- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.121
Napiiimm cnm ya, sarma sardım. Benim oğlanın yarınki beslenme listesini hazırladım
Ohh miiissssNapiiimm cnm ya, sarma sardım. Benim oğlanın yarınki beslenme listesini hazırladım
Tşkler bebem. Sen naptınOhh miiissss
Ellerine sağlık canimm
Yiyorm iciyorm yatistayimTşkler bebem. Sen naptın
hepsini bı gün de mi yedin yoksaBulantilarm azalsın düşünüp durmamayim diye
Ayvayla mutluydum.bitmis
I inessa armand amma kaciyon adamdan be yavrum
bıktırana kadar sen git üstüne
dinsizi hakkından imansız gelirmiş
Annem üç tane almış ikisi dün bittihepsini bı gün de mi yedin yoksa
desene ay parçası gibi bir yeğen geliyo bize
Annem üç tane almış ikisi dün bitti
Birini de gelince yedim
Ahahahah ins bakalim
Daha fazlasını aldircam
Kasa kasa
Gamyonla ayvalara boğ benisana gamyonla ayva alacam ross
Ütüm bitmedi duşta almadım mutfak topluyorum. Çay yapıyorum ablamlar gelicek yeni nesil lokmadan getirecekmiş eniştem.
Ütüm bitmedi duşta almadım mutfak topluyorum. Çay yapıyorum ablamlar gelicek yeni nesil lokmadan getirecekmiş eniştem.
Aslında belki öyle yapsam pes eder
Onu da ben beceremem kız demir eksikliği var bende, çok halsizim
ben ölsem de geri cevirmem :) çok istesem de ısrar etmemkendi kendine dengeye geldi
cobweb teoremi gibi dengeye ulaşan sarmal yaptım kocama
yalniz yaziklarima baktikca ben de çok fenaymisim diyorum
Vay beee senden ders almam lazım o zaman
Sen günde beş kere yap beş kere yapacak kapasitedeler onlarn o konuda düzeni yokyani adami geri cevirme. geri cevirdikce sinir basacak adama. sonra bu çayın demi niye böyle diyecek. ne gerek var tartışmaya boşu boşuna
duzene koyabilsen daha iyi olur senin için:) düzenin dışına çıkma ama sürekli de kaçma. o da ihtiyaç neticede
Sen günde beş kere yap beş kere yapacak kapasitedeler onlarn o konuda düzeni yok
Tespit gibi tespit. Bu çayın demi niye böyleyi de geç, market neden kapalı(saat 24.00)yani adami geri cevirme. geri cevirdikce sinir basacak adama. sonra bu çayın demi niye böyle diyecek. ne gerek var tartışmaya boşu boşuna
duzene koyabilsen daha iyi olur senin için:) düzenin dışına çıkma ama sürekli de kaçma. o da ihtiyaç neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?