- 12 Haziran 2019
- 19.766
- 121.931
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.881
Allah göstermesin kuzumYa beni korkutmuyor bu ufak tefek depremler gerçekten, normal
Zaten o gün olan depremden dolayı hissediyoruz sürekli, algılarımız açıldı çünkü
Ama beni korkutan bu hareketlilik. Şu an o bahsedilen 2 büyük fay hattında da hareketlilik ve kırılmalar oluyor.
Allah korusun afetten, kötü şeylerden diyorum sadece
Evet tatlım bende yeni gördüm kızlar yazmışAy gene mi İstanbul'da.Allah esirgesin
Anladım canım bende daha büyüğü için söyledim hani aklında bulunsun hemen şehadet getir diz üstü çök bi masanın altına yada kenarına çocuğunla beraber Allahım hepimizi korusunKız uykudan uyandım ben kendime gelip deprem olduğunu anlayana kadar bitti :)
Allah korusun büyük deprem olursa hissedilir zaten, kalkarım ama bunda emin olamadım
Kızım da uyanınca anladım ki gerçekten sarsılıyor
Anladım canım bende daha büyüğü için söyledim hani aklında bulunsun hemen şehadet getir diz üstü çök bi masanın altına yada kenarına çocuğunla beraber Allahım hepimizi korusun
Ben oğlumu ve kızımı aynı anda nasıl yanıma alabilirim diye düşünüyorum o birkaç saniyede. Çok yorucuAnladım canım bende daha büyüğü için söyledim hani aklında bulunsun hemen şehadet getir diz üstü çök bi masanın altına yada kenarına çocuğunla beraber Allahım hepimizi korusun
Saol cancağızımayyy ellerine sağlık ne kadar güzel olmuşkocana soyledin mi şükür namazı kılıyo mu beybi
çok iyi yapmışsın sana da transfer öncesi hem değişiklik hem moral olur :) :)
esinden ayri kalabiliyo musun sen yaçok özlersin herifini Allah kavuştursun şimdiden:)
napsin adam daha ne kadar basilabiliriz ki salla gitsin moduna geçmiş
benim kaynana çatlak çatlakanlaşılmaz yaşanır
Aynen şimdi çok dikkat ediyorOooov benim narin ve masum gözlerim neler okudu böylebu yaşında girmeden önce kapıyı çalmanın neden önemli olduğunu öğrenmiş oldu
Evet ben masum kaldımSaol cancağızımbenim herif her vakit namazini kacirmazda,şükür namazı kilmalisin benim için arkadaşlarım öyle diyor demiştim önce söylediğinde sen asıl sen beni aldığın için şükür namazı kıl, benim gibi bı herifin var diye kendini övmüş durmuştu yine soyluycem gidince
Eşimden ayri kalabiliyorum yaaa ahahacuma günü buraya gelmeden önce benimle pazarlık yapiyordu,yarın dön işte niye pazara kadar kalicaksin dedi,bende ısrarla niye ki ya falan diye sorunca ozlerimde ondan dedi canim kocam, sevdiceğim benim bak yine aşka geldim samdan
bugün iş arkadaslariyla pikniğe gidecekler,bak erken gelirsen bende piknige gitmem fln diyordu sanki gitme diyen var gibidün gece kızgın emojisi atmış whatsaptan sadece,bugün de gidince ben regl olursam artık kaos oluşur evde heralde bakalım neler olacak
Aynen şimdi çok dikkat ediyorama eltime anlatmış bı bana sormuştu eltim basilmişsiniz x anneye kız doğru mu falan diye bide tam adamina
Ya limonsuzum bu topikte narinlik ve masumluk kalır mı ya hala mi masumsun
Masumlugunu şu ana kadar koruduysan üstünsün demektir limonsuzumEvet ben masum kaldım
Ne dengesiz kadınmış ya. Ben gördüm bide öbür gelinim de öğrensin mi dedi acaba. Çok seviyesizce
Ya bide ben şu şekilde düşünüyorum kuzum. Ben birine anlatsam o da kocama ve bana bakarken aklına gelecek ister istemez.
