- 12 Haziran 2019
- 19.678
- 121.247
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.501
Kendi sitesine bak kanalınEvet böyle tek parça reklamsız bi link lazım
Çok absürt dimi negom
SormaTam K Kendinisevenbirii styling
Onun üzerine bir ay görüşmedikKv şok bence, şimdi o düşünsün. Ayar veriyor K Kendinisevenbirii , ayarlarıyla oynuyor o kadının. Bu yaştan sonra göreceği herşeyi görmüştür artık
Sende çok tatlısın samdanin yaaayyyy her zamanki gibi çok çok tatlısın yaaaçok güldüm limonsuza yazdığına da hem kel hem fodul kaynanan demekki
kız o gizli gizli kılıyodur şükür namazine demisler ibadet de gizli kabahatte açık vermiyodur sadece
Allah sizi birbirinize evlatlarınizi da size bağışlasin. inşallah transfer de olumlu olur seninle noooollldduuuuu uyuya mi kaldin beybi diye birazcik eğleniriz
Ahaha ya çok güldüm bu yorumuna nego yaa diziyi izlerken sen gelirsin şimdi aklıma benim hepÇok beğendim ama çok gerildim sinirlendim Dr fermanın yüzüne ütüyü atacaktım aaz kalsın sonra kız kendine gel lap top u kırma dedim
Kız çok konuştuk kesin yakın bı tarihte yine aynı durum olacak gibi hissettim ya kötüyü cagirmayakta Allah korusunSonra Kendinisevenbirii nin kaynanası gibi basmayın da
Ayy çok hoşsun yaaÇok absürt dimi negom
Sorma
Onun üzerine bir ay görüşmedikama dikkat ediyoruz artık kadının psikolojisini bozmamaya
Sende çok tatlısın samdanin yaa
Dün eve geldim iceri girdim eşim salonda namaz kiliyordu,selam verdi hoşgeldin dedi,bende şükür namazı mi kiliyosun benim için falan dedimtmm vakit namazım bitsin dur şükür namazı da kiliyim senin için dedi ve kıldı ayy sen geldin aklıma yeminle bunca konuşmanın üstüne kildirdim adama şükür namazını da
Ya şu transfer bı olsa da müjde verebilsem size inşallah
Ahaha ya çok güldüm bu yorumuna nego yaa diziyi izlerken sen gelirsin şimdi aklıma benim hep
Kız çok konuştuk kesin yakın bı tarihte yine aynı durum olacak gibi hissettim ya kötüyü cagirmayakta Allah korusunbu defa kadın bizimle bı sene görüşmez artık
Aynen eşimde bende gebertesimiz geliyor o ferman hocayı diziyi izlerkenAma diziyi izlerken ciddi ciddi adamı dövmek istedim, ilk kez bir diziye bu kadar sinirlendim
Böyle farklı olan, hastalık vs olan insanlara yapılan dışlama benim zayıf noktam, çok üzülüyorum, sinirleniyorum, hiç tahammül edemiyorum.
3.bölüm de düzeldi biraz bakalım nasıl devam edecek.Aynen eşimde bende gebertesimiz geliyor o ferman hocayı diziyi izlerkençocuk bı ameliyata başlayamadı her seferinde taş koydu yoluna,ama kendinin de onun gibi çocuğu var galiba biz öyle düşündük ama ilerleyen bölümlerde çıkar ortaya bakalım
Çok şükür iyim canım. Kızımı kreşe oğlumu uykuya yolladım yemek yapıcam☺
Çok hayran olunası bir kadınsınBende orta okuldan sonra Çalışmaya başladım. Ama tabi ben senin yarın bile etmem o ayrı konu
Kız sen nerelerdesinayrıca cici çoktan taşındı. Kiraya çıktı. Allah kendi evini de nasip eder inşAllah.
İnşaallah canmÇok absürt dimi negom
Sorma
Onun üzerine bir ay görüşmedikama dikkat ediyoruz artık kadının psikolojisini bozmamaya
Sende çok tatlısın samdanin yaa
Dün eve geldim iceri girdim eşim salonda namaz kiliyordu,selam verdi hoşgeldin dedi,bende şükür namazı mi kiliyosun benim için falan dedimtmm vakit namazım bitsin dur şükür namazı da kiliyim senin için dedi ve kıldı ayy sen geldin aklıma yeminle bunca konuşmanın üstüne kildirdim adama şükür namazını da
Ya şu transfer bı olsa da müjde verebilsem size inşallah
Ahaha ya çok güldüm bu yorumuna nego yaa diziyi izlerken sen gelirsin şimdi aklıma benim hep
Kız çok konuştuk kesin yakın bı tarihte yine aynı durum olacak gibi hissettim ya kötüyü cagirmayakta Allah korusunbu defa kadın bizimle bı sene görüşmez artık
Benim düşüncemsen yine de kızma bana gül☺
Olurmu kuzum kimse kimseden üstün değil.
Farklı farklıyız hepiniz çok özelsiniz en güzel kısmıda bu zaten.
Ölim o dillerenanne tarafım erzurumlu ayrıca
B Brunello Cicinelli tam şuralara sevgi falan ektik geçerken sula müdür
Ne çene beesesin sitenin öteki ucundan duyuluyo
Sesin sesime değse tarumar olur yüreğim kadinummHele nasılda özlemişte sesime gelmiş
Bu kadar etiketin icinde bi tek samdanin'kinin cikmasiBebelerim men geldimm, hamınızı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum
Bugün çıkışta toplantı vardı. Kendimi eve ancak atabildim.
Evde hala yerleşecek ve temizlenecek çok şey var. Ama bende derman yok
Ha bir de su açıldı ama doğalgaz hala açılmadı. Ne yemek pişiyor ne duş alabiliyoruz. Rezillik bir haldeyiz. İnternet de daha bağlanmadı
Acıların Cici'siyim..
Sizler nasılsınız bakalım, yıkanmak neydi, duş almak nasıl birşeydi, koca ile nasıl temaslara girilirdi bana hatırlatın hepsini unuttum
Bu arada 50 sayfanın üstünde sayfa birikmiş hepsini okuyamadım, önemli şeyler varsa beni aydınlatın bakalım. Herkes iyi mi, herkesin parçaları tam mı
@Bonus Cici sinin kuzusu, kararından dolayı seni tebrik ederimMükemmel düşünmüşsün. Okumanın eğitim almanın yaşı yoktur. Bu sayede çocuklarına da çok güzel örnek olacaksın. Ben her türlü yardım için burdayım biliyorsun dimi?
@minik kalp0753 evet kzuum kiraya çıktık bizEv değişikliği oldu..
@Pembe Bal10cuk balım bizde de ebeveyn banyosunda rutubet vardı. Ayrıca 2+1di. Şimdi daha büyük eve çıktık. Rutubet çekilecek çile değil.
ByNkoaLa bulantıların prensesi, keşke elimden birşey gelse ya
Limonsuzzcay beni çağırıp kaçmak kertenkeleliğe sığar mı uleynnnn
Nego kapmışsın 24K'yı temizlik kokulu hatunum tebrik ederim
kk birinci noteri @Kendinisevenbirii ve herkes...
Kimler burada?
Öfff düzelmiyor çoğu, nefret ediyorum yaBu kadar etiketin icinde bi tek samdanin'kinin cikmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?