Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cay tiryakisiyim ama tek basima cay demleyip icmekten keyif alamiyorum anca temizlik filan yapcamda acayp hararet bascak oyle
Bak kızdım şimdi sana. Yalnızken de çay içilir. Ben alışığım mesela sen istanbul daydın demi balım. Ben oraya çok uzağım.

Bak kızdım şimdi sana. Yalnızken de çay içilir. Ben alışığım mesela sen istanbul daydın demi balım. Ben oraya çok uzağım.
Yaaa uzuldum smdi sevdigim arkadaslarmla ayni sehirde.oldgmu hatta ilce olarak.yakn.oldgmuzu ogrenince icime ayri bi huzur doluyordu smdi huzun doldu
Ne.bilim adet edinmemisim kahve vs icerim de cay cook nadirdir tekken demledigim

Yaaa uzuldum smdi sevdigim arkadaslarmla ayni sehirde.oldgmu hatta ilce olarak.yakn.oldgmuzu ogrenince icime ayri bi huzur doluyordu smdi huzun doldu
Ne.bilim adet edinmemisim kahve vs icerim de cay cook nadirdir tekken demledigim
Kimlerle yakınsınız ki
Ben çayım olmadan yapamam

Gece emzirmesini keseceksin canım, bir hafta zorlanırsın ama sonra ikinizde rahat edersiniz.

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ctesi aşure yaptım, apt dağıttım, bugün de iş arkadaşlarıma getirdim,
hafta sonu temizlik çamaşır işleri kk ya hiç giremedim,
Eline sağlık Allah kabul etsin ☺
Samdanla cok yakiniz chocolitylada yakiniz
Yaa ne güzel. Buluştunuz mu hiç
Günaydın kizlaaaar
Günaydın tatlım nasılsınız (fındığın ve sen)
günaydın kızlar

çayı demledim ben:) buyrun gelin efenim
Oh oh eline sağlık gerçi ben çoktan içtim ama doymadım yine geliyorum

Günaydın kızlar

Gece emzirmesini keseceksin canım, bir hafta zorlanırsın ama sonra ikinizde rahat edersiniz.

Ah kuzum yaa nasıl yapacağım bilmiyorum ki.
Şimdi de grip oluyoruz anne kız
Burnu çok fena tıkanmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…