- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.081
Son sözü hep eşin mı söylüyor senin de yemek konusunda karar verme asamasindaTadı nasıl oluyor diyecektimbende hep düdüklüde yapıyorum , güveçte görünce fırına verdin sandım biran..
6 tane güveç kabım var mantıklıı ya böyle yapayım ya da kağıt kebabı yanına da yeşil mercimekli bulgur pilavı ezogelin çorba , ortaya bir salata , 5-10 tane içli köfte, az biraz kuru patlıcan ve kuru biber dolması biraz da yaprak cıkarırım yeter
yemeğin hangisi olacağına da akşam eşime sorayım
acaba diyorum üzerine kaşar rendeleyp fırına versem nasıl olur
İçli köfte, kuru dolmalar, kağıt kebapları, tatlılar. Çatal koymayı unutasıca seniAynen damak tadıma uymadı. Aşırı basit menü olmuş, ben bunları öğlen çocuğum okuldan gelince yarım saatte hazırlıyorum
Yokkkk yemek konusunda ne kadar çenesi olsa da ona laf düşmezzz şşşşş orda durrr bahammmmSon sözü hep eşin mı söylüyor senin de yemek konusunda karar verme asamasindabu yemek kaşarlı iyi olmaz sanırım ya hafif sulu tencere yemeği bildiğin denem bence kağıt kebabı güzel bak ama bu kaplarda fırında üstüne kaşar koyup fırına sürmek gibi bı düşüncen varsa onu soslu köfte olarak değiştir derim.o zmn çok güzel oluyor nefis yemek tarifleri sitesinde var tarif
ama niye öyle diyorsunnnİçli köfte, kuru dolmalar, kağıt kebapları, tatlılar. Çatal koymayı unutasıca seni
İçli köfte, kuru dolmalar, kağıt kebapları, tatlılar. Çatal koymayı unutasıca seni
Dur bilmiyorum sinirlendim. 1 aydır salatalarla geçiştiriyorum akşam yemeklerimi belki alakası yoktur ama sinirlendimama niye öyle diyorsunnndavet ediyorum seniiiii
Kız ben zevk alıyorum haaa çalıştığım haldeYemekteyizde hep öyle söylüyorlar ya.
Aşırı basit menü, kesin yetiştirmiştir
Ben bunları çocuğum okuldan gelince 5 dakikada hazırlarım, öğrenci yemeği
Ben memleketten gelen kuru dolmalıkları daha kutusunu açmadan kaynanama yolluyorum bir de içli köfte mi yapacağım
Ben kararsız kalınca ona atıyorum topuYokkkk yemek konusunda ne kadar çenesi olsa da ona laf düşmezzz şşşşş orda durrr bahammmm
sadece kararsız kaldığım ona sorarım
Onlar sopalık ya. Yemeden diyo bu olmamışYemekteyizde hep öyle söylüyorlar ya.
Aşırı basit menü, kesin yetiştirmiştir
Ben bunları çocuğum okuldan gelince 5 dakikada hazırlarım, öğrenci yemeği
Ben memleketten gelen kuru dolmalıkları daha kutusunu açmadan kaynanama yolluyorum bir de içli köfte mi yapacağım
Tamam sinirlenme sakince düşün ve kararını verDur bilmiyorum sinirlendim. 1 aydır salatalarla geçiştiriyorum akşam yemeklerimi belki alakası yoktur ama sinirlendim
Kız ben zevk alıyorum haaa çalıştığım haldeeşim de diyor sende ki bu hayat enerjisi bende olsa seninle dünyayı 2 ye katlarız diyeee
amaaannnnnnn 2. kocadan da yüzüm gülmedi bırahhh beee
Onlar sopalık ya. Yemeden diyo bu olmamış
Tepsi kebabı kesinlikle fav.Tamam sinirlenme sakince düşün ve kararını verolmadı paket yapar gönderirim
Onu bile bulamaz bunlar. Zakkumu çok gelmiş derlerBen onlara zukkum ye diyorum. ZUKKUM ZUKKUM
seniiii yerimmmm kızzzzzBen de zevk alırım belki de bilmiyorum bilmiyorum
Yapamıyorum
Sulu patates yapmayı daha geçen sene öğrendim sen bana kuru dolma diyorsun :)
kağıttan vazgeç tepsi kebabı mı yap diyorsunTepsi kebabı kesinlikle fav.
Üzerine nizamlı bir şekilde doğradığın domates,biber,soğan halkalarını döşedin mi al sana küstüm şov pardon pati sinirim geçti
seniiii yerimmmm kızzzzzolsun beeee :)
bilmemek değilll, öğrenmemek ayıp. eminim ki elinin lezzeti güzeldir arkadaşım olsunnn :) hepsini başarırsınzamanla.. benim artım şu ben doğulu bir ailenin kızıyım. bizde hergün tencere tencere yemekler pişerdi keza annem sürekli bizi mutfağa sokardı falan ister istemez öğrenmek zorunda kalıyorduk belki de ondan :)
Kağıt ta tepsi de kebap kebaptır. De haydi yürü gitkağıttan vazgeç tepsi kebabı mı yap diyorsunolur oda olur yanına bir de lavaşşş
Bizimki de mutfaktan çıkarmazdıBen de doğuluyum yemeklerimiz meşhurdur ama annem hiç sokmadı mutfağa valla :))
Elimin lezzetini beğenirler ama işte bilmeyince zor oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?