Gız ben çok geri kaldım nasıl yakaladı KVMasumlugunu şu ana kadar koruduysan üstünsün demektir limonsuzum
Aman canım aynen öyle de bı degisikler ya
evde ben olmasam gelseler eminim,yatak odami cekmecelerimi dolabımi fln karistirirlar,kırbaç fln bulacaklarını düşünüyor olabilirlernormal de değil daha çok cinsel yönden ilgilerini çekiyoruz resmen özellikle eltimin anlamıyorum,esine fln da anlatmıştır diye korktum tembihledim ama yok canım merak etme anlatmadım demisti o zaman
He eyleee heeeAhahahah aklımdan cıkıyo sonra siz aklıma sokuyosunuz
Kuzum sakin ol, korku eline hiçbirşey geçirmez kiBende iyi değil gibiyim cicim ya
Yok yavrum anladığından kaçtı, anladığını anladımgayet utanmicam biseymis benim
o da kaç yaşında kadın yani ona takilcak ne var kianlayamamasi yüzünden bozulup kaçmıştır
Utanmaktan ziyade bozuldu gibi oldu. Oğlunun kıymetli hiçbirşeyini bana yakıştıramıyor da kendisini, bunu da yakıştıramamıştırAjhsjsj eşim öyle diyo mu kiönceden utaniyoduk simdi,basmasaydi oda bizi iyi oldu anneme ömrü boyunca kapıyı çalmadan girmek gibi bı hata yapmaz işte artık diyo
Ahaha iyi kapak olmuş yaa ayy utanmis sanırım cicii yazikk
Kız boşver sen muneyi,kadını buraya getirtme şimdibeni etiketle ben gelirim kesin sonra birlikte karar veririz muneyi çağırıp çağırmayacağımıza
Hoşgeldin clarkkent, topiğimize. Kendini tanıtırsan, tanışmak isterimDepremden etkilenen herkese geçmiş olsun diyorum. Ben Türkiye'nin çok ücra bir köşesinde yaşıyorum. O yüzden sadece haberlerden takip ediyoruz.
Hoşgeldin.Depremden etkilenen herkese geçmiş olsun diyorum. Ben Türkiye'nin çok ücra bir köşesinde yaşıyorum. O yüzden sadece haberlerden takip ediyoruz.
Günaydın balımGünaydın kuzular.Dünkü depremi hissetmedim. 3.kattayım üstümde 12 kat var. Tanrı beni korusun,
Ama deprem etkisinden daha kötü rüyalar gördüm.Birazdan geyşayı boğmaya gideceğim rüyalarımdan dolayı
Yaa evlilik yıldönümümüzde geçen sene kuzenimin ayarlamasiyla saolsun gelinlik giyip pasta börek çörek yapıp eşimi karsilamistim,güzel bı akşamdı işteGız ben çok geri kaldım nasıl yakaladı KV. Yatak odası kurcalamak neya kız sen bişey demedinmi fena sinirlenirim ben.
Ha düzeltiyorum karıstırmamış
Günaydın balımaboo 12 katmı Rabbim korusun bukadar büyük binalar yapmasalar keşke Allaha emanetiz valla .
Ayy bin tepesine bende gördüğüm zaman bir göz dağı veriyorum herife fena bir psikoloji oluyoya
Bu yine oldu dediğiniz depremin satinde hiç bi deprem gözükmüyor bu nasıl iş?
Marmariste olmuş 10:50 de.
I inessa armand sen nerdeydin?
Amanıııın amanıııııın sus suuusYaa evlilik yıldönümümüzde geçen sene kuzenimin ayarlamasiyla saolsun gelinlik giyip pasta börek çörek yapıp eşimi karsilamistim,güzel bı akşamdı iştebizim evin anahtarı kayınvalidemde de vardı, eşimi nöbette beni de evde yalnız sanmış korkmayım diye gelmiş hbr fln vermemisti tabi bizde evde çoluk çocuk olmadığının verdiği rahatlıkla salonda şey ederken pat diye kapıyı açıp daldı salona,zaten sonunu pek hatırlamak istemediğim bı andı işte pericim oyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?