Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son sözü hep eşin mı söylüyor senin de yemek konusunda karar verme asamasinda bu yemek kaşarlı iyi olmaz sanırım ya hafif sulu tencere yemeği bildiğin denem bence kağıt kebabı güzel bak ama bu kaplarda fırında üstüne kaşar koyup fırına sürmek gibi bı düşüncen varsa onu soslu köfte olarak değiştir derim.o zmn çok güzel oluyor nefis yemek tarifleri sitesinde var tarif

Yokkkk yemek konusunda ne kadar çenesi olsa da ona laf düşmezzz şşşşş orda durrr bahammmm
sadece kararsız kaldığım ona sorarım

İçli köfte, kuru dolmalar, kağıt kebapları, tatlılar. Çatal koymayı unutasıca seni

Yemekteyizde hep öyle söylüyorlar ya.
Aşırı basit menü, kesin yetiştirmiştir
Ben bunları çocuğum okuldan gelince 5 dakikada hazırlarım, öğrenci yemeği

Ben memleketten gelen kuru dolmalıkları daha kutusunu açmadan kaynanama yolluyorum bir de içli köfte mi yapacağım

Kız ben zevk alıyorum haaa çalıştığım halde eşim de diyor sende ki bu hayat enerjisi bende olsa seninle dünyayı 2 ye katlarız diyeee
amaaannnnnnn 2. kocadan da yüzüm gülmedi bırahhh beee

Onlar sopalık ya. Yemeden diyo bu olmamış

Kız ben zevk alıyorum haaa çalıştığım halde eşim de diyor sende ki bu hayat enerjisi bende olsa seninle dünyayı 2 ye katlarız diyeee
amaaannnnnnn 2. kocadan da yüzüm gülmedi bırahhh beee

Ben de zevk alırım belki de bilmiyorum bilmiyorum
Yapamıyorum
Sulu patates yapmayı daha geçen sene öğrendim sen bana kuru dolma diyorsun :)

Tamam sinirlenme sakince düşün ve kararını ver olmadı paket yapar gönderirim
Tepsi kebabı kesinlikle fav.
Üzerine nizamlı bir şekilde doğradığın domates,biber,soğan halkalarını döşedin mi al sana küstüm şov pardon pati sinirim geçti

Ben de zevk alırım belki de bilmiyorum bilmiyorum
Yapamıyorum
Sulu patates yapmayı daha geçen sene öğrendim sen bana kuru dolma diyorsun :)
seniiii yerimmmm kızzzzz olsun beeee :)
bilmemek değilll, öğrenmemek ayıp. eminim ki elinin lezzeti güzeldir arkadaşım olsunnn :) hepsini başarırsın zamanla.. benim artım şu ben doğulu bir ailenin kızıyım. bizde hergün tencere tencere yemekler pişerdi keza annem sürekli bizi mutfağa sokardı falan ister istemez öğrenmek zorunda kalıyorduk belki de ondan :)

Tepsi kebabı kesinlikle fav.
Üzerine nizamlı bir şekilde doğradığın domates,biber,soğan halkalarını döşedin mi al sana küstüm şov pardon pati sinirim geçti
kağıttan vazgeç tepsi kebabı mı yap diyorsun olur oda olur yanına bir de lavaşşş

Ben de doğuluyum yemeklerimiz meşhurdur ama annem hiç sokmadı mutfağa valla :))
Elimin lezzetini beğenirler ama işte bilmeyince zor oluyor:)

Ben de doğuluyum yemeklerimiz meşhurdur ama annem hiç sokmadı mutfağa valla :))
Elimin lezzetini beğenirler ama işte bilmeyince zor oluyor:)
Bizimki de mutfaktan çıkarmazdı klasik laf elin oglu yarın öbür gün arkamdan laf etmesin pilavı diri ya da lapa yaparsın arkamdan konuşturma geç te yemek yap diye

o zamanlar çok kızardım yalan değil.. ama şimdi iyi ki diyorum. Şuan yapamayacağım yemek yok bir uçan bir kaçan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…