Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol kuzum İnan başıma vuruyor birde bugün misafirim vardı azımı açamadım
Öff bilirim ya.. Ben evde azmı kolonya bitirdim diişime basa basa. İnsanın neresi ağrırsa canı oradaymış... Bide misafir. Allah Allah acil şifalar diliyorum

Evet güzelmiş gerçekten pratik yani aynen ortaya marketten bişiler alcam migrostan hazır sarma salata çeşitleri vardı
Sağol kuzum çok yardım ettin valla kurtardın yemeğimi

ne demek beybi
senin eve geldiğin saat de çok geç. hiç ugrasmayip disardan soylesen de kimsenin hakki yok bisey demeye
ellerine sağlık inşallah içine siner hersey :)

Ay Allah yardımcın olsun canim gerçekten zor
İnsallah tasinmazsiniz

Ankara'dan villa bakiyoz beybi

şark dönüşü büyük ihtimalle gidicez oraya :)
ama yapacak bişey yok. bu kadar bariz deliye de benim deli olmamam lazim esasen. ne takiyon ki derler adama

Oha
İnsan aynı menüyü koymaya utanır ya. Hani başkalarına sizinkini taklit etseler anlarım da sizi size taklit etmeleri ciddi anlamda enteresan
Resmen nasıl yapılıyormuş görün demek istemişler.

Sana sen yapamamışsın burda yede gör gibi nispet mi yapmış.... Çok ayıp ya

ne yapmaya çalıştığını anlayamadim valla sadece hayatımın en büyük soklarindan biriydi sonra da sürekli ayni şekilde devam etti canım

Ankara'dan villa bakiyoz beybi

şark dönüşü büyük ihtimalle gidicez oraya :)
ama yapacak bişey yok. bu kadar bariz deliye de benim deli olmamam lazim esasen. ne takiyon ki derler adama

Deli deliyi görünce abasini mi sopasini mi ne sakliyodu ya, o hesap
Sen ondan daha deli ol

Şaka gibi yaa, tedavi olması lazım gerçekten

Oha
İnsan aynı menüyü koymaya utanır ya. Hani başkalarına sizinkini taklit etseler anlarım da sizi size taklit etmeleri ciddi anlamda enteresan
Resmen nasıl yapılıyormuş görün demek istemişler.

aynen cici şimdi bu kadar açık ve rahat şekilde terbiyesiz olan kadina ne diyecen
her şeyi böyle değişik saçma ve art niyetli işte

Allah ıslah etsin inşallah

aynen cici şimdi bu kadar açık ve rahat şekilde terbiyesiz olan kadina ne diyecen
her şeyi böyle değişik saçma ve art niyetli işte

Allah ıslah etsin inşallah
Kimlerle akraba olduk be şamdanım kimlerle..
Kimlere ana, baba, bacı, gardaş diyoruz

Deli deliyi görünce abasini mi sopasini mi ne sakliyodu ya, o hesap
Sen ondan daha deli ol

yok kp karşısına aldi beni. herseyi herkesi ben cekip cevircekmisim. idare etcekmisim. o hata yapiyosa idare edecekmisim baya baya ciddi şekilde söyleyip bekledi bunları benden

hepsi kırık bacim bas edemem ben bunlarla deli olsam da kurtarmaz en iyisi ölü taklidi yapmak

Ben psikiyatr ya da psikolog degilim deseydin
Mesele senin çözebilecegin kadar kolay değil gibi. Kp iyi niyetli mi kötü niyetli mi çözemedim

Kertenkelelerim Behlül kaçar
Muhabbetinize doyum olmaz ama uyku vaktim geldi..
Malum okul var.
Yarın seksü geyşam evde.
Akşam da misafirlikteyiz. İnşallah doğalgazım hemencik gelir de pasaktan yok olmadan, bir çeşit bakteriye, terliksi hayvana, amipe falan dönüşmeden duş alabilirim
Öpüldünüz, çavvvvv

Kimlerle akraba olduk be şamdanım kimlerle..
Kimlere ana, baba, bacı, gardaş diyoruz

ben anne demiyorum şahsen mecbur kalmadıkça

ama eşinin iyi olmasi yetmezmis yani onu anladim. eşinin ailesi de mükemmel olmasa da en azından uyumlu olsalarms fevkalade olurmus

yoksa basit şeyleri hepimiz idare edecek kadar gecimi bilen insanlariz şu topikte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…