- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.921
Nöbetime ortak olmana aylar kaldı. Horla şimdilik, hakkındırBu saatte horluyirm ben
Evet evet çok az kaldı 7 ay sonra seninle sabahliycamNöbetime ortak olmana aylar kaldı. Horla şimdilik, hakkındır
24 yaşındayım, ingilizce öğretmeniyim, evliyim. (anonim ortamda da insan kendini nasıl tanıtacağını bilemiyor.)Kuzum sakin ol, korku eline hiçbirşey geçirmez kiPanik her zaman daha tehkikelidir. Çünkü hata yapmana neden olur. Bak ben 3.kattayım üstümde 12 kat daha var ben ne yapayım
Yok yavrum anladığından kaçtı, anladığını anladımBende utanmadım neden utanayım da bizi öyle şeyler yapmıyoruz biliyordu sanırım, biraz bozuldu
Utanmaktan ziyade bozuldu gibi oldu. Oğlunun kıymetli hiçbirşeyini bana yakıştıramıyor da kendisini, bunu da yakıştıramamıştır
Hoşgeldin clarkkent, topiğimize. Kendini tanıtırsan, tanışmak isterim
Hoşgeldiniz :)24 yaşındayım, ingilizce öğretmeniyim, evliyim. (anonim ortamda da insan kendini nasıl tanıtacağını bilemiyor.)
Hoşbuldum.Hoşgeldiniz :)
Benim gece hayatı anlayışım da buEvet evet çok az kaldı 7 ay sonra seninle sabahliycam
Ama o zamana senin beybi coooktaan huysuzlugundan kurtulmuş olur
Buraya gelipte hoş bulmayan da ne bileyim, topikteyim demesinHoşbuldum.
Bence bu topik hiç sakinlemez hep böyle aktif oluruz inşallah yaMusmutlu haftasonlarınız olsun.
K Kendinisevenbirii seni de yanıma alıp, daire oluşturup çağırırızNe çıkarsa bahtımıza
Hayırlısı cnmBence bu topik hiç sakinlemez hep böyle aktif oluruz inşallah ya
Seni etiketlemeden çağırmanın yolunu buldum, işe yaradı daİnş cnm ya nedirameceye naptın nerde amecey
Katlar değilde,benim üzerimde bir dublex daire var. Taşınanlar, bir kamyon dolusu akvaryumlarla geldiler. Nerden baksan tonlarca su tepemizdeBenim üstümde 8 cicinin üstünde 12 kat 8 i 12 in yanına koy oldumu sana 128 ve işte arizonanın yüksekliği.
Benim üstümde 8 cicinin üstünde 12 kat 8 i 12 in yanına koy oldumu sana 128 ve işte arizonanın yüksekliği.
O zaman Cook takilicaz buralardaBenim gece hayatı anlayışım da buÇocukları uyutup, kafa dinleme. Gece hayatıma çok düşkünümdür, yine geç saatlera kadar oturcağım kesin
Amaaannn sabahlar olmasııınnnO zaman Cook takilicaz buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?