- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.021
Ayyyy Allah ta seni güldürsün, komşum olsan direk kablo sallardım sana
Benbonus ayıp ettin
Heyecanli mi kucuk bey kres hakkinda ne dusunuyor
Şilide olan son depremin şiddetini hatırlamıyorum. Ama havaalından video yayınlamışlar. Keşkül gibi sallanıyorlar ama yerinden kalkan yok üstelik gülen bile varHaklısın canım. Deprem videolarını izliyorum da insanların rahatlığını bir görsen. Koskoca gökdelenlerde ne ağlayan var ne bağıran çağıran. Geçiyorlar bir masanın dibine, bekliyorlar :))
Deneme 1 2 3
BİDON @RosSsS broma açıklama sende
Şilide olan son depremin şiddetini hatırlamıyorum. Ama havaalından video yayınlamışlar. Keşkül gibi sallanıyorlar ama yerinden kalkan yok üstelik gülen bile var
Kesinlikle ben de. Allah iyi insanların sayılarını artırsınYalnız bizim havaalanimizdan da dün video çıktı televizyonda, bankoda bekleyen yolcuyu banko görevlisi deprem olur olmaz nasıl çekip korumaya alıyor, helal olsun dedim adama. Gurur duydum gerçekten
Hoşgeldin daaaG
Geldim daa
Kesinlikle ben de. Allah iyi insanların sayılarını artırsın
Hoşbuldum efenimHoşgeldin daaa
Anlatiyomusun peki seni okula birakacagm sonra alacagim oyun oynayacaksin vs diyefarkında degil ki obiz heyecanliyiz onun adina
Benbonus ayıp ettin
Evet patili yaaa bana dha kocanin yaptgi suprizi anlatcaktn beni etiketleyippppponcikvegece canım seni ve iyi niyetini suistimal eden yardımcı ablaya gelmemesini söylemişsin yeni okudum iyi etmissin bir de geçen gün o lüzumsuz akrabanın davetine icabet etmiş miydiniz merak ettim? Yazdıysan da kaçırdım sanırım :)
Ellerine sağlık hem hamarat hem hamaraasexüüHoşbuldum efenimesim akşam nöbete gidecek şimdiden yemek yaptım da anca geldim:)
Teşekkür ederimEllerine sağlık hem hamarat hem hamaraasexüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?