- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.501
cok güzel öper 3 gün 3 gece etkisinden cikamassin tavsiye ederim
ben senin kedi olmani sevdim beeeVay bee nede çok taniyanim,sevenim varmış anasını satiyimbu kadar nickimi degistircem yaygarasinin üstüne artık unutmazsiniz bence beni istediğinizi diyin ballarim, canlarım
Oyyy çiçeeeem çiçeeeeemcok güzel öper 3 gün 3 gece etkisinden cikamassin tavsiye ederim
Kız valla bende K Kendinisevenbirii profil olmasa tanımam senüüüü :)ben senin kedi olmani sevdim beee
İveeet mümkünse başka almıyım bu doz bana yeterli geldi
Opucigin yan etkileri bunlar
aynen bnde
Ahh balliimm benimSen sevilmeyecek gacii misin yavrm
Kedi ney kizben senin kedi olmani sevdim beee
Beni bi seven bi de tanımayan pişmanAhh balliimm benimsen ne muhteşem şeysin,insanı iyi hissettiriyorsun bı lafinla
Kedi ney kizben kedileri de severim de, kendimi daha bı seviyorum ay karıştırdın mi acep sen nickimi
Ahaha kız valla ondan mütevellit degistirmedim profilimi bende taniyabilin beni diye
Ay bende o oyle yazınca kör müşüm demek ki nickini hep yanlış okumuşum sandımAhh balliimm benimsen ne muhteşem şeysin,insanı iyi hissettiriyorsun bı lafinla
Kedi ney kizben kedileri de severim de, kendimi daha bı seviyorum ay karıştırdın mi acep sen nickimi
İste boşa sevmiyoz senii bebişimBeni bi seven bi de tanımayan pişman
Daha ne güzel numaraları var bir bilsen
Kız o The yi ben hiç görmüyom hep seksa kısmı geliyor gözümeAhaha kız valla ondan mütevellit degistirmedim profilimi bende taniyabilin beni diye
kedidenbirimiydi kendindenbirimiydi bi biri vardi amaAhh balliimm benimsen ne muhteşem şeysin,insanı iyi hissettiriyorsun bı lafinla
Kendinisevenbirisii olmasın okedidenbirimiydi kendindenbirimiydi bi biri vardi ama
Bı an ben bile şüpheye düştüm eski nickim neydi ki diyeAy bende o oyle yazınca kör müşüm demek ki nickini hep yanlış okumuşum sandım
Ahahah Kk böyle bi yer işte adamı emin bildiğinden bile şaşırtıyoBı an ben bile şüpheye düştüm eski nickim neydi ki diye
Seviyon mu kız ciddenİste boşa sevmiyoz senii bebişim
bi biri vardi ama ona emindimKendinisevenbirisii olmasın o
Kendinisevenbirii eski nickim kızlar The seksapalite yeni nickim bu burda dursun lazım olur falankedidenbirimiydi kendindenbirimiydi bi biri vardi ama
kedi nerden cıkti ozman neden oyle hatirladimki benKendinisevenbirii eski nickim kızlar The seksapalite yeni nickim bu burda dursun lazım olur falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?