Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bizim de Allah'ım nasil inat salincaga yatirirsin kalk diye ağlar kaldrirsin salla diye ağlar en son ben de söküp bak kırılmış aaaaa dedim

şimdi hiç uğraşmıyorum uyutmak için. o yüzden kalkiyo ama naz yapmiyo eskisi gibi.
inşallah bizde uyuruz geceleri ameceyim ya

İnşallah canım. Dualarım sizin için en güvenlisinin olmasından yana

Başa çıkmak istiyorsan arada çenene nemlendirici sürmelisin
Kız bak sana yemin ediyorum hem vallahi hem billahi bir gün tak etti canıma da üzerine satırla yürüdüm bak yemin ediyorum bezdiriyor kız anam beni hiç susmuyor ya

Caycım bu sefer mastitten korunmayı başardım. İlk oğlumda felaketti, hiç iyileşmicem sandım. Ama bu sefer olmadı birşey. Sütüm artık katılaşıyor, terk ediyor beni. Güle güle gitsin
Benim de teee 1 sene sonra sut birikmesj sonucu apse olustuda baya korktm bende sornsuz sutten.kestgmi zannediyodum sisme agri filan olmamisti hic ozamanlar ... insallah sornsuzca atlatirsin.sende canjm samdan da yeni biraktirdi da sutum cok diyodu ondan onu da merak ettim

Ne demek bitanemm sen bana neler nelerde destek oldun bende asla unutamam ... birbirimize destegiz burda iyiki varsin cannimsss

Amin Amin milyonlarca kere

Ben gece yine uyumuş kalmism
Yok kuzum anne konusuna girmeyelim bnce hic

Kızlar bakın size detoks ara öğün
3 yemek kaşığı yoğurt
1 portakal
1 çay kaşığı tarçın
Atın blendırda karışsın için
Blendir yoksa at yoğurdun içine portakalı kes içine tarçında öyle yiyin ara öğün. Sindirimi hızlandırır yoğurt tarçın tokluk hissi verip şekeri dengeler. Portal maksat tatlı olsun :)

İyi canım kahvalti yaptık eşimle çay içiyoruz hemde limonsuz sen nasilsin
Ooo afiyet bal şeker olsun bende iyim ocuğu uyuttum kocamın yanına gidem dedim
Neyyy ne yöneticisi yav ne eklemeye çalıştın kızım
Çiçek Haftaya para vermezsin diyecektim ama gelme demişsin zaten. Çok büyük ayıp etmiş. Gelip parayı alıp gitmek ne demek. Kız kahvaltıda sadece bunları mı yedin gerçekten ben asla doyamam
Kızım kreşte oğlum uykuda bende kocişimin yanına gidicem
aynen alışverişe gidince alayım ama o dediğin kanatta buttada olur demi ben onları daha çok seviyomda heheh
Tavuk olayını bana da diyin ya bende yapayım kk birinci noteri
Çok uzun zaman olmuş topiğe gelmeyeli eskiden buralar hep tarlaydı
Şimdi yemyeşil güllük gülistanlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…