- 29 Haziran 2019
- 101
- 711
- 18
- 30
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.761
Ayyyy benim eltiiiiin aynısı yok artik yaaaaa nefret ediyorum böyle insanlar daaan yaAllah ıslah etsin
Hadi o yaşıttır, anlaşılabilir. Klasik akran muhabbetleri.
Benim bahsettiğim kadın 40 küsür yaşında.
Sidik yatıştırıyor resmen tabiri yerindeyse
Saç rengimi değiştiririm aynısını yapar.
Kıyafet alırım gider o da alır.
Ev dekorasyonumu taklit eder.
Akıl sır ermiyor bunlara..
ben anne demiyorum şahsenmecbur kalmadıkça
ama eşinin iyi olmasi yetmezmis yani onu anladim. eşinin ailesi de mükemmel olmasa da en azından uyumlu olsalarms fevkalade olurmus
yoksa basit şeyleri hepimiz idare edecek kadar gecimi bilen insanlariz şu topikte
Ben psikiyatr ya da psikolog degilim deseydin
Mesele senin çözebilecegin kadar kolay değil gibi. Kp iyi niyetli mi kötü niyetli mi çözemedim
o diyo ki benim karı bumalzeme bu
herşey senin sırtına binecek. eşek sensin yükü sen çekecenbiz yorulursak yine senin sırtına bincez of demeyeceksin.
o kadar şeyi kendilerinden oğullarından beklemiyolarsa elin kızından da beklemeyecekler
Kertenkelelerim Behlül kaçar
Muhabbetinize doyum olmaz ama uyku vaktim geldi..
Malum okul var.
Yarın seksü geyşam evde.
Akşam da misafirlikteyiz. İnşallah doğalgazım hemencik gelir de pasaktan yok olmadan, bir çeşit bakteriye, terliksi hayvana, amipe falan dönüşmeden duş alabilirim
Öpüldünüz, çavvvvv
Ulan bi durun dinlenin beee
Herhalde canım bu ne böyle?
Eşin umarım ağızlarının payını veriyordur
Gel kız sen de anlat, ruh hastası kv lerden bahsediyoruz
yoooomal mal oturup dinliyo genelde
sonra bide biz kavga ediyoruz ailesi yüzünden
uzaktayiz da sık sık olmuyo artık Allah'tan :)
ha ben de 22 23 yaşında evlendim. insan herşeyi bilip göremiyo zamanla olgunlaşyo:)
bu şekilde devam ederlerse ya görüşmeyi keserim ya ogullarini bosayip onlara postalarim :) kendileri bilir.
Off gerçekten çok sinir bozucu, ben bile sinirlendim buradan
Ama benim eşim de aynı biliyor musun. Kv ile aramız iyi allahtan, ama mesela ufacık bir sorundan bahsedip annen böyle böyle yaptı desem abartma, o oyle demek istememiştir filan diye başlıyor.
Hani gelecekte bir sorun yaşasak adım kadar eminim benimki de aynı mal mal dinleyecek.
napalim kuzu adam bu iştesen naparsan yap yumurta kapıya dayanmadan asla gerekeni yapmaz.
inşallah yasamazsiniz sorun kv ilcidden zor yani. özellikle kötü gecimsiz veya huysuz insanlar
benim eşim biliyo bana artiky sorun yasatirsa oturup ağlayıp sabir demem. ya cikar giderim ya da kovarim esimi. biter evlilik.
o yüzden kafam netrahatim
şimdiye kadar ben düşündüm bundan sonra esim ve ailesi düşüncek. benlik bisey yok ortada
sen de takma. belki eşin çok merhametli kimse kırılmasın kusmesin isteyen bi adamdir :) ponçik kalbi anasinin kötülüğünü görmek istemez
Kendisi annesiyle hiç anlaşamıyor, 1 ayın 15 günü küsler ya. Ben zorla baristiriyorum, kadını çaya filan çağırıyorum
Ama ben birsey diyince gelin kaynana moduna giriyor hemen. Oysa ben gerçekten severim annesini, nasıl kendi annesiyle ilgili insanın sinirlendiği şeyler oluyorsa ben de oyle oluyorum en fazla.
Tartışmamız hiç olmadı bizim çünkü kaynanam öyle kavga edecek biri değil, en fazla küser susar.
Ben de saygımı bozmamaya çalışıyorum. Politik davranıyorum yani açıkçası. Normalde aşırı müdahaleci, dediğim dedik bir kadın. Ama idare ediyorum cok sukur :)
Insallah bozulmaz.
Ama kayınpederim bir tanedir, dünya iyisidir
Öz babam gibi severim gerçekten, allah ondan razı olsun, işi gücü rast gitsin her zaman ❤
Ahahahha gösterip amaaaao zaman üfleyip kacmaya devam
Bugün bdv çok sıkıcı
Güncel konulara bakayım dedim sizin konu daha ilginç kayinvalide en azından.
Var mı iki üç kv ile ilgili aksiyonlu konunuz ?
Ahahahha gösterip amaaaasen anladın
Ohhh beni anlayan bir kuzu çıktı..Bize heyecan lazım di mi tatlım. Kimligin canı cehenneme
bdv de bi konu vardi biliyo musun
kadın bi apartmana taşınıyo. yan dairedeki yaşlı çift her gece bağır çağır sevisiyo. ama kimseye şikayet edemiyo çünkü kadin yöneticiymisbide ev sahibiymis
bu sana ışık olur bence
Şu yazdiklariniza koptumBu ışık beni bayağı düşündürdü canım ya....ben bu açıdan yazmadım yemin billah...Heyecan derken yaşama sevincinden bahsetmiştim. Bağıra çağıra şey etmek değil canım ya....konuyu anlamadan dalarsan konuya böyle kalırsın işte ...ah akılsız kafam....ama o konu da bayağı tuhafmis ha....ne yöneticiler varmış hayatta...cesarete bakar mısın...ne yiyip içiyorlar merak da ediyorum hani....
Olsun misafirlikten kalkana kadar daha çok ateş basar,daha çok heyecan olurKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yarın doğal gaz açılıyormuş msj geldi, hislerim doğru çıktı yine
Yalnız yarın akşam misafirliğe gideceğiz. Açılacağını bilsek gider miydik
kk birinci noteri kk birinci noteri K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii
Ya bu akşam yorumlara çok güldümruzgarda yuvarlanan sondurulemeyen sigara
ayyy Allah bozmasin ağzınızın tadını kuzum ya masallah size
esine de he he de geç. en iyisini yapiyosun politik davranarak :) benim kaynanam insanları yalan söyleyerek doldurur. ilgi çekmek için hasta olacağı şeyler yapar :)
mesela tansiyon hastasi ama tuzu yemege doldurur sonra tansiyonum çıktı diye ağlar. çamaşır suyu yasak astimi var. çamaşır suyuyla banyo tuvalet yikar bulasik yikarbunun gibi şeyleri çok sık yapar. kimse de insan yerine koymaz. ama ben ne zaman insan yerine koysam yılan gibi sokar
sen takma insaniz hepimizin hatasi olur :) idare etmeye dev et. bak masallah yemeğini bile yollamis kadin
Allah razı olsun büyüklük yapıyo
Şu yazdiklariniza koptumhele Elhan abla senin yanlış anlayıp şoklanman
Olsun misafirlikten kalkana kadar daha çok ateş basar,daha çok heyecan oluroda ayri guzel olur
Ya bu akşam yorumlara çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?