- 12 Haziran 2019
- 19.782
- 122.034
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.461
Öyle olacak artık mecburSeksü derüz artık kısaca
Kız onu nasıl kısaltıp yazcaz şimdi
Kizlar durun şimdi bunu becerebilmem önemliSeksü derüz artık kısaca
Ahaha nefesini hissettir bana cicimmoku 3 kere ismimi kulağıma da yapmışsın bu isim bana
Benimki seksü geyşam geldi kırbacım nerde, kırbacımı verin banaKuzum sen hatırlamıyorsan eğer ben ölmüşüm de üstümü örtmeyi unutmuşlar
ayrilirmiyom hicc sen nire ben oraSakın yanımdan ayrılma kalp çarpıntım benimSensiz buralar hep dutluk
Ben değiştirdim nickimi cicimm sen gelince okursun artık kulagimaBenimki seksü geyşam geldi kırbacım nerde, kırbacımı verin banaSiz takılın ben gelince senin kulağa fısıldıycam seksüm sen merak etme eyleme
Hadi gözün aydın bebişimBenimki seksü geyşam geldi kırbacım nerde, kırbacımı verin banaSiz takılın ben gelince senin kulağa fısıldıycam seksüm sen merak etme eyleme
Hayırlı olsun yeni nickinBen değiştirdim nickimi cicimm sen gelince okursun artık kulagimaha bu arada iyi eğlenceler bebisimm ayy pardon iyi geceler diiceedim
Ahahahahha nick de on numara olmuş haniAh be tatli kadın,ermisligini her seferinde kanıtlamak zorunda mısın seenn tam 12den vurdun beee dediğin gibi iki üç vakte kalmadan buldum kabaran şeyi ben aydınlattığın için saol
O tişörtün içindekini gösterdi fal bana bebişimtişörtte neymis
Geç kaldın kuzu şimdi beyi geldi de çıktıayrilirmiyom hicc sen nire ben ora
Dne done mevlanya doncez tubisim.naocaz başkaSenin profilin benim her yerimi döndürüyor gülom onu napıcaz
hadiyaa gitimiGeç kaldın kuzu şimdi beyi geldi de çıktı
yaaa degismismii hemen eskiye dönmeliiK Kendinisevenbirii sana kedi diye alışmaya başlamıştım şimdi dı mı diyecem
Ule neler okuyo bu gözlerimKoyulacak başka şeyler varken ne gerek var
Ule neler okuyo bu gözlerimefomun içine erötük karı kaçmış viliyyy
İyi gecele hatunlar
@Bonus la çıtır doluymuş la burası
Daş yağacak başımızaSus hala şoktayıng
O Kısım sana yaraşır zati ateşli cicim alev alev yanıyoooreee seenBen bi versem kısmına talip olabilir miyim? Kendime uygun onu gördümTabi biskremi de yanında eşantiyon alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?