- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.421
Senin profilin benim her yerimi döndürüyor gülom onu napıcazHer an adini zikrettifim için oldu tipige girerken bile senin profilin açılıyor
Yanıp sonuyir yan tarafta bu tarafa gel bu tarafa gel diye benim basımı donduruyor
Şipşak çıkar fallarım. Her zaman söylemişimdirAh be tatli kadın,ermisligini her seferinde kanıtlamak zorunda mısın seenn tam 12den vurdun beee dediğin gibi iki üç vakte kalmadan buldum kabaran şeyi ben aydınlattığın için saol
O tişörtün içindekini gösterdi fal bana bebişimtişörtte neymis
Bunlar işte hep nazarOfffffffff şuan ölümcül darbeyi yedimLimonsuzzcay tutturdu demin sen balböcüğü ile buluşmayacak mıydın bugün, sen kapalı değil miydin diye. Beni başkası ile karıştırmış.
Şimdi de senin beni görmezden gelmen...Muneeeeeee üyeliğimi iptal et ben gidiyorum
Bu arada yazmıyorum sanıp çıldırman da beni baştan çıkarmadı değil
Koydum bu profil resmini, nazar değiyor güzelliğime farkediyorum mirandamBunlar işte hep nazar
Yok yok bulmak hiç zor olmadı bebişimŞipşak çıkar fallarım. Her zaman söylemişimdirBulması çok zor olmamıştır seni hınzır şey Benimkinin gelmesine daha yarım gün falan var, kavuşamayanlar için de hasret giderin
Ahaha ya atayım atmasına da adamın elinde mp5 tüfek var, heyecanlanıp bir yanlış yapmasın seksü şempazemYok yok bulmak hiç zor olmadı bebişimhemde elimin altında bı yerlerdeymis inanır mısın yaa yarım güncük nedir kiii :) sen seninkine heyecanlandıracak fotolar atta,o yarım güncük kalan zamanı iple çeksin barii senin geyşa
Dur vazgeçtim atma akdjsjd siz daha bebek yapacaksınızAhaha ya atayım atmasına da adamın elinde mp5 tüfek var, heyecanlanıp bir yanlış yapmasın seksü şempazem
İşte ben bunları hep düşündüğümden ağız tadıyla cilve de yapamıyorum iyi miDur vazgeçtim atma akdjsjd siz daha bebek yapacaksınızsimdi elindeki yanlış yere patlar heyecandan falan Allah muhafaza bebek planlarken bı sure inzivaya çekilmeyin şimdi durduk yere
Yaa 30 35 yıl çok be cicimmİşte ben bunları hep düşündüğümden ağız tadıyla cilve de yapamıyorum iyi miAdamın mesleği neresinden tutsam bana her türlü zarar Neyse emekliliğine kalmış 30 35 yıl. Ne kaldı şunun şurasında canım. Sıkıcam acık dişimi Gerçi emeklilikten sonra da kuş öter mi, kuş ötse de benim kulaklar o güzel melodileri duyar mı bilinmez... Görücez
Çekemeyenlere bir adet çanak anten hediye ediyoruz madonnam münasip buldukları biryerlerine monte ediversinlerKoydum bu profil resmini, nazar değiyor güzelliğime farkediyorum mirandam
Kız kahkaha attım sayende çocuk kalktıİşte ben bunları hep düşündüğümden ağız tadıyla cilve de yapamıyorum iyi miAdamın mesleği neresinden tutsam bana her türlü zarar Neyse emekliliğine kalmış 30 35 yıl. Ne kaldı şunun şurasında canım. Sıkıcam acık dişimi Gerçi emeklilikten sonra da kuş öter mi, kuş ötse de benim kulaklar o güzel melodileri duyar mı bilinmez... Görücez
Nasıl bu cilve türü? Bundan sonra seni cilvecibaşı ilan ediyorum. Senin onayından geçirerek cilve yapıcamYaa 30 35 yıl çok be cicimmsenin geysayla konuşta,az heyecanlansin,içi gıcıklansın yeter heyecanın şeyini çıkarmasın yani heyecanlansinda işte
Basınca indiriliyor canım
Hayat bazen çok acımasızBende bugün yetişemedim muhabbete hizuşum inanır mısınAma benim gönlümün sultanı @RosSsS beni görmezden gelmiş, görmezden gel butonunu basmış bana. Buna yetiştim
İndiriyor tlfn canım gördüm ne olduğunu daaaNasıl bu cilve türü? Bundan sonra seni cilvecibaşı ilan ediyorum. Senin onayından geçirerek cilve yapıcam
Eki Görüntüle 2290316 Eki Görüntüle 2290317
Kız ben yapçam zaten, bunu yapayım mı diye attımİndiriyor tlfn canım gördüm ne olduğunu daaagozlerim böyle oldu çok seksüü yalniz ben resim at falan derken kendinden biseyleri kastetmistim yavruumm bu animasyon mu gif mi neyse artık,bunun yerine aynı hareketleri sen yapıp çek at herife bu ne hayallerini başka türlü kadınlarla süslersin mazallah sen daha seksüsün bencee
Değişiklik yapabiliyor musun pro olmadan kuzu?Kizlar bu arada ben nick değişikliği yapmak istiyorum ya nasıl yapcez ki acep,bilmiyorum ya öğretin bı banabide bana bı isim mi bulsak birlikte:) ha kendimi cookk sevdiğim doğrudur lakin sıkıldım biraz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?