Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah göstermesin kuzum

Anladım canım bende daha büyüğü için söyledim hani aklında bulunsun hemen şehadet getir diz üstü çök bi masanın altına yada kenarına çocuğunla beraber Allahım hepimizi korusun

Anladım canım bende daha büyüğü için söyledim hani aklında bulunsun hemen şehadet getir diz üstü çök bi masanın altına yada kenarına çocuğunla beraber Allahım hepimizi korusun

Amin kuzum. Allah göstermesin kimseye

Ben oğlumu ve kızımı aynı anda nasıl yanıma alabilirim diye düşünüyorum o birkaç saniyede. Çok yorucu

Saol cancağızım benim herif her vakit namazini kacirmazda,şükür namazı kilmalisin benim için arkadaşlarım öyle diyor demiştim önce söylediğinde sen asıl sen beni aldığın için şükür namazı kıl, benim gibi bı herifin var diye kendini övmüş durmuştu yine soyluycem gidince
Eşimden ayri kalabiliyorum yaaa ahaha cuma günü buraya gelmeden önce benimle pazarlık yapiyordu,yarın dön işte niye pazara kadar kalicaksin dedi,bende ısrarla niye ki ya falan diye sorunca ozlerimde ondan dedicanim kocam, sevdiceğim benimbak yine aşka geldim samdan

bugün iş arkadaslariyla pikniğe gidecekler,bak erken gelirsen bende piknige gitmem fln diyordu sanki gitme diyen var gibi dün gece kızgın emojisi atmış whatsaptan sadece,bugün de gidince ben regl olursam artık kaos oluşur evde heralde bakalım neler olacak
Oooov benim narin ve masum gözlerim neler okudu böyle bu yaşında girmeden önce kapıyı çalmanın neden önemli olduğunu öğrenmiş oldu
Aynen şimdi çok dikkat ediyor ama eltime anlatmış bıbana sormuştu eltim basilmişsiniz x anneye kız doğru mu falan diyebide tam adamina
Ya limonsuzum bu topikte narinlik ve masumluk kalır mı ya hala mi masumsun

Evet ben masum kaldım
Ne dengesiz kadınmış ya. Ben gördüm bide öbür gelinim de öğrensin mi dedi acaba. Çok seviyesizce
Ya bide ben şu şekilde düşünüyorum kuzum. Ben birine anlatsam o da kocama ve bana bakarken aklına gelecek ister istemez.

Masumlugunu şu ana kadar koruduysan üstünsün demektir limonsuzum
Aman canım aynen öyle de bı degisikler ya

evde ben olmasam gelseler eminim,yatak odami cekmecelerimi dolabımi fln karistirirlar,kırbaç fln bulacaklarını düşünüyor olabilirlernormal de değil daha çok cinsel yönden ilgilerini çekiyoruz resmen özellikle eltimin anlamıyorum,esine fln da anlatmıştır diye korktum tembihledim ama yok canım merak etme anlatmadım demisti o zaman

Gız ben çok geri kaldım nasıl yakaladı KV . Yatak odası kurcalamak neya kız sen bişey demedinmi fena sinirlenirim ben.
Ha düzeltiyorum karıstırmamış

Bende iyi değil gibiyim cicim ya
Kuzum sakin ol, korku eline hiçbirşey geçirmez ki Panik her zaman daha tehkikelidir. Çünkü hata yapmana neden olur. Bak ben 3.kattayım üstümde 12 kat daha var ben ne yapayım
gayet utanmicam biseymis benim
o da kaç yaşında kadın yani ona takilcak ne var ki anlayamamasi yüzünden bozulup kaçmıştır
Yok yavrum anladığından kaçtı, anladığını anladım Bende utanmadım neden utanayım da bizi öyle şeyler yapmıyoruz biliyordu sanırım, biraz bozuldu
Utanmaktan ziyade bozuldu gibi oldu. Oğlunun kıymetli hiçbirşeyini bana yakıştıramıyor da kendisini, bunu da yakıştıramamıştır
Depremden etkilenen herkese geçmiş olsun diyorum. Ben Türkiye'nin çok ücra bir köşesinde yaşıyorum. O yüzden sadece haberlerden takip ediyoruz.
Hoşgeldin clarkkent, topiğimize. Kendini tanıtırsan, tanışmak isterim

Günaydın balımaboo 12 katmı Rabbim korusun bukadar büyük binalar yapmasalar keşke Allaha emanetiz valla .
Ayy bin tepesine bende gördüğüm zaman bir göz dağı veriyorum herife fena bir psikoloji oluyoya

Gız ben çok geri kaldım nasıl yakaladı KV . Yatak odası kurcalamak neya kız sen bişey demedinmi fena sinirlenirim ben.
Ha düzeltiyorum karıstırmamış
Yaa evlilik yıldönümümüzde geçen sene kuzenimin ayarlamasiyla saolsun gelinlik giyip pasta börek çörek yapıp eşimi karsilamistim,güzel bı akşamdı işte bizim evin anahtarı kayınvalidemde de vardı, eşimi nöbette beni de evde yalnız sanmış korkmayım diye gelmiş hbr fln vermemisti tabi bizde evde çoluk çocuk olmadığının verdiği rahatlıkla salonda şey ederken pat diye kapıyı açıp daldı salona,zaten sonunu pek hatırlamak istemediğim bı andı işte pericimoyle iste

Bu yine oldu dediğiniz depremin satinde hiç bi deprem gözükmüyor bu nasıl iş?
Marmariste olmuş 10:50 de.

I inessa armand sen nerdeydin?

9 u 10 geçe yalova açıkları diye görünüyor kandillinin sitesinde. 3.6 siddetinde.
İstanbuldayım ben avrupa yakasında

Amanıııın amanıııııın sus suuus kadın da ne olduğunu şaşırmıştır ayy hele siz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…