- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.741
Önceden cok teslim oldum kudurdu şimdi olmamişte bir akros kolay yetismiyorben olsam çoktan kuzu gibi teslim olduydum
Ama çok yakışmış balım.Malum evlilikanlıyooruuummm senin muhabbetin güzel cicim canının sağolsun.
Öff bilirim ya.. Ben evde azmı kolonya bitirdim diişime basa basa. İnsanın neresi ağrırsa canı oradaymış... Bide misafir. Allah Allah acil şifalar diliyorumSağol kuzum İnan başıma vuruyor birde bugün misafirim vardı azımı açamadım
Evet güzelmiş gerçekten pratik yani aynen ortaya marketten bişiler alcam migrostan hazır sarma salata çeşitleri vardı
Sağol kuzum çok yardım ettin valla kurtardın yemeğimi
Amiiiiin canıımmÖff bilirim ya.. Ben evde azmı kolonya bitirdim diişime basa basa. İnsanın neresi ağrırsa canı oradaymış... Bide misafir. Allah Allah acil şifalar diliyorum
Ay Allah yardımcın olsun canim gerçekten zor
İnsallah tasinmazsiniz
Ohakız bak bi milyon kere anlattim ama gene anlatcam
biz nisanliyiz. iftara cagirdik bunlari. sonra da onlar cagirdi bizi.
eve bi gittik ki cici biz şokbütün menü ayni. çorbasindan tatlısına kadar biz farkli yemis olsunlar diye ne düşünüp yaptiysak aynısı. hani bulgur pilavi yaptık onu bile pirinç yapmamış bulgur yapmış.
bütün yemek boyunca sizin yaptığınız da güzeldi de benimki daha güzel olmuş demi. benim yaptığım çok güzel olmuş x hanım yiyin diye diye helak oldu
cidden patalojik bi vaka ya. bununki artık farklı bi evren farklı bi boyut
Sana sen yapamamışsın burda yede gör gibi nispet mi yapmış.... Çok ayıp ya
Ankara'dan villa bakiyoz beybi
şark dönüşü büyük ihtimalle gidicez oraya :)
ama yapacak bişey yok. bu kadar bariz deliye de benim deli olmamam lazim esasen. ne takiyon ki derler adama
Önceden cok teslim oldum kudurdu şimdi olmam
Özür dileyerek, sidik yarışına girmişne yapmaya çalıştığını anlayamadim vallasadece hayatımın en büyük soklarindan biriydi sonra da sürekli ayni şekilde devam etti canım
kız bak bi milyon kere anlattim ama gene anlatcam
biz nisanliyiz. iftara cagirdik bunlari. sonra da onlar cagirdi bizi.
eve bi gittik ki cici biz şokbütün menü ayni. çorbasindan tatlısına kadar biz farkli yemis olsunlar diye ne düşünüp yaptiysak aynısı. hani bulgur pilavi yaptık onu bile pirinç yapmamış bulgur yapmış.
bütün yemek boyunca sizin yaptığınız da güzeldi de benimki daha güzel olmuş demi. benim yaptığım çok güzel olmuş x hanım yiyin diye diye helak oldu
cidden patalojik bi vaka ya. bununki artık farklı bi evren farklı bi boyut
Oha
İnsan aynı menüyü koymaya utanır ya. Hani başkalarına sizinkini taklit etseler anlarım da sizi size taklit etmeleri ciddi anlamda enteresan
Resmen nasıl yapılıyormuş görün demek istemişler.
Kimlerle akraba olduk be şamdanım kimlerle..aynen cicişimdi bu kadar açık ve rahat şekilde terbiyesiz olan kadina ne diyecen
her şeyi böyle değişik saçma ve art niyetli işte
Allah ıslah etsin inşallah
Deli deliyi görünce abasini mi sopasini mi ne sakliyodu ya, o hesap
Sen ondan daha deli ol
Özür dileyerek, sidik yarışına girmiş
yok kp karşısına aldi beni. herseyi herkesi ben cekip cevircekmisim. idare etcekmisim. o hata yapiyosa idare edecekmisimbaya baya ciddi şekilde söyleyip bekledi bunları benden
hepsi kırık bacim bas edemem ben bunlarladeli olsam da kurtarmaz en iyisi ölü taklidi yapmak
Kimlerle akraba olduk be şamdanım kimlerle..
Kimlere ana, baba, bacı, gardaş diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?