- 12 Haziran 2019
- 19.678
- 121.247
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.461
Ooo çok eğlendik koptuk. Tühhhh kaçırdınamin canım inşallah 1 hafta giremedim yıllık izindeydim canım ından çok şey kaçırmışım sanırım
Ooo çok eğlendik koptuk. Tühhhh kaçırdın
İnşAllah canım benimBiraz daha iyi gibi canım
Burnunu temizledim aspiratörle, sabah çok tıkalıydı.
Oynadık bu saate kadar şimdi uyutuyorum inşallah uyur da dinlenir
Evet bende çok sevdim çaydaşım sağolsunbidaha olur inşallahprofil resminde çok güzelmiş
Kalmıyor zaten ayağa kalkınca kendimi tuvalette buluyirmya ciddi misinniye almiyolar ki yani. insanda hal mi kalir o kadar bulantiya kusmaya
keşke bu kadar da abartmasalar pervasizligi
İnşAllah canım benim
Evet bende çok sevdim çaydaşım sağolsun
@imzaben
Evet esprilerine bende bayılıyorumBu aradaBonus ,
Benim rahmetli annem 5. Sınıfa kadar okumuş sonra da hep çalışmış bir kadındı.
O kadar kültürlü, o kadar bilgiliydi ki.
Her konuyla ilgili az çok bilgisi vardı, çok kitap okurdu.
Eskiden İstanbul üniversitesinin orada büfeleri varmış babamla, o zamanlar öğrenciler tez yazdırıyor ya hani, fotokopi filan.
Demişti ki, kim hangi konuyla ilgili tez yazdırsa, fotokopi çektirse bir kopya da kendime alıyordum, okuyordum boş zamanlarımda :)
Öyle öyle o kadar çok bilgi sahibi olmuştu ki, 2 kelime konuşan siz hangi bölümden mezunsunuz diyordu anneme. Oysa 5. Sınıfa kadar okumuştu.
Sen bana annemi hatırlattın şimdi. Sen de çok zekisin iyi biliyorum, çünkü espri yeteneğinden belli.
Ay lav yu :)))
Ohhh ne güzelÇok şükür iyim canım. Kızımı kreşe oğlumu uykuya yolladım yemek yapıcam☺
Çok hayran olunası bir kadınsınBende orta okuldan sonra Çalışmaya başladım. Ama tabi ben senin yarın bile etmem o ayrı konu
Kız sen nerelerdesinayrıca cici çoktan taşındı. Kiraya çıktı. Allah kendi evini de nasip eder inşAllah.
Canım ben şeker kullanmıyorumLimonsuz sen çayı kıtlama mı içersin acaba?
Direk memleketini soramadım, böyle sorayım
Bir de neden limonsuz????
Bizimki de sabah olacaktı ama benim ufaklığı sabah kaldırmam zor oluyorduOhhh ne güzel
Bizimde sabahtan öğlene kdr
Zaten bn o saate kdr uyuyirm yinebişey anlamiyorm
Amaaan bnce uyansinlar akşam da erken yatıyorlarBizimki de sabah olacaktı ama benim ufaklığı sabah kaldırmam zor oluyordu
Canım ben şeker kullanmıyorum
Limonsuz seviyorum çayı nedeni yok. Limonla bi alıp veremediğimiz yok☺
ErzurumluyumMemleketini çıkartamadım yine
Ya sen?Memleketini çıkartamadım yine
Buaralar zaten erken yatırıyoruz 9 gibi. Hem zaman geçiriyoruz hem uykuları düzenli oluyor. Ama işte sabah erken uyanıyorlar.Amaaan bnce uyansinlar akşam da erken yatıyorlar
Ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?