Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deneme 1 2 3
BİDON @RosSsS broma açıklama sende
@RosSsS 23 sn engeline takıldım yoksa bendeydi @Kendinisevenbirii ni çağırdım ama değer
Haklısın canım. Deprem videolarını izliyorum da insanların rahatlığını bir görsen. Koskoca gökdelenlerde ne ağlayan var ne bağıran çağıran. Geçiyorlar bir masanın dibine, bekliyorlar :))
Şilide olan son depremin şiddetini hatırlamıyorum. Ama havaalından video yayınlamışlar. Keşkül gibi sallanıyorlar ama yerinden kalkan yok üstelik gülen bile var

Yalnız bizim havaalanimizdan da dün video çıktı televizyonda, bankoda bekleyen yolcuyu banko görevlisi deprem olur olmaz nasıl çekip korumaya alıyor, helal olsun dedim adama. Gurur duydum gerçekten

Yalnız bizim havaalanimizdan da dün video çıktı televizyonda, bankoda bekleyen yolcuyu banko görevlisi deprem olur olmaz nasıl çekip korumaya alıyor, helal olsun dedim adama. Gurur duydum gerçekten
Kesinlikle ben de. Allah iyi insanların sayılarını artırsın

poncikvegece canım seni ve iyi niyetini suistimal eden yardımcı ablaya gelmemesini söylemişsin yeni okudum iyi etmissin bir de geçen gün o lüzumsuz akrabanın davetine icabet etmiş miydiniz merak ettim? Yazdıysan da kaçırdım sanırım :)

Evet patili yaaa bana dha kocanin yaptgi suprizi anlatcaktn beni etiketleyipppp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…