Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canımm tas kebabını bende çok yaparım benim de eşim bayılırr ..
fırına veriyor musun bunu ?

O maydonoz da dikildiğine göre tamamdır. Ellerine sağlık

Yok canım sadece sunum amaçlı bu kaplara koyuyorum ben,fırına vermiyorum direk düdüklüde yapıyorum
Tadı nasıl oluyor diyecektim bende hep düdüklüde yapıyorum , güveçte görünce fırına verdin sandım biran..
6 tane güveç kabım var mantıklıı ya böyle yapayım ya da kağıt kebabı yanına da yeşil mercimekli bulgur pilavı ezogelin çorba , ortaya bir salata , 5-10 tane içli köfte, az biraz kuru patlıcan ve kuru biber dolması biraz da yaprak cıkarırım yeter

yemeğin hangisi olacağına da akşam eşime sorayım
acaba diyorum üzerine kaşar rendeleyp fırına versem nasıl olur

Kv ittircek tatlıyı ben sana söyleyeyim. Kağıt kebabı enfestir ama özen ister. Sütlü tatlı zaman almaz çok ama özen ister. Kv ye ittirmek bişey istemez, en kolayı

Kadayifli muhallebi
Biz de gelelim mi patili, nooollurrrrr

Tatlıyı ben yapmayacağım kızlar çünkü Amecey doğru diyor kağıt kebabı aslında kolay gibi olsa da cok özen istiyor .. yarın öğleden sonra cıkıcam işten. hem yemeği hem corbayı hem pilavı yapmam zaten anca.. akşam 7 gibi gelecekler. tatlı ile ugrasamam dolmaları falan bugünden halledicem. içli köfteyi de bugünden halledip dolaba koyup yarın onlar gelmesine yakın kızartırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…