- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.401
Hay Allah cızırtınızı, bende abla mabla deyince yaşlı birşey sandım, çıtırsınız siz daha abla moduna girmeyin yahu85 liyik nolmuş :) 34 puçuk.
Siz söz diyneyin geç yapmayın çocuğu.
Ergen zamanda bile kuşak farkı bariz beliriyor kuşaklar arttıkça baya yaşlı kalınıyor
Bende bugün yetişemedim muhabbete hizuşum inanır mısınYap kız çok kolay.
Bayağı şeyler kaynatmissiniz yetişemedim muhabbete ☹
YarıldımBöyle söylüyorsun da bebişim,seksü geyşan değil mi çocuk isteyen,o nobetten bilee bı koşu gelip seni koklar gider merak etmeyani bebek isteyen adam firsatini yaratir o 3 saatlik uykulu zamanları varya hani şimdi,çok yorgun oluyor dediğin,o günler geldiği zmn 1 saatlik uykuyla bile olsa atar seni odaya o bebisi yapaarr sonra sen buralarda midem bulaniyor diye gezinirsin
Aahh melegimmYarıldımOlmadı o gelmiyorsa ben giderim, ne fantazi ama  ne zaman "ula midem bulaniyi, ula midem bulaniyi" diye gezicem bakalım ama nikah büyüğü sensin senin miden bulanmadan benimkine bulantı düşmez. Töreye uygun değil
Yaslndm ondan tubiskimm gözlüğünü cikarmisim bi yerlere ondan gorememisim yoksa seni görmemek mümkün muBende bugün yetişemedim muhabbete hizuşum inanır mısınAma benim gönlümün sultanı ByNkoaLa beni görmezden gelmiş, görmezden gel butonunu basmış bana. Buna yetiştim
Kapamana gerek yok be balım ben sana söylerdim. Sana kabaran birşey var. 3 harfliBu arada az önce fal kapattim bendebakalım ne gibi kabaran şeyler baş gösterecek falımda
Bir adet tişört gösterecek falBu arada az önce fal kapattim bendebakalım ne gibi kabaran şeyler baş gösterecek falımda
AhhahashasggshabzvshBsghKapamana gerek yok be balım ben sana söylerdim. Sana kabaran birşey var. 3 harflişuan çok yakınında. El ele diz dize oturuyor dahi olabilirsiniz. 2 3 vakte kadar farkedeceksin, sana açılacak, yani duygularını
Bana kabaran 5 harfli tubisik kimsede olmayan biswyKapamana gerek yok be balım ben sana söylerdim. Sana kabaran birşey var. 3 harflişuan çok yakınında. El ele diz dize oturuyor dahi olabilirsiniz. 2 3 vakte kadar farkedeceksin, sana açılacak, yani duygularını
Yemin çek. Seni görmemek mümkün değil de yemin çek.Yaslndm ondan tubiskimm gözlüğünü cikarmisim bi yerlere ondan gorememisim yoksa seni görmemek mümkün mu
Vallah billah mümkün değilYemin çek. Seni görmemek mümkün değil de yemin çek.
Hmmm dur bakalım... Ermiş olduğuma göre bilebilirim. Kulağıma fısıldanıyor şuan..Bana kabaran 5 harfli tubisik kimsede olmayan biswybil bakalım nedir nedir :
Akroşun üstüne ettiğin yemine inanacağıma yolda çeyrek altın bulma ihtimalime inanırım da bir ömür kafam yerde gezerim daha iyiVallah billah mümkün değil
Akrosun üzerine yemin ederim değil ahahhahahahahahahah
Erikim benim yaaaa nasıl da ilham oluyor nasıl da biliyor haahahahahHmmm dur bakalım... Ermiş olduğuma göre bilebilirim. Kulağıma fısıldanıyor şuan..
Tamamdır.
Kulağıma söylenene göre şöyle birşey çıkıyor;
A-K-R-O-Ş
Bildim mi ajshzhdhdjjxhx
AhahahahajAkroşun üstüne ettiğin yemine inanacağıma yolda çeyrek altın bulma ihtimalime inanırım da bir ömür kafam yerde gezerim daha iyi
yarıldımSenin resmine noldu öyle bismillah yılan kimin dönen bişey var
Bursa canımKestel derken Antalya da mısın?
Sus sus onu yazdım da geri sildim ürkütme ceylanı
aynen Bursa KestelBursa kestel olmasın? Sen sivas hayırdır?
Saçımız uzun ama aklımız az
Tamam inandımAhahahahaj
Daha mantıklı sebep
O zaman volloh billoh apla seni gördüğüm gozlorom bir doho unutur mu sandon
Evlatlarmn üzerine saaaparim ki çok zor ihtimal seni görmemek
Her an adini zikrettifim için oldu tipige girerken bile senin profilin açılıyorTamam inandımZaten profilime paylaştığın şarkı ile kendine bikez daha aşık etmeyi başardın seni hınzır Bu görmezden gelme mevzusunu da profilime girdiğindeki heyecanına ve ellerinin titremesine veriyorum
Ah be tatli kadın,Kapamana gerek yok be balım ben sana söylerdim. Sana kabaran birşey var. 3 harflişuan çok yakınında. El ele diz dize oturuyor dahi olabilirsiniz. 2 3 vakte kadar farkedeceksin, sana açılacak, yani duygularını
O tişörtün içindekini gösterdi fal bana bebişimBir adet tişört gösterecek fal
Hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?