Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin balım,keşke reelde de görüşüyor olsak yakın olsakta temizliğe gelsek, evini yerleştirsek,miss yapsak, seni kaygıdan kurtarsak eşinle ayrı kalman üzdü yazdiklarindan en çok cicim,hemen temas haline geçersiniz inşallah doğalgaz acilirda ama işi gücü dinlene dinlene yapmanda fayda var bebişim,hem iş hem ev çok yorulursan pilin biter hastalanirsin Allah esirgesin

Oyyy çok zor doğal gaz olmadan, ne zaman bağlanır canım
Evet farkında bile değildim kaptığımın şiiri
Bencede, keyifle yapardım, düzen benim işim

hayırlı olsun kuzum yeni eviniz :)
duş almak insanı rahatlatırdı köpüklerle oynardın fişir fişir ketılda su kaynat gir leğene yıkan eski usul nolmuşşşşşşşş canım

İnanır mısın seksü şempazem beni de en çok o üzüyor
Bir Cici atasözü der ki; Yüksek libişlinin halinden yüksek libişli anlar
1 haftadır taşınma sürecindeyiz. Cumadan beridir de yeni evdeyiz ama doğal gaz yok, dolayısıyla sıcak su yok dolayısıyla da duş yok.
En son ne zaman cima ettik bilmiyorum Birbirimize yükselmemiz ile alçalmamız bir oluyor doğal gazı hatırlayınca Çok zor çok

hayırlı olsun kuzum yeni eviniz :)
duş almak insanı rahatlatırdı köpüklerle oynardın fişir fişir ketılda su kaynat gir leğene yıkan eski usul nolmuşşşşşşşş canım
Beni şuan ketıldaki hiçbir su paklayamaz. Artık hamam beni anca paklayacak, doğalgaz da kurtarmayacak bu gidişle

Yaa biz daha taşınma aşamasında eski evimizden bu evimize temizliğe gelirken hep malum moda girip yukseliyoduk birbirimize boş evde ajhsjsj sonra eve gidince duşa giriyoduk sizin öyle bı imkanda yok artıktüpte ya da ketılda su kaynat birbirinize çok yükselmeniz gelinceolursa olur olmazsa çay demlersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…