirde okuduğun. ben Ankara'da okudum evden gidip gelince lise hayatından hiç farki olmadi benim için misafir gibi hissedemedim hiç ordan da direk koca evine geçiş yaptım
sen güzelce kur hayatını inşallahpeki evde mi kalmistin yurtta mi:) o da çok fark ediyo diyolar :)
Abi eskiden derdim ki evde balık pişmezmi yaaa kokusu başkadır falan. Çocuklukmuş
Ayyy bir balık yapıyorsun bütün mutfağı yeniden temizlemen lazım ya sil sil sil silll yıka yıka yıkaaa ee ben zaten 3 saat mutfak temizliyorum ne yediğimi anladım ne keyfini. Öffffff
İç çamaşırından daha kötü ve etkili birşey gördü, o ona yetmiştir şamoş
Evde yapılan balık kokusunu seven birtek ben miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?