- 11 Nisan 2007
- 88.018
- 517.834
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.901
9 u 10 geçe yalova açıkları diye görünüyor kandillinin sitesinde. 3.6 siddetinde.
İstanbuldayım ben avrupa yakasında
20 kata yakın bina güzel saçlım. 9 tane bina var sitede aynı özellikte. Ve ben asansör fobim de etkilidir ki 3.kata yerleştim. Bazen korkum tuttuğunda merdivenle çıkabileyim diyeGünaydın balımaboo 12 katmı Rabbim korusun bukadar büyük binalar yapmasalar keşke Allaha emanetiz valla .
Ayy bin tepesine bende gördüğüm zaman bir göz dağı veriyorum herife fena bir psikoloji oluyoya
Samdanin kv ile senin kv aynı sanırım ciciUtanmaktan ziyade bozuldu gibi oldu. Oğlunun kıymetli hiçbirşeyini bana yakıştıramıyor da kendisini, bunu da yakıştıramamıştır
Bende avrupa yakası.
Afad da neden görünmüyor yani bu her yerde aynı haber olmalı değil mi ya öfff
Ayy Allahım korusun ya valla çok tehlikeli6.kattayım üstümde 8 daha var.
KesinlikleSamdanin kv ile senin kv aynı sanırım cicieşleriniz kdr kayinvalideleriniz de benziyor
Ne cokmuş öyleya Aman balım valla dikkat iyi yapmışsın. Ver ver tüm yavruların niyetine ver valla arada banada geliyorlar al hıncını bizim içinde20 kata yakın bina güzel saçlım. 9 tane bina var sitede aynı özellikte. Ve ben asansör fobim de etkilidir ki 3.kata yerleştim. Bazen korkum tuttuğunda merdivenle çıkabileyim diye
Bak uyansın birazdan ne dağları vericem ben ona
Ayy Allahım korusun ya valla çok tehlikelisanırım kıyamet yaklasıyorya kurandaki biçoksey çıkıyor. Yüksek binalar ,depremler , cinayetler ,zina birçok şey Rabbim beterinden korusun ,çok dikkat edin canım ne olur ne olmaz .
Biz inmeye çalışmıycazallahım başımıza yıkmasın bi uzman diyodu olacak varsayılan deprem 5.8 lik ten 90 kat büyükmüş.
Kuzum zaten o durumda inmeye çalışmanız daha tehlikeli merdivenlerin yıkılma ihtimali çok büyük ,sakin kalmaya çalışıp dua edip sağlam diyebileceginiz bir yere çöküp beklemeniz daha uygun.Rabbim korusun can kaybı olmadan atlatılsın inşallah.Biz inmeye çalışmıycazallahım başımıza yıkmasın bi uzman diyodu olacak varsayılan deprem 5.8 lik ten 90 kat büyükmüş.
Kaytan bıyıklım kolay gelsin muckKuzularım ben kaçtım, işlere başlama vakti. Gülü gülü
Offf off offf diyorummmYaa evlilik yıldönümümüzde geçen sene kuzenimin ayarlamasiyla saolsun gelinlik giyip pasta börek çörek yapıp eşimi karsilamistim,güzel bı akşamdı iştebizim evin anahtarı kayınvalidemde de vardı, eşimi nöbette beni de evde yalnız sanmış korkmayım diye gelmiş hbr fln vermemisti tabi bizde evde çoluk çocuk olmadığının verdiği rahatlıkla salonda şey ederken pat diye kapıyı açıp daldı salona,zaten sonunu pek hatırlamak istemediğim bı andı işte pericim oyle iste
Dun saat 2 de 3 kusur bibdeprem olmus onu bahsediyorlardir belkiBu yine oldu dediğiniz depremin satinde hiç bi deprem gözükmüyor bu nasıl iş?
Marmariste olmuş 10:50 de.
I inessa armand sen nerdeydin?
Aa bu sabah olms yani blmiyordun smdi okudum tosia nin msjniBende avrupa yakası.
Afad da neden görünmüyor yani bu her yerde aynı haber olmalı değil mi ya öfff
Ayni dusuncedeyiz canimEvet ben masum kaldım
Ne dengesiz kadınmış ya. Ben gördüm bide öbür gelinim de öğrensin mi dedi acaba. Çok seviyesizce
Ya bide ben şu şekilde düşünüyorum kuzum. Ben birine anlatsam o da kocama ve bana bakarken aklına gelecek ister istemez.
Kamyona bindim pardon abilerrr İstanbul ne tarafta acabaaa dedim şamdaaaaaannndemek ağacın helvasını yemeden gelmedin he fenobiz kırmızı kamyona binip kaçtın sandiydik
Müjde Ar mı yoksa kızKamyona bindim pardon abilerrr İstanbul ne tarafta acabaaa dedim şamdaaaaaannn
Bakalim bu hangi filmden alıntı? Sen kesin bilirsin
Ayy Allah'ım yaKesinlikle
Aradaki tek fark onun kayınvalidesi sarışın ve uzun boylu gelin istiyormuş diye kendini beğendiremedi fıstık gibi kız.
Ben sarışın ve uzun boyluyum benim yakuza da beni göçmeniz diye istemedi. Onların etnik kökeninden değilim diye istemedi. Sülaledeki tek dışarıdan gelin benim. Ve mübarek soyları melezleşecek ya benim yüzümden onu kaldıramıyor. Safkan olmaya çok gayret etmişler. Ama doğacak çocuğumuz melez olacak ya sindiremedi. Anlatırken bile komik geliyor ama cidden durum böyle.
İkisi de oğullarını bize yakıştıramıyor sonuç olarak
Başka bişey demeye gerek yok dimiOfff off offf diyorummm
Bu saatte horluyirm benİşte şekerim bu gün de ben hatırlamadım.
Önemli olan bu saatlerde uğraman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?