Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unutulmaz bence bu uykusuz geceler gaz bombasi aglamaktan catlayan haller oyy oyyy herkes bana unuturda 2.yi yaparsin diyor suAnn heecc sanmiyorm emmee
Bunlar bir çeşit örgüt. 2.yaptım kızın yok ama diyorlar. Kız da doğursam, bu kez tek kaldı 4.yü yap ta 2kız 2 oğlan olsun derler. Kim ne derse desin gücünün,sabrının ve imkanlarının dahilinde sen karar ver

Aynennn de oyle iste yok hayatm ben millete gore hareket etseydm 3 bucuk 4 yil cocksuz durmazdim

Benim kapasitem 1 taneyi bile karşılamıyormuş galiba, ama inşallah iyi annelik ediyorumdur valla üzülüyorum bazen Kızımın annesi ben olduğum için.

Size göre büyüttüm tabi 5 yaşı biticek en küçüğün.
Sorun sıkıntı bitmez anne için kadın için.
Büyüyünce de başka şeyler oluyor nerden baksan zor.

Evet Nego da ne kadar uğraştı geçen servis için filan, o zaman anladım daha çok açıkçası. Annelik her zaman zor

Kız saçmalama yaa ne biçim laf o rabbim vermiş hele dediğine

Kendim için söylemiyorum, çok şükür allaha evet
Ama ne bileyim hep yetersiz hissediyorum. Psikolojik olarak da maddi manevi olarak da.
Yani yoruluyorum diye oyle düşünmüyorum, iyi anne olamama korkusu var hep.

Valla kuzu biz her zaman ki gibi evde aynı

Daha da büyüyorlar 16 yaşına geliyorlar mesela :) asla bizim 16 lara benzemiyor

Anne olmak çok büyük delilik sanki. Hayat boyu nasıl koruyacağız?
Hep yanında olamayacağız ki. Senin gözünden sakındığın yavrunu üzecekler.
Offf gece gece iyi bağladım arabeske.

Kendim için söylemiyorum, çok şükür allaha evet
Ama ne bileyim hep yetersiz hissediyorum. Psikolojik olarak da maddi manevi olarak da.
Yani yoruluyorum diye oyle düşünmüyorum, iyi anne olamama korkusu var hep.

O hepimizde var hele çocuklar yanlış yapınca benden kaynaklı diye düşünmek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…