Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
85 liyik nolmuş :) 34 puçuk.

Siz söz diyneyin geç yapmayın çocuğu.

Ergen zamanda bile kuşak farkı bariz beliriyor kuşaklar arttıkça baya yaşlı kalınıyor
Hay Allah cızırtınızı, bende abla mabla deyince yaşlı birşey sandım, çıtırsınız siz daha abla moduna girmeyin yahu Eski nişanlım 85'liydi bak şimdi o geldi aklıma hey gidi

Yap kız çok kolay.
Bayağı şeyler kaynatmissiniz yetişemedim muhabbete ☹
Bende bugün yetişemedim muhabbete hizuşum inanır mısın Ama benim gönlümün sultanı ByNkoaLa beni görmezden gelmiş, görmezden gel butonunu basmış bana. Buna yetiştim

Yarıldım Olmadı o gelmiyorsa ben giderim, ne fantazi ama ne zaman "ula midem bulaniyi, ula midem bulaniyi" diye gezicem bakalım ama nikah büyüğü sensin senin miden bulanmadan benimkine bulantı düşmez. Töreye uygun değil

Aahh melegimm senin dört ayın varmisya daha, ben dört ay içinde tutturdum tutturdum, baktın tutturamadik sen bizi bekleme önden bulan sen ben arkadan sana yetisirim

Bende bugün yetişemedim muhabbete hizuşum inanır mısın Ama benim gönlümün sultanı ByNkoaLa beni görmezden gelmiş, görmezden gel butonunu basmış bana. Buna yetiştim
Yaslndm ondan tubiskimm gözlüğünü cikarmisim bi yerlere ondan gorememisim yoksa seni görmemek mümkün mu

Bu arada az önce fal kapattim bendebakalım ne gibi kabaran şeyler baş gösterecek falımda
Kapamana gerek yok be balım ben sana söylerdim. Sana kabaran birşey var. 3 harfli şuan çok yakınında. El ele diz dize oturuyor dahi olabilirsiniz. 2 3 vakte kadar farkedeceksin, sana açılacak, yani duygularını

Kapamana gerek yok be balım ben sana söylerdim. Sana kabaran birşey var. 3 harfli şuan çok yakınında. El ele diz dize oturuyor dahi olabilirsiniz. 2 3 vakte kadar farkedeceksin, sana açılacak, yani duygularını
Bana kabaran 5 harfli tubisik kimsede olmayan biswy bil bakalım nedir nedir :

Bana kabaran 5 harfli tubisik kimsede olmayan biswy bil bakalım nedir nedir :
Hmmm dur bakalım... Ermiş olduğuma göre bilebilirim. Kulağıma fısıldanıyor şuan..
Tamamdır.
Kulağıma söylenene göre şöyle birşey çıkıyor;
A-K-R-O-Ş
Bildim mi ajshzhdhdjjxhx

Vallah billah mümkün değil
Akrosun üzerine yemin ederim değil ahahhahahahahahahah
Akroşun üstüne ettiğin yemine inanacağıma yolda çeyrek altın bulma ihtimalime inanırım da bir ömür kafam yerde gezerim daha iyi

Hmmm dur bakalım... Ermiş olduğuma göre bilebilirim. Kulağıma fısıldanıyor şuan..
Tamamdır.
Kulağıma söylenene göre şöyle birşey çıkıyor;
A-K-R-O-Ş
Bildim mi ajshzhdhdjjxhx
Erikim benim yaaaa nasıl da ilham oluyor nasıl da biliyor haahahahah

Akroşun üstüne ettiğin yemine inanacağıma yolda çeyrek altın bulma ihtimalime inanırım da bir ömür kafam yerde gezerim daha iyi
Ahahahahaj
Daha mantıklı sebep
O zaman volloh billoh apla seni gördüğüm gozlorom bir doho unutur mu sandon
Evlatlarmn üzerine saaaparim ki çok zor ihtimal seni görmemek

Senin resmine noldu öyle bismillah yılan kimin dönen bişey var
yarıldım şarj oluyo o ya
Kestel derken Antalya da mısın?

Sus sus onu yazdım da geri sildim ürkütme ceylanı
Bursa canım
Bursa kestel olmasın? Sen sivas hayırdır?
aynen Bursa Kestel
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrr dize gelmek istemiyoruz, yaklaşmasın, aklımız çok az
Eki Görüntüle 2290258
Saçımız uzun ama aklımız az

Ahahahahaj
Daha mantıklı sebep
O zaman volloh billoh apla seni gördüğüm gozlorom bir doho unutur mu sandon
Evlatlarmn üzerine saaaparim ki çok zor ihtimal seni görmemek
Tamam inandım Zaten profilime paylaştığın şarkı ile kendine bikez daha aşık etmeyi başardın seni hınzır Bu görmezden gelme mevzusunu da profilime girdiğindeki heyecanına ve ellerinin titremesine veriyorum

Her an adini zikrettifim için oldu tipige girerken bile senin profilin açılıyor
Yanıp sonuyir yan tarafta bu tarafa gel bu tarafa gel diye benim basımı donduruyor

Ah be tatli kadın, ermisligini her seferinde kanıtlamak zorunda mısın seenn tam 12den vurdun beee dediğin gibi iki üç vakte kalmadan buldum kabaran şeyi ben aydınlattığın için saol
Bir adet tişört gösterecek fal
Hahahahahah
O tişörtün içindekini gösterdi fal bana bebişim tişörtte neymis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…