Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık epey yakın olduğumuza göre ben sizinle paylaşayım aklımdaydı zaten depremle aklımız dağıldı.

Kültürün yanından geçmiş değilim okul okuyamadım ben zamanında sebebi bana kalsın.
8 yıllıkta yoktu biz küçükken ilkokul sadece.

Telafisini yapayım dedim en son ortaokul bittiğinde 2. ye 4 aylık hamileydim daha devam etmedim. Sonrada 3.oldu falan filan.

Ne zamandır aklımda ama kendime güvenemiyodum hala da güvenemiyorum ama bismillah dedim işte.
Perşembe günü depremden önce açık lise için kayıt parasımı yatırmıştım.

9.sınıf bebesi oldum yani yardım ve desteklerinizi beklerim.

bak bu da kanıtı işte
ben okul okmayla kültürlü olunduğunu hiç düşünmedim :) evet belki etkisi vardir artiriyodur. ama emin ol yüksek lisans yapıp senin tırnağındaki bilgiye sahip olamayan tanıdıklarım var :)

azmine vazgecmemene de ayrıca hayran kaldım ne kadar güzel yapmışsın kayıt olarak. hayata bi kere geliyoruz zamaninda ne olduysa oldu bonus sen onları geride birakip önüne bakabiliyosun ya en önemli sey de bu

gerçekten su an tekrar sana hayranlığım arttı benim

:d
Oturdum tamam

Ulan tamm ya

Okumak = kültür mu Yaaa kim demiş onu

kiraya mı taşındınız kendi evinize mi kuzum hayırlı olsun

valla helal olsun canım yaa herşeyi yetiştirdin şipşak imrendimaşırı rutubetten dolayı çıkıyoruz. Mahfoldu herşeyim. Hastalıkta yapıo. Ben tüm gardrobu yıkıyoruz yorgan yastık falan herşey rutubet ya. Tesisatı patlat binanın yaptırmıyordu ev sahibi

Hergunum daha artarak geçiyor
Mide bulantısı kusmalarm çoğaldı samdanm

Daha kmse gitmedi

ya ciddi misin niye almiyolar ki yani. insanda hal mi kalir o kadar bulantiya kusmaya
keşke bu kadar da abartmasalar pervasizligi

İyi diyelim limonsuzm
Sen nasilsin
Çok şükür iyim canım. Kızımı kreşe oğlumu uykuya yolladım yemek yapıcam Çok hayran olunası bir kadınsınBende orta okuldan sonra Çalışmaya başladım. Ama tabi ben senin yarın bile etmem o ayrı konu
kiraya mı taşındınız kendi evinize mi kuzum hayırlı olsun
Kız sen nerelerdesin ayrıca cici çoktan taşındı. Kiraya çıktı. Allah kendi evini de nasip eder inşAllah.

Kültürün yanından geçmiş değilim diyor yaa, laflara bak
Kültür okumakla mı oluyor?
Geçenlerde biri bdv de Üniversitedeki ev arkadaşını anlatıyordu
Dedim ki kendi kendime, seni okutan üniversite neresi acaba. O kadar saçma sapan yazıyor ki, cümle kurmaktan aciz.
Bir sürü insan var böyle.
Eskiden üniversite okuyamadim diye üzülüyordum, artık hiç eksik hissetmiyorum kendimi.
Sen de kendinin farkına var
Hayırlı uğurlu olsun canım benim

amin canım inşallah 1 hafta giremedim yıllık izindeydim canım ından çok şey kaçırmışım sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…