- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.401
Demlenmis bir cay bir de sen olaydin smdi arkadasim icer kahvalti yapardikGünaydın kızlar ☺
Şimdi koydum tatlım hadi gelDemlenmis bir cay bir de sen olaydin smdi arkadasim icer kahvalti yapardik
Tatlis sen nerde yasiyordun yaa gelirim belkimŞimdi koydum tatlım hadi gel
Bak kızdım şimdi sana. Yalnızken de çay içilir. Ben alışığım meselaCay tiryakisiyim ama tek basima cay demleyip icmekten keyif alamiyorum anca temizlik filan yapcamda acayp hararet bascak oyle
Yaaa uzuldum smdi sevdigim arkadaslarmla ayni sehirde.oldgmu hatta ilce olarak.yakn.oldgmuzu ogrenince icime ayri bi huzur doluyordu smdi huzun dolduBak kızdım şimdi sana. Yalnızken de çay içilir. Ben alışığım meselasen istanbul daydın demi balım. Ben oraya çok uzağım.
Kimlerle yakınsınız kiYaaa uzuldum smdi sevdigim arkadaslarmla ayni sehirde.oldgmu hatta ilce olarak.yakn.oldgmuzu ogrenince icime ayri bi huzur doluyordu smdi huzun doldu
Ne.bilim adet edinmemisim kahve vs icerim de cay cook nadirdir tekken demledigim
Samdanla cok yakiniz chocolitylada yakinizKimlerle yakınsınız ki
Ben çayım olmadan yapamam❤
Koca 7 yılım geçtiAynen sen iyi tanıyorsun
Gel yapayım?
Gece emzirmesini keseceksin canım, bir hafta zorlanırsın ama sonra ikinizde rahat edersiniz.Ya tamam şuan evdeyim dert değil, isterse 10 kere kalksın
Ama işe başlayınca ben 2 3 saat uykuyla her gün işe gidersem verimli olamam ki, o da bölük börçük.
İşim de dikkat gerektiren bir iş. Çekmez kimse benim uykusuzluktan yaptığım hataları yani. Ne olacak bilmiyorum hiç
Koşa koşa geleyim migünaydın kızlar
çayı demledim ben:) buyrun gelin efenim
Senin düşünceni yerimsen salına salına gelyorma kendini
Eline sağlık Allah kabul etsin ☺Günaydın kızlar, nasılsınız?
Ctesi aşure yaptım, apt dağıttım, bugün de iş arkadaşlarıma getirdim,
hafta sonu temizlik çamaşır işleri kk ya hiç giremedim,
Yaa ne güzel. Buluştunuz mu hiçSamdanla cok yakiniz chocolitylada yakiniz
Günaydın tatlım nasılsınızGünaydın kizlaaaar
Oh oh eline sağlıkgünaydın kızlar
çayı demledim ben:) buyrun gelin efenim
Gece emzirmesini keseceksin canım, bir hafta zorlanırsın ama sonra ikinizde rahat edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?