- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.441
EvettttDeğişiklik yapabiliyor musun pro olmadan kuzu?
Ajshdjs kizz yanlış alarmmmKız ben yapçam zaten, bunu yapayım mı diye attımben adamın hayallerini başkası ile süsletir miyim, tövbeeeeee düşüncesi bile gerdi
Aaa bilmem ki iste beni bı aydınlatın engin bilgilerinizleDeğişiklik yapabiliyor musun pro olmadan kuzu?
Nasıl canım? Bı anlativer hayrınaEvetttt
Hesap ayarlarına tıkla canım hemen baştaNasıl canım? Bı anlativer hayrına
Ama biz seni böyle sevdiydikKizlar bu arada ben nick değişikliği yapmak istiyorum ya nasıl yapcez ki acep,bilmiyorum ya öğretin bı banabide bana bı isim mi bulsak birlikte:) ha kendimi cookk sevdiğim doğrudur lakin sıkıldım biraz sanki
Evetttt
Sana nick önerilerim:Nasıl canım? Bı anlativer hayrına
Yaa eşim diyor ki deli misin ne gülüyon gece geceSana nick önerilerim:
Seksi Şempaze
The Seksapalite
BanaKabaranBirşeyVar
Kırbacımı Getir Bey
Mrs Mesir Macunu
Ateşli Gacı
Ahh canım bende alıştım aslında nickime ama iste,bana hitap edilirken nickimle hitap edemeyip canım tatlım falan deniyorAma biz seni böyle sevdiydik
Ben içimden gelerek diyorum vallaAhh canım bende alıştım aslında nickime ama iste,bana hitap edilirken nickimle hitap edemeyip canım tatlım falan deniyorsanki millete zorla dedirtiyor muşum hissine kapiliyorum güzel bı nickle bu durumu değiştirebilirim dedim
Kırbacımı getir bey yaparsan herkes sana kısaca kırbaç der, ki kim kendisine kırbaç denilmesinden hoşlanmaz kiAhh canım bende alıştım aslında nickime ama iste,bana hitap edilirken nickimle hitap edemeyip canım tatlım falan deniyorsanki millete zorla dedirtiyor muşum hissine kapiliyorum güzel bı nickle bu durumu değiştirebilirim dedim
The seksapalite ye karar verdim ciciminde yardimiylaBen içimden gelerek diyorum vallaama sende haklısın tabi. Bulunur güzel bişey ama bize de söyle. Tanımıyoruz sonra sıkıntı oluyor
Hakketen ya değiştirince bir süre profil imzasına eski bilmem ne diye yazsalar da tanısakBen içimden gelerek diyorum vallaama sende haklısın tabi. Bulunur güzel bişey ama bize de söyle. Tanımıyoruz sonra sıkıntı oluyor
Ahahahahah seksapalite çok masum enişteye katılmamak elde değilThe seksapalite ye karar verdim ciciminde yardimiylaeşimde onay verdi buna kirbacimi getir bey fazla sapıkça kız o olmasın diyor eşim sanki beğendiğimiz fazla masum gibi
Kız onu nasıl kısaltıp yazcaz şimdiThe seksapalite ye karar verdim ciciminde yardimiylaeşimde onay verdi buna kirbacimi getir bey fazla sapıkça kız o olmasın diyor eşim sanki beğendiğimiz fazla masum gibi
Ahaha nefesini hissettir bana cicimmAhahahahah seksapalite çok masum enişteye katılmamak elde değil
Şimdi ben senin isim aneyin mi oluyorum? Göbek adını da koymam lazım. Bir de kulağına 3 kere The Seksapalite, The Seksapalite, The Seksapalite diye ezan okuyup fısıldamam lazım
Seksü derüz artık kısacaKız onu nasıl kısaltıp yazcaz şimdi
Kuzum sen hatırlamıyorsan eğer ben ölmüşüm de üstümü örtmeyi unutmuşlarHakketen ya değiştirince bir süre profil imzasına eski bilmem ne diye yazsalar da tanısakben olanı zor öğreniyorum zaten, bir de değişince tamamen gidiyor benim bellekten tarihe gömülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?