- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.941
Kış en sevdiğim yaAmaaannn sabahlar olmasııınnn
Arka planda "zalım geceler" çaldık mı bizden ballısı yok, hele bir de kış bastırdı mı tamamız
Depremde yukarı doğru çıkmak, enkaz altında kalmaktan iyidir. Ama çöküş anında matematik yapacak kadar kafa kalırsa. Allah korusun, bu memlekette herşeyin mizahı oluyorBenim üstümde de 1 kat var. Ama altımda 3
Mısırı boşver biz patır patır patlarız sabahlara kadar, mune abla duymadanKış en sevdiğim ya
Patlaycan misirini
Alican kayfeniohhh miss
Bir de kestane oh oh
O şarkı tam beni anlatacak gencligm talan oldu
O gece avına çıkıyor sen bilmiyor musunMısırı boşver biz patır patır patlarız sabahlara kadar, mune abla duymadan
Depremde yukarı doğru çıkmak, enkaz altında kalmaktan iyidir. Ama çöküş anında matematik yapacak kadar kafa kalırsa. Allah korusun, bu memlekette herşeyin mizahı oluyor
Bilmez miyim, çok göz göze geldim minnoşlaO gece avına çıkıyor sen bilmiyor musun
Azrail gbi o büyük seyelrden Giyip gizli gizli farknda olmadan geliyor alıyor eline tirmigini kovaliyor herkesi
Ben köşe bucak kaciyormBilmez miyim, çok göz göze geldim minnoşla
Bilmez miyim, çok göz göze geldim minnoşla
Geçen yıl markette yakalandık depreme. Hemen 1 deprem çantası hazırladım. Vestiyere bıraktım. 1 saat geçmeden çocuklar babalarıyla birlikte ne var ne yok yemişler üstüne şu güzel değil ya da şundan al gibi direktifler verdiler. Önlem alıcam ama baltalanıyorumBizim üst komşu da o gün deprem olunca oğluna diyor ki, çatının kapısını aç birşey olursa kaçarız
Aynen valla insanın gülesi geliyor
Nasıl akıl edeceksek
Az önce bir sünnet düğününe gittik geldik, aklımda hep deprem filan var. Artık kafamdan atmak istiyorum, ne yapsam
Geçen yıl markette yakalandık depreme. Hemen 1 deprem çantası hazırladım. Vestiyere bıraktım. 1 saat geçmeden çocuklar babalarıyla birlikte ne var ne yok yemişler üstüne şu güzel değil ya da şundan al gibi direktifler verdiler. Önlem alıcam ama baltalanıyorum
Kv şok bence, şimdi o düşünsün. Ayar veriyor K Kendinisevenbirii , ayarlarıyla oynuyor o kadının. Bu yaştan sonra göreceği herşeyi görmüştür artıkBencede, şok oldum
Yaa uff çok fena bir sahneKv şok bence, şimdi o düşünsün. Ayar veriyor K Kendinisevenbirii , ayarlarıyla oynuyor o kadının. Bu yaştan sonra göreceği herşeyi görmüştür artık
Araya kaynamasındı negocum. Nirvana filmi çekiliyor,senin ne işin var be teyzaYaa uff çok fena bir sahne
A ha haAraya kaynamasındı negocum. Nirvana filmi çekiliyor,senin ne işin var be teyza
Ya bi git gözünü sevem, iş deme pazar pazar (kamu spotu: işleri biriktirmiyorum, tuzum kuru).Biraz dinlenip ütü yapayım püff
Ohh ne güzel at havanıYa bi git gözünü sevem, iş deme pazar pazar (kamu spotu: işleri biriktirmiyorum, tuzum kuru).
Balkonları yıkasam olur ama 2side bana lazım şuanda
Biraz dinlenip ütü yapayım püff
Saçımı kestiricem bende bir kaç gün sonra.Ben bugün kendime manevi olarak ödev verdim
Kuaföre gittim, fön filan çektirdim
Nasıl iyi geldi
1 senedir paçoz paçoz geziyordum.
Ütüleri de akşam yaparım artık, dün de yapamadım :)
Gündüz sindrella, akşam kül kedisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?