Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O hepimizde var hele çocuklar yanlış yapınca benden kaynaklı diye düşünmek...

Benim psikolojim iyi değil, bazen kızıma kızmak bağırmak geliyor içimden, öfke kontrolü sorunum var sanırım kendimi çok zor tutuyorum. Annem öldüğünden beri böyleyim. Acilen psikoloğa gitmem lazım.

Ohooo bunun neresi sorun toşyam? Ya kendini tutmayan bonus napsın?
Onlar herşeyimiz eyvallah ta iki kızdık diyede bu kadar vicdan yapmayalım anayız biz

Ohooo bunun neresi sorun toşyam? Ya kendini tutmayan bonus napsın?
Onlar herşeyimiz eyvallah ta iki kızdık diyede bu kadar vicdan yapmayalım anayız biz

Ne bileyim az büyük olsa senin gibi neyse, daha 1 yaşında bebeğe kızmak düşünülür mü?
Kim bilir ne derdi var, dişleri nasıl acıyor kim bilir. İçimden kızıyorum sonra deli gibi pişman oluyorum, ya kendimi tutamazsam bağırırsam korkutursam diye korkup eşimi çağırıyorum hemen.
Offff neyse, senin de arada böyle olduğunu bilmek rahatlattı

Sen de sabahtan beri annem gitti diyosun, ben de başka yere anlıyorum. Allah rahmet eylesin canm.
Öfke kontrolünü yitirdiğini anladığın an yardım al. Onlar günahsız melek, bizim duygu durumlarımızın,sancılarımızın kargaşasını çekemezler.

Bizim kafalar yanmış bu gece desene :) haklısın canım.
Iyi geceler tekrar

Öyle çok sorgulayıp suçluyorum ki bende bazen buda anneliğin şanından.
Üst üste oldu kızlar yıprandım ruhen ve sabrım bazen var bazen yok.
Allah hayırlı ahlak nasip etsin bizlere ki onlara sa hayrımız dokunsun inş.

Amin canım zor tabii, inşallah düzelir herşey

Canimbyalniz degilsin... gece de yazdigim gbi anneyiz evet ama biz de inssniz 4.4 luk degiliz sinirlenebiliyoruz uykusuzlk vuruyo ne bileyim tahammulun zorlaniyo olabiliyo bu tur seyler keske kizmasak onlara ama bunalabiliyoruz Allah sabir versin hrpimize o minik yavrular bizim.herseyimiz ve onlar bunun farkinda ...

Amiinnn bugun kizim elinden kaseyi dusurdu yere icinde kurabiyeler vardi dokuldu hic bisey demedim ama korktu kizicam diye sonra gece uyuturken kizma bana canim annem dedi oylr uzuldum ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…