- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.061
Canımm tas kebabını bende çok yaparım benim de eşim bayılırr ..Canım ana yemek en basit,pek yorucu olmayan bı seçenek olarak,hemen tas kebabı yapıp küçük güveç kaplarına doldurup servis edebilirsin yanına da pirinç yada bulgur pilavı ve patates püresi benim esim bayılıyor
Bak böyle
Eki Görüntüle 2541052
Duvarlara da yazlıkta biz konsantre konusunda problem yaşıyoruz o ses eşliğinde şey edilmiyor yaÜstündekileri çıkardığın gibi sıkıştır araya, yazık kız duvarlara dan dan dan
Kağıt kebabı diyor I inessa armand adresi al özelden
Sen al yine de bakarız duruma göre sütlü tatlıyla dönmekte var nasipteBizi tanısa vermez aslında bu bilgileri ama neyse
Ben ilk kuru dolmayı ve içli köfteyi duyunca özel mesaja abanacaktım da ürkütmeyeyim dedim
Yok canım sadece sunum amaçlı bu kaplara koyuyorum ben,fırına vermiyorum direk düdüklüde yapıyorumCanımm tas kebabını bende çok yaparım benim de eşim bayılırr ..
fırına veriyor musun bunu ?
O maydonoz da dikildiğine göre tamamdır. Ellerine sağlıkCanım ana yemek en basit,pek yorucu olmayan bı seçenek olarak,hemen tas kebabı yapıp küçük güveç kaplarına doldurup servis edebilirsin yanına da pirinç yada bulgur pilavı ve patates püresi benim esim bayılıyor
Bak böyle
Eki Görüntüle 2541052
Sen al yine de bakarız duruma göre sütlü tatlıyla dönmekte var nasipte
Aynı eşim gibi soyledinO maydonoz da dikildiğine göre tamamdır. Ellerine sağlık
Tadı nasıl oluyor diyecektimYok canım sadece sunum amaçlı bu kaplara koyuyorum ben,fırına vermiyorum direk düdüklüde yapıyorum
Kv ittircek tatlıyı ben sana söyleyeyim. Kağıt kebabı enfestir ama özen ister. Sütlü tatlı zaman almaz çok ama özen ister. Kv ye ittirmek bişey istemez, en kolayı
Sütlü tatlı da karar verirsem magnolya ( görümceme yaptırıcam )
Sunum perisi seniAynı eşim gibi soyledinbu maydanoz olmazsa eksik hissederim valla x diyor hep
Kv ittircek tatlıyı ben sana söyleyeyim. Kağıt kebabı enfestir ama özen ister. Sütlü tatlı zaman almaz çok ama özen ister. Kv ye ittirmek bişey istemez, en kolayı
Suscan mı artık sana zahmet, saymadığın aklıma nifak gibi sokmadığın yicek kalmadıSütlü tatlı da karar verirsem magnolya ( görümceme yaptırıcam )
şekerpare de karar verirsem ( kayınvalide )
Sütlü tatlı da karar verirsem magnolya ( görümceme yaptırıcam )
şekerpare de karar verirsem ( kayınvalide )
Ahahhahhahahıh tüy dikti dimiEeh magnolya sevmem
Ahahhahhahahıh tüy dikti dimi
bu smileylerde cici yi gördüm sanki :)Gergin konuyu gevşeteyim.
@malii Nostalji seversin bilirimemojilerden önce smileyler vardı bee bıyıklı bonus kafa simileyi benim için başkadır.
B Brunello Cicinelli seninde kaçırmanı istemem
sende gel canım beraber yiyahSuscan mı artık sana zahmet, saymadığın aklıma nifak gibi sokmadığın yicek kalmadı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?