Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın balımaboo 12 katmı Rabbim korusun bukadar büyük binalar yapmasalar keşke Allaha emanetiz valla .
Ayy bin tepesine bende gördüğüm zaman bir göz dağı veriyorum herife fena bir psikoloji oluyoya
20 kata yakın bina güzel saçlım. 9 tane bina var sitede aynı özellikte. Ve ben asansör fobim de etkilidir ki 3.kata yerleştim. Bazen korkum tuttuğunda merdivenle çıkabileyim diye
Bak uyansın birazdan ne dağları vericem ben ona

Utanmaktan ziyade bozuldu gibi oldu. Oğlunun kıymetli hiçbirşeyini bana yakıştıramıyor da kendisini, bunu da yakıştıramamıştır
Samdanin kv ile senin kv aynı sanırım cicieşleriniz kdr kayinvalideleriniz de benziyor

Bende avrupa yakası.

Afad da neden görünmüyor yani bu her yerde aynı haber olmalı değil mi ya öfff

Ben açıkçası afad ın insanlar sakin olsun, paniklemesin diye ya da tamamen başka sebeplerden düzgün bilgi paylasmadigini düşünüyorum, tek itibar ettiğim yer kandilli.

6.kattayım üstümde 8 daha var.
Ayy Allahım korusun ya valla çok tehlikeli sanırım kıyamet yaklasıyorya kurandaki biçoksey çıkıyor. Yüksek binalar ,depremler , cinayetler ,zina birçok şey Rabbim beterinden korusun ,çok dikkat edin canım ne olur ne olmaz .

Samdanin kv ile senin kv aynı sanırım cicieşleriniz kdr kayinvalideleriniz de benziyor
Kesinlikle
Aradaki tek fark onun kayınvalidesi sarışın ve uzun boylu gelin istiyormuş diye kendini beğendiremedi fıstık gibi kız.
Ben sarışın ve uzun boyluyum benim yakuza da beni göçmeniz diye istemedi. Onların etnik kökeninden değilim diye istemedi. Sülaledeki tek dışarıdan gelin benim. Ve mübarek soyları melezleşecek ya benim yüzümden onu kaldıramıyor. Safkan olmaya çok gayret etmişler. Ama doğacak çocuğumuz melez olacak ya sindiremedi. Anlatırken bile komik geliyor ama cidden durum böyle.
İkisi de oğullarını bize yakıştıramıyor sonuç olarak

Ne cokmuş öyleya Aman balım valla dikkat iyi yapmışsın. Ver ver tüm yavruların niyetine ver valla arada banada geliyorlar al hıncını bizim içinde içimde bi canavar var bugünlerde

Biz inmeye çalışmıycaz allahım başımıza yıkmasın bi uzman diyodu olacak varsayılan deprem 5.8 lik ten 90 kat büyükmüş.

Biz inmeye çalışmıycaz allahım başımıza yıkmasın bi uzman diyodu olacak varsayılan deprem 5.8 lik ten 90 kat büyükmüş.

Evet sakın inmeye çalışmayın allah korusun, zaten uzun sürer çoluk çocuk da var.

Kuzum zaten o durumda inmeye çalışmanız daha tehlikeli merdivenlerin yıkılma ihtimali çok büyük ,sakin kalmaya çalışıp dua edip sağlam diyebileceginiz bir yere çöküp beklemeniz daha uygun.Rabbim korusun can kaybı olmadan atlatılsın inşallah.

Offf off offf diyorummm

Ayni dusuncedeyiz canim

Ayy Allah'ım ya samdani gördüm çok çok çok güzel bı kadın valla şahsen ben bayıldım eminim eşi kendi kadar güzel değildir ya daha nasıl bı gelin istiyoduysa hayret onun kaynanaya

seni görmedim de sende kat kat guzelsindir eminim ya maksat kıskançlık sizin kaynanalarin ettiği eminim cicim, boşver adam senin koynunda uyumuyosa söylesin kayınvaliden de boşver amann
Offf off offf diyorummm
Başka bişey demeye gerek yok dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…