Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elin oğlu diplomana değil pilavına değil elin kadınlarına bakarsa sıkıntı. Gerisi normal

Annem de hep diyordu sen arkamdan çok sövdüreceksin diye :)
Biraz içten gelecek sanki yaa, bir arkadaşım var bulgaristan göçmeni.
Ne anası yemek yapar doğru dürüst ne başka bir yakını. Kız kendi kendine içli köfte yapmayı öğrendi çok meraklıdır yemeğe, ben hiç öyle olamadım :)

I inessa armand vazgeçtim gitmiyoz. Millete patlıcan basıyor boyuna. Kuru patlıcan dolması, patlıcan kebabı finalde sütlü patlıcan tatlısı
Doğunun has yemeği balcan sen tepsi kebabı deyince ben patlıcan kebabı sandım
tamam ben kağıt kebabı yapıyorum yaaaa eşimde kağıt istiyor

I inessa armand vazgeçtim gitmiyoz. Millete patlıcan basıyor boyuna. Kuru patlıcan dolması, patlıcan kebabı finalde sütlü patlıcan tatlısı

Ara sıcaklara bir de patlıcanlı börek koyaymış bari
Gel senle ocakbaşına gidelim bizi anca o paklar

ay inşallah kuzum ya :) belki hatti tasirim

şimdi parka çıkardik babasiyla canim:) :)
çok şükür iyiyiz canım. haftaya krese baslicak onun heyecanı var :)

ya maşallah canım ne güzell :) tüm gün mü yazıldı

Doğunun has yemeği balcan sen tepsi kebabı deyince ben patlıcan kebabı sandım
tamam ben kağıt kebabı yapıyorum yaaaa eşimde kağıt istiyor
Tepsi kebabı neden patlıcan kebabı sizde
Patlıcan kebabı patlıcan kebabıdır ya neyse her yöre farklı zaten il dışına çıktım mı aç kalırım. İstediğim şeyle yöredeki yemek adlarını bir türlü tutturamam.

Anlatiyomusun peki seni okula birakacagm sonra alacagim oyun oynayacaksin vs diye

daha önce bakmak için bide degerlendirme icin gitmiştik o yüzden biliyo orayi:) anlatiyoruz düzenli olarak

sen artık çok buyumussun krese oyun oynamaya gidebilirsin oleeeyyyy diyoruz
orda meyve yemis biz gorusmedeyken onu hatırlatıyoruz. kresin parkinda oynamisti onu, öğretmenleri anlatıyoruz.

pazartesi ben kreste olcam zaten. direk birakma olmicak. alışana kadar ben de bekleme yerlerinde beklicem. gözlem yapcaklar. ayrılmayı denicez tepkisi ne oluyo diye. adım adım yavaş yavaş ilerlicez.

ben Aralık'ta baslamayi düşünüyorum işe dedim. o yüzden müdüre hanım ekimde baslatalim adim adim çocuğu yormadan ilerleyelim dedi. stres gerginlik korku vs yasamasin dedi. inşallah güzel bi süreç olur :)

Sen daha kalkmadın mı ben ayakkabılarımı giyiyorum başlarım salataya.
KIZlar siz gelin ben size bir ağzı açık yapayımmm
bir de çay demleriz otururuz yerizzz

Eklentiler

• Agzi-Acik-Tarifi.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 21
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…