- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.361
Böyle şaşaşaşaaallııı gece hayatına alışık değildir
Gittii mi
Unutulmaz bence bu uykusuz geceler gaz bombasi aglamaktan catlayan haller oyy oyyy herkes bana unuturda 2.yi yaparsin diyor suAnn heecc sanmiyorm emmee
Bunlar bir çeşit örgüt. 2.yaptım kızın yok ama diyorlar. Kız da doğursam, bu kez tek kaldı 4.yü yap ta 2kız 2 oğlan olsun derler. Kim ne derse desin gücünün,sabrının ve imkanlarının dahilinde sen karar verUnutulmaz bence bu uykusuz geceler gaz bombasi aglamaktan catlayan haller oyy oyyy herkes bana unuturda 2.yi yaparsin diyor suAnn heecc sanmiyorm emmee
Bu emoji için mi gittin yaniSen hayırdır
Gitmistir belkim bende gidiyorum yavastan kizlar sizlere iyi geceler gorusmek uzere opuyoreee
Aynennn de oyle iste yok hayatm ben millete gore hareket etseydm 3 bucuk 4 yil cocksuz durmazdimBunlar bir çeşit örgüt. 2.yaptım kızın yok ama diyorlar. Kız da doğursam, bu kez tek kaldı 4.yü yap ta 2kız 2 oğlan olsun derler. Kim ne derse desin gücünün,sabrının ve imkanlarının dahilinde sen karar ver
Bunlar bir çeşit örgüt. 2.yaptım kızın yok ama diyorlar. Kız da doğursam, bu kez tek kaldı 4.yü yap ta 2kız 2 oğlan olsun derler. Kim ne derse desin gücünün,sabrının ve imkanlarının dahilinde sen karar ver
Size göre büyüttüm tabi 5 yaşı biticek en küçüğün.
Sorun sıkıntı bitmez anne için kadın için.
Büyüyünce de başka şeyler oluyor nerden baksan zor.
Benim kapasitem 1 taneyi bile karşılamıyormuş galiba, ama inşallah iyi annelik ediyorumdur valla üzülüyorum bazen Kızımın annesi ben olduğum için.
EvetNego da ne kadar uğraştı geçen servis için filan, o zaman anladım daha çok açıkçası. Annelik her zaman zor
Bu denli hassas olman yeter de artar zaten cidden saçmalamaBenim kapasitem 1 taneyi bile karşılamıyormuş galiba, ama inşallah iyi annelik ediyorumdur valla üzülüyorum bazen Kızımın annesi ben olduğum için.
Kız saçmalama yaa ne biçim laf o rabbim vermiş hele dediğine
Valla kuzu biz her zaman ki gibi evde aynıGünaydın yavru kertenkelelerim
Bugün size yeni evimden sesleniyorum
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
Sizlerde ne var ne yok bakalım, haftasonu neler yapacaksınız?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Siyah_incim
Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
@Kmsl Hnd
Daha da büyüyorlar 16 yaşına geliyorlar mesela :) asla bizim 16 lara benzemiyor
Kendim için söylemiyorum, çok şükür allaha evet
Ama ne bileyim hep yetersiz hissediyorum. Psikolojik olarak da maddi manevi olarak da.
Yani yoruluyorum diye oyle düşünmüyorum, iyi anne olamama korkusu var hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?