- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.101
Elin oğlu diplomana değil pilavına değil elin kadınlarına bakarsa sıkıntı. Gerisi normalBizimki de mutfaktan çıkarmazdıklasik laf elin oglu yarın öbür gün arkamdan laf etmesin pilavı diri ya da lapa yaparsın arkamdan konuşturma geç te yemek yap diye
o zamanlar çok kızardım yalan değil.. ama şimdi iyi ki diyorum. Şuan yapamayacağım yemek yok bir uçan bir kaçan
tarafını seçKağıt ta tepsi de kebap kebaptır. De haydi yürü git ☺
E) Hiç biritarafını seç
Bizimki de mutfaktan çıkarmazdıklasik laf elin oglu yarın öbür gün arkamdan laf etmesin pilavı diri ya da lapa yaparsın arkamdan konuşturma geç te yemek yap diye
o zamanlar çok kızardım yalan değil.. ama şimdi iyi ki diyorum. Şuan yapamayacağım yemek yok bir uçan bir kaçan
tarafını seç
tepsi kebabını ben de patlıcanlı olan olarak biliyorum, eşim doğulu ondan öğrendimEki Görüntüle 2541060
Tepsi kebabını böyle bilir yaparım sen ne attın öyle
Bzim tepsi kebabı böyle değil canım aslında bizde Patlıcan kebabı derler..Eki Görüntüle 2541060
Doğunun has yemeği balcanI inessa armand vazgeçtim gitmiyoz. Millete patlıcan basıyor boyuna. Kuru patlıcan dolması, patlıcan kebabı finalde sütlü patlıcan tatlısı
I inessa armand vazgeçtim gitmiyoz. Millete patlıcan basıyor boyuna. Kuru patlıcan dolması, patlıcan kebabı finalde sütlü patlıcan tatlısı
ay inşallah kuzum ya :) belki hatti tasirim
şimdi parka çıkardik babasiyla canim:) :)
çok şükür iyiyiz canım. haftaya krese baslicak onun heyecanı var :)
Eki Görüntüle 2541060
Tepsi kebabı neden patlıcan kebabı sizdeDoğunun has yemeği balcansen tepsi kebabı deyince ben patlıcan kebabı sandım
tamam ben kağıt kebabı yapıyorum yaaaa eşimde kağıt istiyor
Sen daha kalkmadın mı ben ayakkabılarımı giyiyorum başlarım salataya.Ara sıcaklara bir de patlıcanlı börek koyaymış bari
Gel senle ocakbaşına gidelim bizi anca o paklar
Sen daha kalkmadın mı ben ayakkabılarımı giyiyorum başlarım salataya.
Anlatiyomusun peki seni okula birakacagm sonra alacagim oyun oynayacaksin vs diye
Oğlanı okuldan almaya, kaç kebabçı önünden geçicem bir bilsenKız dur ay sonu nereye gidiyorum ben, makarnaya talim
KIZlar siz gelin ben size bir ağzı açık yapayımmmSen daha kalkmadın mı ben ayakkabılarımı giyiyorum başlarım salataya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?