Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyyy benim eltiiiiin aynısı yok artik yaaaaa nefret ediyorum böyle insanlar daaan ya

Aynen canım, aile çok çok önemli bence. Evlilik çekilmez hale gelir yoksa.
Ben ailesiyle evlenmiyorum diyenlere hee hee evlen de gör gününü diyorum açıkçası içimden.

Ben psikiyatr ya da psikolog degilim deseydin
Mesele senin çözebilecegin kadar kolay değil gibi. Kp iyi niyetli mi kötü niyetli mi çözemedim

o diyo ki benim karı bu malzeme bu

herşey senin sırtına binecek. eşek sensin yükü sen çekecen biz yorulursak yine senin sırtına bincez of demeyeceksin.

o kadar şeyi kendilerinden oğullarından beklemiyolarsa elin kızından da beklemeyecekler

Herhalde canım bu ne böyle?
Eşin umarım ağızlarının payını veriyordur

iyi geceler canım benim çok bekletme ama bizi emi özlüyoruz çok çok çok

Herhalde canım bu ne böyle?
Eşin umarım ağızlarının payını veriyordur

yoooo mal mal oturup dinliyo genelde

sonra bide biz kavga ediyoruz ailesi yüzünden

uzaktayiz da sık sık olmuyo artık Allah'tan :)
ha ben de 22 23 yaşında evlendim. insan herşeyi bilip göremiyo zamanla olgunlaşyo:)

bu şekilde devam ederlerse ya görüşmeyi keserim ya ogullarini bosayip onlara postalarim :) kendileri bilir.

Off gerçekten çok sinir bozucu, ben bile sinirlendim buradan
Ama benim eşim de aynı biliyor musun. Kv ile aramız iyi allahtan, ama mesela ufacık bir sorundan bahsedip annen böyle böyle yaptı desem abartma, o oyle demek istememiştir filan diye başlıyor.
Hani gelecekte bir sorun yaşasak adım kadar eminim benimki de aynı mal mal dinleyecek.

napalim kuzu adam bu işte sen naparsan yap yumurta kapıya dayanmadan asla gerekeni yapmaz.

inşallah yasamazsiniz sorun kv il cidden zor yani. özellikle kötü gecimsiz veya huysuz insanlar
benim eşim biliyo bana artiky sorun yasatirsa oturup ağlayıp sabir demem. ya cikar giderim ya da kovarim esimi. biter evlilik.

o yüzden kafam net rahatim
şimdiye kadar ben düşündüm bundan sonra esim ve ailesi düşüncek. benlik bisey yok ortada

sen de takma. belki eşin çok merhametli kimse kırılmasın kusmesin isteyen bi adamdir :) ponçik kalbi anasinin kötülüğünü görmek istemez

Kendisi annesiyle hiç anlaşamıyor, 1 ayın 15 günü küsler ya. Ben zorla baristiriyorum, kadını çaya filan çağırıyorum
Ama ben birsey diyince gelin kaynana moduna giriyor hemen. Oysa ben gerçekten severim annesini, nasıl kendi annesiyle ilgili insanın sinirlendiği şeyler oluyorsa ben de oyle oluyorum en fazla.
Tartışmamız hiç olmadı bizim çünkü kaynanam öyle kavga edecek biri değil, en fazla küser susar.
Ben de saygımı bozmamaya çalışıyorum. Politik davranıyorum yani açıkçası. Normalde aşırı müdahaleci, dediğim dedik bir kadın. Ama idare ediyorum cok sukur :)
Insallah bozulmaz.
Ama kayınpederim bir tanedir, dünya iyisidir
Öz babam gibi severim gerçekten, allah ondan razı olsun, işi gücü rast gitsin her zaman

ayyy Allah bozmasin ağzınızın tadını kuzum ya masallah size

esine de he he de geç. en iyisini yapiyosun politik davranarak :) benim kaynanam insanları yalan söyleyerek doldurur. ilgi çekmek için hasta olacağı şeyler yapar :)
mesela tansiyon hastasi ama tuzu yemege doldurur sonra tansiyonum çıktı diye ağlar. çamaşır suyu yasak astimi var. çamaşır suyuyla banyo tuvalet yikar bulasik yikar bunun gibi şeyleri çok sık yapar. kimse de insan yerine koymaz. ama ben ne zaman insan yerine koysam yılan gibi sokar

sen takma insaniz hepimizin hatasi olur :) idare etmeye dev et. bak masallah yemeğini bile yollamis kadin
Allah razı olsun büyüklük yapıyo

Bugün bdv çok sıkıcı
Güncel konulara bakayım dedim sizin konu daha ilginç kayinvalide en azından.
Var mı iki üç kv ile ilgili aksiyonlu konunuz ?

hoşgeldin canım:)
kendini bize tanıtır mısın:)
ben 28 yaşındayım 2 yaşına yakin bi oğlum var 5 yıllık evliyim memurum

normalden ben kv ye bulayana kadar burasi geyik topigiydi ama herşeyi konuşuruz:)

Ohhh beni anlayan bir kuzu çıktı.. Bize heyecan lazım di mi tatlım. Kimligin canı cehenneme
Şu yazdiklariniza koptum hele Elhan abla senin yanlış anlayıp şoklanman
Olsun misafirlikten kalkana kadar daha çok ateş basar,daha çok heyecan oluroda ayri guzel olur
ruzgarda yuvarlanan sondurulemeyen sigara
Ya bu akşam yorumlara çok güldüm

Ramazan ayı boyunca her gün yaptığı yemekten bize de yolladı tencerelerle. Bizim eve iftara misafir davet ettik ben temizliği yaptım o yemekleri yaptı hep.
Normalde de işim gücüm olsa ben kaynanayim diyip geçmez kenara, yardım eder
Kızımın mevlidinde gelip camlarimi dahi sildi, allah razi olsun
Bir sorun varsa bile güzellikle söyler.
Iyi insandır yani herkese karşı öyledir, kardeşim gelecekse en sevdiği yemekleri yapar yollar filan
Ben de onun için elimden geleni yaparım, kolu rahatsız gittim bugün Ütülerini yaptım mesela.
Insallah allah bozmasın
Seninkine de akil fikir versin

Şu yazdiklariniza koptum hele Elhan abla senin yanlış anlayıp şoklanman

Olsun misafirlikten kalkana kadar daha çok ateş basar,daha çok heyecan oluroda ayri guzel olur

Ya bu akşam yorumlara çok güldüm

şükür geldin kız atlayip okumadan gel diyorum sana hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…