Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız ben yapçam zaten, bunu yapayım mı diye attım ben adamın hayallerini başkası ile süsletir miyim, tövbeeeeee düşüncesi bile gerdi
Ajshdjs kizz yanlış alarmmm ayy rezillik yaa, bende şey sandım ay öf tamam neyse unutalim bunuhih evet evet geçti bende cicim sen yap at adama bunu onayladim seksülügünle döndür başını herifin nobetteyken

Kizlar bu arada ben nick değişikliği yapmak istiyorum ya nasıl yapcez ki acep,bilmiyorum ya öğretin bı banabide bana bı isim mi bulsak birlikte:) ha kendimi cookk sevdiğim doğrudur lakin sıkıldım biraz sanki
Ama biz seni böyle sevdiydik

Sana nick önerilerim:
Seksi Şempaze
The Seksapalite
BanaKabaranBirşeyVar
Kırbacımı Getir Bey
Mrs Mesir Macunu
Ateşli Gacı
Yaa eşim diyor ki deli misin ne gülüyon gece gece ama önerilerine bayıldım bebişim "The seksapalite" yi tuttum bak bunu mu yapsak

Ama biz seni böyle sevdiydik
Ahh canım bende alıştım aslında nickime ama iste,bana hitap edilirken nickimle hitap edemeyip canım tatlım falan deniyor sanki millete zorla dedirtiyor muşum hissine kapiliyorum güzel bı nickle bu durumu değiştirebilirim dedim

Ben içimden gelerek diyorum vallaama sende haklısın tabi. Bulunur güzel bişey ama bize de söyle. Tanımıyoruz sonra sıkıntı oluyor

Kırbacımı getir bey yaparsan herkes sana kısaca kırbaç der, ki kim kendisine kırbaç denilmesinden hoşlanmaz ki

Ben içimden gelerek diyorum vallaama sende haklısın tabi. Bulunur güzel bişey ama bize de söyle. Tanımıyoruz sonra sıkıntı oluyor
The seksapalite ye karar verdim ciciminde yardimiylaeşimde onay verdi buna kirbacimi getir bey fazla sapıkça kız o olmasın diyor eşim sanki beğendiğimiz fazla masum gibi

Hakketen ya değiştirince bir süre profil imzasına eski bilmem ne diye yazsalar da tanısak ben olanı zor öğreniyorum zaten, bir de değişince tamamen gidiyor benim bellekten tarihe gömülüyor

The seksapalite ye karar verdim ciciminde yardimiylaeşimde onay verdi buna kirbacimi getir bey fazla sapıkça kız o olmasın diyor eşim sanki beğendiğimiz fazla masum gibi
Ahahahahah seksapalite çok masum enişteye katılmamak elde değil
Şimdi ben senin isim aneyin mi oluyorum? Göbek adını da koymam lazım. Bir de kulağına 3 kere The Seksapalite, The Seksapalite, The Seksapalite diye ezan okuyup fısıldamam lazım

Ahaha nefesini hissettir bana cicimm oku 3 kere ismimi kulağıma da yapmışsın bu isim bana

Hakketen ya değiştirince bir süre profil imzasına eski bilmem ne diye yazsalar da tanısak ben olanı zor öğreniyorum zaten, bir de değişince tamamen gidiyor benim bellekten tarihe gömülüyor
Kuzum sen hatırlamıyorsan eğer ben ölmüşüm de üstümü örtmeyi unutmuşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…