- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.481
Bizimkiler de tam aksi akşam yatmıyorlar sabah kalkmiyirlarBuaralar zaten erken yatırıyoruz 9 gibi. Hem zaman geçiriyoruz hem uykuları düzenli oluyor. Ama işte sabah erken uyanıyorlar.
Kız kendini ifşa olmamak için gizledin de beni mi açık ettinErzurumlu değilim, eşim erzurumlu :))
Şimdi çok ifşa etmeyeyim kendimi ama ben de doğuluyum
Kız kendini ifşa olmamak için gizledin de beni mi açık ettin
Bizimde öyleydi. Akşam erken yatırmaya başlayınca düzene girdi.Bizimkiler de tam aksi akşam yatmıyorlar sabah kalkmiyirlar
Ama yalan söyleyemem kiOnun için gizliden sordum ya, heee kıtlama içiyoruz deseydin anlardım
Bnm oğlan 7 de kalksa 12 ye kdr direnirBizimde öyleydi. Akşam erken yatırmaya başlayınca düzene girdi.
Ama yalan söyleyemem ki
Benimki de öyleydi aslında ama çok şükür bugünlerde iyilerBnm oğlan 7 de kalksa 12 ye kdr direnir
Küçük de bulduğu yerde uyur
Demağ eleErzurumlularin sivesine hastayim :))
Demağ ele
İstikrarsızlık değil deBenimki de öyleydi aslında ama çok şükür bugünlerde iyiler
Biraz istikrarlı olursak kalıcı olarak başarabiliriz aslında
aynı durumda benim yakın akrabam oğluyla üniversite okudu,Artık epey yakın olduğumuza göre ben sizinle paylaşayım aklımdaydı zaten depremle aklımız dağıldı.
Kültürün yanından geçmiş değilim okul okuyamadım ben zamanında sebebi bana kalsın.
8 yıllıkta yoktu biz küçükken ilkokul sadece.
Telafisini yapayım dedim en son ortaokul bittiğinde 2. ye 4 aylık hamileydim daha devam etmedim. Sonrada 3.oldu falan filan.
Ne zamandır aklımda ama kendime güvenemiyodum hala da güvenemiyorum ama bismillah dedim işte.
Perşembe günü depremden önce açık lise için kayıt parasımı yatırmıştım.
9.sınıf bebesi oldum yani yardım ve desteklerinizi beklerim.
Çok sevindim Bonus, ne güzel bir haber buArtık epey yakın olduğumuza göre ben sizinle paylaşayım aklımdaydı zaten depremle aklımız dağıldı.
Kültürün yanından geçmiş değilim okul okuyamadım ben zamanında sebebi bana kalsın.
Telafisini yapayım dedim en son ortaokul bittiğinde 2. ye 4 aylık hamileydim daha devam etmedim. Sonrada 3.oldu falan filan.
Ne zamandır aklımda ama kendime güvenemiyodum hala da güvenemiyorum ama bismillah dedim işte.
Benden sana tam destek. Her türlü bebemizsin ha 9.sınıf ha üniv terkArtık epey yakın olduğumuza göre ben sizinle paylaşayım aklımdaydı zaten depremle aklımız dağıldı.
Kuzum ufaklık nasıl oldu daha iyi değil miÇok sevindim Bonus, ne güzel bir haber bu ❤
Bütün bölümleri atmıyorlar kş zaten benim bildiğimAh yakaladım seniNego mucize drn bölümleri nerde yayınlanıyor, youtube da yok galiba
Fox un kendi sitesinden baktım ben canımAh yakaladım seniNego mucize drn bölümleri nerde yayınlanıyor, youtube da yok galiba
Evet böyle tek parça reklamsız bi link lazımBütün bölümleri atmıyorlar kş zaten benim bildiğim
İyi canım ikisi de çok şükürKuzum ufaklık nasıl oldu daha iyi değil mi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?