- 11 Nisan 2007
- 87.844
- 516.460
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.441
Mucize.doktor
İyi diyelim limonsuzmEline sağlık Allah kabul etsin ☺
Yaa ne güzel. Buluştunuz mu hiç
Günaydın tatlım nasılsınız ☺ (fındığın ve sen)
Oh oh eline sağlık ☺ gerçi ben çoktan içtim ama doymadım yine geliyorum
Herkes bilmezkk birinci noteri yönetmen olurken albümde denemişti gülşen aybaba :)
kadin resmen kültür sanat saati gibi
ne kadar bilgili ve kültürlü bi kadınsın yaaa bayılıyorum sana bonus
bilmiyodum hiç valla
Kültürlümü
Artık epey yakın olduğumuza göre ben sizinle paylaşayım aklımdaydı zaten depremle aklımız dağıldı.
Kültürün yanından geçmiş değilim okul okuyamadım ben zamanında sebebi bana kalsın.
8 yıllıkta yoktu biz küçükken ilkokul sadece.
Telafisini yapayım dedim en son ortaokul bittiğinde 2. ye 4 aylık hamileydim daha devam etmedim. Sonrada 3.oldu falan filan.
Ne zamandır aklımda ama kendime güvenemiyodum hala da güvenemiyorum ama bismillah dedim işte.
Perşembe günü depremden önce açık lise için kayıt parasımı yatırmıştım.
9.sınıf bebesi oldum yani yardım ve desteklerinizi beklerim.
:dolmaz düşmemen lazımsen en iyisi otur ben seni almaya gelirim
bu adamı bi ayrı seviyorum. çok doğal
sen çay canavarı ben kurabiye canavarıçok uyumlu bi çift olabiliriz limonsuzum
müge anlı
günaydın canım:) ellerine sağlık Allah kabul etsin:) ben iyiyim kız uykusuna yatan kocami kaldirmam lazim ama içimden gelmiyo
günaydın kuzumgeçmiş olsun ikinize de. ıhlamur demle istersen bebise iyi gelir
bak bu da kanıtı işte
ben okul okmayla kültürlü olunduğunu hiç düşünmedim :) evet belki etkisi vardir artiriyodur. ama emin ol yüksek lisans yapıp senin tırnağındaki bilgiye sahip olamayan tanıdıklarım var :)
azmine vazgecmemene de ayrıca hayran kaldımne kadar güzel yapmışsın kayıt olarak. hayata bi kere geliyoruz zamaninda ne olduysa oldu bonus sen onları geride birakip önüne bakabiliyosun ya en önemli sey de bu
gerçekten su an tekrar sana hayranlığım arttı benim
Okumak = kültür mu Yaaa kim demiş onuArtık epey yakın olduğumuza göre ben sizinle paylaşayım aklımdaydı zaten depremle aklımız dağıldı.
Kültürün yanından geçmiş değilim okul okuyamadım ben zamanında sebebi bana kalsın.
Telafisini yapayım dedim en son ortaokul bittiğinde 2. ye 4 aylık hamileydim daha devam etmedim. Sonrada 3.oldu falan filan.
Ne zamandır aklımda ama kendime güvenemiyodum hala da güvenemiyorum ama bismillah dedim işte.
Ulan tamm ya
Hergunum daha artarak geçiyorbugün nasılsın peki
kim gitti ayva almaya
Günaydın yavru kertenkelelerim
Bugün size yeni evimden sesleniyorum
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
Sizlerde ne var ne yok bakalım, haftasonu neler yapacaksınız?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
@Kmsl Hnd
Sizin hikayeye zaten aklıma geldikçe gülüyorum yaİnsanın başına gelebilecek en kötü durumlarda top 3 'e girer
Yaaaa ruhlar bölgesi serisi en sevdiğim filmlerden
Teşekkür ederim pembişim
Vallahi 3 günde ev bulup yeni eve yerleştik bile. Şipşak insanım
Yarın çarşafları, havluları, banyo temizlik ürünlerini ve kütüphaneyi yerleştiricem. Gerisi bitti
Bir de perde almaya çıkacağız. Ölçüler uymadı malesef
Siz neden taşınıyordunuz?
Çok yorgunum kutsiş. Çok..
Sen?
Hergunum daha artarak geçiyor
Mide bulantısı kusmalarm çoğaldı samdanm
Daha kmse gitmedi
Çok şükür iyim canım. Kızımı kreşe oğlumu uykuya yolladım yemek yapıcamİyi diyelim limonsuzm
Sen nasilsin
Çok hayran olunası bir kadınsınArtık epey yakın olduğumuza göre ben sizinle paylaşayım aklımdaydı zaten depremle aklımız dağıldı.
Kız sen nerelerdesinkiraya mı taşındınız kendi evinize mi kuzum hayırlı olsun
Artık epey yakın olduğumuza göre ben sizinle paylaşayım aklımdaydı zaten depremle aklımız dağıldı.
Çok şükür iyim canım. Kızımı kreşe oğlumu uykuya yolladım yemek yapıcam☺
Çok hayran olunası bir kadınsınBende orta okuldan sonra Çalışmaya başladım. Ama tabi ben senin yarın bile etmem o ayrı konu
Kız sen nerelerdesinayrıca cici çoktan taşındı. Kiraya çıktı. Allah kendi evini de nasip eder inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?