- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.341
Caycım neden düşünüp yordun kendini bununlaSuan ne dusundum biliyomusunuz cocklari zor uyutuyoruz uyumak istemiyorlarya bizde oyleyiz aslnda baksaniza
Ahahahahah
İyice geceler opucugunu ver de uyusun başına başka bişey gelmeden
Demekki 3 yil bu kesin yaa 3 yil baya bi donum noktasi gbi bisey olsn buna inanmak istiyorumKeşke olmasa ama direk öyle. İlk zamanlar ekmek almaya gittiğimda önce avcuma bakıyorlardı dolu mu diye, suratlarına birşeyler fırlatırmıyım diye.
Uyku teröründen çok çektim. İlk 3 yıl kabus gibiydi. Ne bulduysam, gerek tıp, gerekse alternatif tıp her yolu denedim
7 yıldır tanırlar ama şimdi yapsam yine paniklerler aha başka birşey deniyor gene diyeYaaa beni öldürdün gülmekten, ben de mi denesem
Yalnız bizim mahallede taşlarlar beni, yaw de get manyah bizi mi buldun diye
İyi geceler kizlar ben yatıyorum
Gorusurukk
Caycım neden düşünüp yordun kendini bununla
Tabi senin yorgn olduğunu biliyor içi el vermiyor uyuduguna başına gelecekleri biliyorO alacağını aldı zaten şimdi kız da uyandı bana vakit kalmadı, o yüzden yalakalık peşinde :) git yat sen diyorum bekliyorum diyor
Saol canmIyi geceler sana ve mercümek e
7 yıldır tanırlar ama şimdi yapsam yine paniklerler aha başka birşey deniyor gene diye
Tabi senin yorgn olduğunu biliyor içi el vermiyor uyuduguna başına gelecekleri biliyoraz çakal değiller hahahah
Sahlep istiyor göynüm
Genelleme yapmak doğru değil canım. Büyük oğlum hala tam uyku moduna giremez. Ufaklık emmek haricinde, top oynama, araba sürme gibi şeyler istemedi mesela gecenin kör saatlerinde. Umut ediyorum ki alışma süreci bitince tam uyku moduna geçecek bu seferkiDemekki 3 yil bu kesin yaa 3 yil baya bi donum noktasi gbi bisey olsn buna inanmak istiyorum
Bi sigara içip yatarım zaten,Güldürme güldürmeeeee kızı uyutmaya çalışıyorum
Inwallah yaaa evet diyormya denilenler tutmadi bizin kizda mesela. Insallah oyle olur cnm emmeyi unutmustur artik kimide emzirmeyi birakirken cocuk ac diye baska biseyler veriyor gece uyandiginda buda naslki biz gece bisey yesek ertesi gece gene yiyesimiz geliyor cocklarda da bu yer ediyormus emme bitse de uyanip yiyecek bisey yemek istiyorlarms bak I inessa armand snnde aklnda olsn bunu yapma ileride dostmGenelleme yapmak doğru değil canım. Büyük oğlum hala tam uyku moduna giremez. Ufaklık emmek haricinde, top oynama, araba sürme gibi şeyler istemedi mesela gecenin kör saatlerinde. Umut ediyorum ki alışma süreci bitince tam uyku moduna geçecek bu seferki
Onu dinle, bizi oku. Çokmu şey istiyoruzGrinko dinleme niyetim var
Inwallah yaaa evet diyormya denilenler tutmadi bizin kizda mesela. Insallah oyle olur cnm emmeyi unutmustur artik kimide emzirmeyi birakirken cocuk ac diye baska biseyler veriyor gece uyandiginda buda naslki biz gece bisey yesek ertesi gece gene yiyesimiz geliyor cocklarda da bu yer ediyormus emme bitse de uyanip yiyecek bisey yemek istiyorlarms bak I inessa armand snnde aklnda olsn bunu yapma ileride dostm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?