Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her an adini zikrettifim için oldu tipige girerken bile senin profilin açılıyor
Yanıp sonuyir yan tarafta bu tarafa gel bu tarafa gel diye benim basımı donduruyor
Senin profilin benim her yerimi döndürüyor gülom onu napıcaz

Şipşak çıkar fallarım. Her zaman söylemişimdir Bulması çok zor olmamıştır seni hınzır şey Benimkinin gelmesine daha yarım gün falan var, kavuşamayanlar için de hasret giderin

Bunlar işte hep nazar

Şipşak çıkar fallarım. Her zaman söylemişimdir Bulması çok zor olmamıştır seni hınzır şey Benimkinin gelmesine daha yarım gün falan var, kavuşamayanlar için de hasret giderin
Yok yok bulmak hiç zor olmadı bebişim hemde elimin altında bı yerlerdeymis inanır mısın yaa yarım güncük nedir kiii :) sen seninkine heyecanlandıracak fotolar atta,o yarım güncük kalan zamanı iple çeksin barii senin geyşa

Ahaha ya atayım atmasına da adamın elinde mp5 tüfek var, heyecanlanıp bir yanlış yapmasın seksü şempazem

Ahaha ya atayım atmasına da adamın elinde mp5 tüfek var, heyecanlanıp bir yanlış yapmasın seksü şempazem
Dur vazgeçtim atma akdjsjd siz daha bebek yapacaksınız simdi elindeki yanlış yere patlar heyecandan falan Allah muhafazabebek planlarken bı sure inzivaya çekilmeyin şimdi durduk yere

Dur vazgeçtim atma akdjsjd siz daha bebek yapacaksınız simdi elindeki yanlış yere patlar heyecandan falan Allah muhafazabebek planlarken bı sure inzivaya çekilmeyin şimdi durduk yere
İşte ben bunları hep düşündüğümden ağız tadıyla cilve de yapamıyorum iyi mi Adamın mesleği neresinden tutsam bana her türlü zarar Neyse emekliliğine kalmış 30 35 yıl. Ne kaldı şunun şurasında canım. Sıkıcam acık dişimi Gerçi emeklilikten sonra da kuş öter mi, kuş ötse de benim kulaklar o güzel melodileri duyar mı bilinmez... Görücez

Yaa 30 35 yıl çok be cicimm senin geysayla konuşta,az heyecanlansin,içi gıcıklansın yeter heyecanın şeyini çıkarmasın yani heyecanlansinda işte

Kız kahkaha attım sayende çocuk kalktı

Nasıl bu cilve türü? Bundan sonra seni cilvecibaşı ilan ediyorum. Senin onayından geçirerek cilve yapıcam
Eki Görüntüle 2290316 Eki Görüntüle 2290317
İndiriyor tlfn canım gördüm ne olduğunu daaa gozlerim böyle oldu çok seksüü yalniz ben resim at falan derken kendinden biseyleri kastetmistim yavruummbu animasyon mu gif mi neyse artık,bunun yerine aynı hareketleri sen yapıp çek at herife bu ne hayallerini başka türlü kadınlarla süslersin mazallahsen daha seksüsün bencee

Kız ben yapçam zaten, bunu yapayım mı diye attım ben adamın hayallerini başkası ile süsletir miyim, tövbeeeeee düşüncesi bile gerdi

Kizlar bu arada ben nick değişikliği yapmak istiyorum ya nasıl yapcez ki acep,bilmiyorum ya öğretin bı banabide bana bı isim mi bulsak birlikte:) ha kendimi cookk sevdiğim doğrudur lakin sıkıldım biraz sanki
Değişiklik yapabiliyor musun pro olmadan kuzu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…