Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen onu da kullanıyorum ama fazla tuzlu geliyo bana tadı bide çocuk olunca biraz daha dikkat ediyorum kullandigim şeylere
onun yerine bu sosa paprika eklemeyi düşünüyorum:) güzel tat verir bence

paprikada neymiş bakim inyternetten

Hiç birşey değil ama paketsizlik ayırdı

aynen ya az önce yarışıp 100 mb kazandım o da biter birazdan sanırım.
benim taahhütüm bitiyodu bu ay. ben de hatto tasirim nasılsa diye bol keseden harcadim durdum. depremde bi tek Turkcell cekince esim de dedi sen kal bu hatta ben su an dimdizlak kaldim ya la

Sendeki bu azim sıçanda yok şamdi salla kazan tırıvırı bişeyler olmalı, git bul bi yerlerden 3 5 gb ya

Sendeki bu azim sıçanda yok şamdi salla kazan tırıvırı bişeyler olmalı, git bul bi yerlerden 3 5 gb ya

salla kazan cuma günü beybi:)
şimdi kim 1 gb isterde yaristim. riske girmeden 100 mb aldim çekildim
cumaya kadar bisey edemem artık Perşembe gece sallarim ama :) inşallah

Şimdi gördüm, farazi konuşmuş.
Evet oluşturabilecek faylar var, ama her fayın alışılagelmiş bir hareket düzeneği var.
İzmir de daha önce yıkıcı deprem olmuş mu bilmiyorum, bildiğim kadarıyla 5.8 ler filan Izmirliler için gayet olağan, alışmışlar sürekli oluyor.

Geçen gün bir profesor açıklıyordu televizyonda, biz fayların geçmişine hareketlerine bakarız, kaç yılda bir ne oluyor ne olmuş diye. Ancak öyle tahmin yürütüyoruz zamanını gününü kesin bilemiyoruz şiddetini dahi bilemeyiz diye. İstanbul'un geçmişine bakarak büyük deprem bekliyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…