- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.941
Ahh minik kuzular ahhh analarının uykularına her türlü kasıtları var. Işık açmam ama yine de salondaki salıncağına binmeden geri dönmüyor uykusuna. Bu gece ona sürprizim var. Salıncağı söküyorum
İnşallah canım. Dualarım sizin için en güvenlisinin olmasından yanaHayırlısı olsun artık, işe başlayacağım için kv ile oturmak çok sorun olmaz diye umuyorum seviyorum zaten kv yi.
Yeni ev yapılana kadar en azından oturabiliriz umarım
Off inşallah evimiz dayanıklıdır ve bosaltilmaz
Kız bak sana yemin ediyorum hem vallahi hem billahi bir gün tak etti canıma da üzerine satırla yürüdüm bak yemin ediyorumBaşa çıkmak istiyorsan arada çenene nemlendirici sürmelisin
Benim de teee 1 sene sonra sut birikmesj sonucu apse olustuda baya korktm bende sornsuz sutten.kestgmi zannediyodum sisme agri filan olmamisti hic ozamanlar ... insallah sornsuzca atlatirsin.sende canjm samdan da yeni biraktirdi da sutum cok diyodu ondan onu da merak ettimCaycım bu sefer mastitten korunmayı başardım. İlk oğlumda felaketti, hiç iyileşmicem sandım. Ama bu sefer olmadı birşey. Sütüm artık katılaşıyor, terk ediyor beni. Güle güle gitsin
Adam çenesinin sarjörüne mermi sürüyordur arada
Kız bak sana yemin ediyorum hem vallahi hem billahi bir gün tak etti canıma da üzerine satırla yürüdüm bak yemin ediyorumbezdiriyor kız anam beni hiç susmuyor ya
Çok uzun zaman olmuş topiğe gelmeyeli eskiden buralar hep tarlaydıB Brunello Cicinelli madonnam canım anam
ByNkoaLa bugün nasılsın tatlım ☺
kk birinci noteri nerelerdesin balım
@hizuran kıyamam yorgunluktan gelemiyorsun demi
Diktorya Secret çaydaşım gel gel
Ne demek bitanemm sen bana neler nelerde destek oldun bende asla unutamam ... birbirimize destegiz burda iyiki varsin cannimsssyok kuzu hiç olmadi cabuk cekildi sütüm :) lahana yaprağı koydum iki gün boyunca ful degistirerek ondan heralde sorun yaşamadım çok şükür :) onu da sen demiştin Allah bin kere razı olsun. cok korktuğum biseydi yasamadim çok şükür
Amin Amin milyonlarca kerebizim de Allah'ım nasil inat salincaga yatirirsin kalk diye ağlar kaldrirsin salla diye ağlaren son ben de söküp bak kırılmış aaaaa dedim
şimdi hiç uğraşmıyorum uyutmak için. o yüzden kalkiyo ama naz yapmiyo eskisi gibi.
inşallah bizde uyuruz geceleri ameceyim ya
Ne demek bitanemm sen bana neler nelerde destek oldun bende asla unutamam ... birbirimize destegiz burda iyiki varsin cannimsss
Amin Amin milyonlarca kere
Ben gece yine uyumuş kalmismÇok haklısın ki ama.
Gerçekten yıpranılıyor. Ancak aşiret içinde doğurup, gece uyumadan uyumaya anca yüzünü gören, ard arda 4 5 çocuk yapabilen şanslılardan olamadık be canım. Hadi senin yine annen var, hep dolu tarafından bak canm. Başka türlü sakinlemek zor
Her zaman ki gbiB Brunello Cicinelli madonnam canım anam
ByNkoaLa bugün nasılsın tatlım ☺
kk birinci noteri nerelerdesin balım
@hizuran kıyamam yorgunluktan gelemiyorsun demi
Diktorya Secret çaydaşım gel gel
Kesinlikle ...
Gördüm gördümAfiyet olsunbenim duvarıma bakma o zaman sen (kahvaltı tabağı paylaşmıştım )
Ooo afiyet bal şeker olsunİyi canım kahvalti yaptık eşimle çay içiyoruz hemde limonsuzsen nasilsin
ÇiçekNeyyy ne yöneticisi yav ne eklemeye çalıştın kızım
Haftaya para vermezsin diyecektim ama gelme demişsin zaten. Çok büyük ayıp etmiş. Gelip parayı alıp gitmek ne demek.Sordum tabi kii zaten ben gelene kadar o çıkıyor. sabah benden sonra geliyor 10 gibi öğlen 3-4 gibi gidiyor normalde..
Hastaydım dedihafta da 1 gün geliyor bana 2 yıldır hiç sorun yaşamamıştık her hafta geldiğinde süpürme silme toz harici extra birşey yapardı mesela ne bileyim mutfak dolabı ya da kapı silme cam silme vs gibi..
hastaydım yapamadım yaa kötü hissediyorum bugün kendimi dedi. e parayı almışsın ama abla dedim , geldiğim için aldım dedi
Kız kahvaltıda sadece bunları mı yedin gerçektenLimonsuzzcay beybisi sabah on buçuğa kadar uyudum
kalktim eşim bana kahvaltı hazırlamış
bir dilim limon soslu kek uzerine nar taneleri ve kahveambiyans iyiydi baya
sonrada mutfağa girdim temizledim çocuğa yemek koydum firina :) anca gelebildim
sen naptın nasılsın. biciriklar nasillar
Tavuk olayını bana da diyin ya bende yapayımaynen alışverişe gidince alayım ama o dediğin kanatta buttada olur demi ben onları daha çok seviyomda heheh
Şimdi yemyeşil güllük gülistanlıkÇok uzun zaman olmuş topiğe gelmeyeli eskiden buralar hep tarlaydı
Seninde eline sağlıkGördüm gördümafiyet olsun çok güzel görünüyor kuruvasan çok severim
aynen zaten tavuk mangal sosu o
ben tüm tavukla yapıp kendimi kurtariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?