- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.521
Hoşgeldin balım,keşke reelde de görüşüyor olsak yakın olsakta temizliğe gelsek, evini yerleştirsek,miss yapsak, seni kaygıdan kurtarsakBebelerim men geldimm, hamınızı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum
Bugün çıkışta toplantı vardı. Kendimi eve ancak atabildim.
Evde hala yerleşecek ve temizlenecek çok şey var. Ama bende derman yok
Ha bir de su açıldı ama doğalgaz hala açılmadı. Ne yemek pişiyor ne duş alabiliyoruz. Rezillik bir haldeyiz. İnternet de daha bağlanmadı
Acıların Cici'siyim..
Sizler nasılsınız bakalım, yıkanmak neydi, duş almak nasıl birşeydi, koca ile nasıl temaslara girilirdi bana hatırlatın hepsini unuttum
Bu arada 50 sayfanın üstünde sayfa birikmiş hepsini okuyamadım, önemli şeyler varsa beni aydınlatın bakalım. Herkes iyi mi, herkesin parçaları tam mı
@Bonus Cici sinin kuzusu, kararından dolayı seni tebrik ederimMükemmel düşünmüşsün. Okumanın eğitim almanın yaşı yoktur. Bu sayede çocuklarına da çok güzel örnek olacaksın. Ben her türlü yardım için burdayım biliyorsun dimi?
@minik kalp0753 evet kzuum kiraya çıktık bizEv değişikliği oldu..
@Pembe Bal10cuk balım bizde de ebeveyn banyosunda rutubet vardı. Ayrıca 2+1di. Şimdi daha büyük eve çıktık. Rutubet çekilecek çile değil.
@RosSsS bulantıların prensesi, keşke elimden birşey gelse ya
@Limonsuzzcay beni çağırıp kaçmak kertenkeleliğe sığar mı uleynnnn
Nego kapmışsın 24K'yı temizlik kokulu hatunum tebrik ederim
@samdan @Kendinisevenbirii ve herkes...
Kimler burada?
_____
Bonus @Pembe Bal10cuk @minik kalp0753
Etiketleriniz çıkmıyor
Oyyy çok zor doğal gaz olmadan, ne zaman bağlanır canımBebelerim men geldimm, hamınızı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum
Ha bir de su açıldı ama doğalgaz hala açılmadı. Ne yemek pişiyor ne duş alabiliyoruz. Rezillik bir haldeyiz. İnternet de daha bağlanmadı
Acıların Cici'siyim..
Sizler nasılsınız bakalım, yıkanmak neydi, duş almak nasıl birşeydi, koca ile nasıl temaslara girilirdi bana hatırlatın hepsini unuttum
Bu arada 50 sayfanın üstünde sayfa birikmiş hepsini okuyamadım, önemli şeyler varsa beni aydınlatın bakalım. Herkes iyi mi, herkesin parçaları tam mı
@Bonus Cici sinin kuzusu, kararından dolayı seni tebrik ederimMükemmel düşünmüşsün. Okumanın eğitim almanın yaşı yoktur. Bu sayede çocuklarına da çok güzel örnek olacaksın. Ben her türlü yardım için burdayım biliyorsun dimi?
@Pembe Bal10cuk balım bizde de ebeveyn banyosunda rutubet vardı. Ayrıca 2+1di. Şimdi daha büyük eve çıktık. Rutubet çekilecek çile değil.
Kimler burada?
_____
Bonus
@Pembe Bal10cuk
@minik kalp0753
Etiketleriniz çıkmıyor
Bencede, keyifle yapardım, düzen benim işimHoşgeldin balım,keşke reelde de görüşüyor olsak yakın olsakta temizliğe gelsek, evini yerleştirsek,miss yapsak, seni kaygıdan kurtarsakeşinle ayrı kalman üzdü yazdiklarindan en çok cicim,hemen temas haline geçersiniz inşallah doğalgaz acilirda ama işi gücü dinlene dinlene yapmanda fayda var bebişim,hem iş hem ev çok yorulursan pilin biter hastalanirsin Allah esirgesin
Sen el atınca cici de eşi de baskasinin evi olduğunu dusunebilecek moda gelebilirler yalnizBencede, keyifle yapardım, düzen benim işim
Bebelerim men geldimm, hamınızı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum
Acıların Cici'siyim..
Kimler burada?
_____
Bonus
@Pembe Bal10cuk
@minik kalp0753
Etiketleriniz çıkmıyor
İnanır mısın seksü şempazem beni de en çok o üzüyorHoşgeldin balım,keşke reelde de görüşüyor olsak yakın olsakta temizliğe gelsek, evini yerleştirsek,miss yapsak, seni kaygıdan kurtarsakeşinle ayrı kalman üzdü yazdiklarindan en çok cicim,hemen temas haline geçersiniz inşallah doğalgaz acilirda ama işi gücü dinlene dinlene yapmanda fayda var bebişim,hem iş hem ev çok yorulursan pilin biter hastalanirsin Allah esirgesin
Ula burası bizim olamayacak kadar düzenli der alanı terkederizSen el atınca cici de eşi de baskasinin evi olduğunu dusunebilecek moda gelebilirler yalniz
Beni şuan ketıldaki hiçbir su paklayamaz. Artık hamam beni anca paklayacak, doğalgaz da kurtarmayacak bu gidişlehayırlı olsun kuzum yeni eviniz :)
duş almak insanı rahatlatırdıköpüklerle oynardın fişir fişir ketılda su kaynat gir leğene yıkan eski usul nolmuşşşşşşşş canım
Beğendin mi gıı
İnanır mısın seksü şempazem beni de en çok o üzüyor
Bir Cici atasözü der ki; Yüksek libişlinin halinden yüksek libişli anlar
1 haftadır taşınma sürecindeyiz. Cumadan beridir de yeni evdeyiz ama doğal gaz yok, dolayısıyla sıcak su yok dolayısıyla da duş yok.
En son ne zaman cima ettik bilmiyorumBirbirimize yükselmemiz ile alçalmamız bir oluyor doğal gazı hatırlayınca Çok zor çok
Yaa biz daha taşınma aşamasında eski evimizden bu evimize temizliğe gelirken hep malum moda girip yukseliyoduk birbirimize boş evde ajhsjsjİnanır mısın seksü şempazem beni de en çok o üzüyor
Bir Cici atasözü der ki; Yüksek libişlinin halinden yüksek libişli anlar
1 haftadır taşınma sürecindeyiz. Cumadan beridir de yeni evdeyiz ama doğal gaz yok, dolayısıyla sıcak su yok dolayısıyla da duş yok.
En son ne zaman cima ettik bilmiyorumBirbirimize yükselmemiz ile alçalmamız bir oluyor doğal gazı hatırlayınca Çok zor çok
Ya da negoyu esir alıp bidaa esine evine gondermezsinizUla burası bizim olamayacak kadar düzenli der alanı terkederiz
Kız ben o yükselip alçalmaları hergün yaşıyom.bak siz gene karşılıklı yaşıyonuz.ben hep tekGülme malim ağla
Ağıtlar yakın libişime
Canına minnet negonunYa da negoyu esir alıp bidaa esine evine gondermezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?