- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.041
Canımm hayır gitmedikk .. Eşim patili rahatsız gelmek istemiyor dedi. bir daha zaruri durumlar hariç görüşeceğimi düşünmüyorumponcikvegece canım seni ve iyi niyetini suistimal eden yardımcı ablaya gelmemesini söylemişsin yeni okudum iyi etmissin bir de geçen gün o lüzumsuz akrabanın davetine icabet etmiş miydiniz merak ettim? Yazdıysan da kaçırdım sanırım :)
Bazaların korkulu rüyası, gıcırtıların efendisiTeşekkür ederimoyleyimdir övünmek gibi olmasin ozellikle seksülük konusunda ajhsjsj
Ayy iyi etmiş eşin canım gitmediginize ben burdan sevindimCanımm hayır gitmedikk .. Eşim patili rahatsız gelmek istemiyor dedi. bir daha zaruri durumlar hariç görüşeceğimi düşünmüyorum
Ahaha yeni aldığımız bazanin başlığı baya duvara çarpıyor yaaaBazaların korkulu rüyası, gıcırtıların efendisi
Araya don atlet sıkıştırcanAhaha yeni aldığımız bazanin başlığı baya duvara çarpıyor yaaanapcaz onu
Ahaha mantıklı hiç akıl edememiştimAraya don atlet sıkıştırcan
Yemeğin babasını koymuşsun anası mı kaldıKızlar yarın misafirim gelecek.. Çok sevdiğim 15 senelik bir dostum ve eşi. evimize daha önce geldiler ama İstanbul da yaşamadıkları için öyle yemeğe falan gelemediler. 1 kere çay kahve için gelmişlerdi bir de İstanbul'a geldiklerinde 10 dk uğramak için..
Benim için önemli bir arkadaş :)
ne yemek yapayım aslında Zeytinyağlı Yaprak sarması yaptım.. dünden sardım yani. bugün de pişirip bırakacağım.
Ortaya koyacaklarımı söylüyorumbir doğulu olarak tabiki de içli köfte ve acılı ekşili kuru balcan dolmasını eksik etmeyeceğim mercimek çorbası veya ezogelin düşündüm.. tatlı olarak ta sütlü bir tatlı tercih edeceğim ya da kayınvalideme şekerpare yaptırıcam. ama asıl sorunum yemek ana yemek
Kızlar yarın misafirim gelecek.. Çok sevdiğim 15 senelik bir dostum ve eşi. evimize daha önce geldiler ama İstanbul da yaşamadıkları için öyle yemeğe falan gelemediler. 1 kere çay kahve için gelmişlerdi bir de İstanbul'a geldiklerinde 10 dk uğramak için..
ne yemek yapayım aslında Zeytinyağlı Yaprak sarması yaptım.. dünden sardım yani. bugün de pişirip bırakacağım.
Ortaya koyacaklarımı söylüyorumbir doğulu olarak tabiki de içli köfte ve acılı ekşili kuru balcan dolmasını eksik etmeyeceğim mercimek çorbası veya ezogelin düşündüm.. tatlı olarak ta sütlü bir tatlı tercih edeceğim ya da kayınvalideme şekerpare yaptırıcam. ama asıl sorunum yemek ana yemek
Yemeğin babasını koymuşsun anası mı kaldı
Üstündekileri çıkardığın gibi sıkıştır araya, yazık kız duvarlara dan dan danAhaha mantıklı hiç akıl edememiştimtabi akıl hep başka şeylere çalışınca böyle çözüm üretmekten geri kalıyor
yaaaaaYemeğin babasını koymuşsun anası mı kaldı
Canım ana yemek en basit,pek yorucu olmayan bı seçenek olarak,hemen tas kebabı yapıp küçük güveç kaplarına doldurup servis edebilirsin yanına da pirinç yada bulgur pilavı ve patates püresi benim esim bayılıyorKızlar yarın misafirim gelecek.. Çok sevdiğim 15 senelik bir dostum ve eşi. evimize daha önce geldiler ama İstanbul da yaşamadıkları için öyle yemeğe falan gelemediler. 1 kere çay kahve için gelmişlerdi bir de İstanbul'a geldiklerinde 10 dk uğramak için..
Ben öyleyim yaaaAra sıcaklar çok fazla yahu, onlarla doyar insan zaten
Hem içli köfte, hem kuru dolma, hem yaprak sarma oof of of
Bırakalı çok oldu o diziyi.Offf kızlar bugün kadın dizisi başlıyormuş.
Normalde çok nadir bakıyordum, annem sağken izliyordu, onunla izliyordum. Az önce sezon finaline girdikleri bölümü izledim içim dağlandı resmen
Ben öyleyim yaaabizim böyle masalar hep kalabalıktır yani yenmese de olsun yarın yeriz mantığı ile
misafir geldiğinde altın kural masada 5-10-15 çeşit yemek olmak zorundaişte bir ana yemek bulsam böyle
kağıt kebabı düşündüm ama
Bırakalı çok oldu o diziyi.
Sarpmıdır nedir hem karısını hem ex karısını dağa kaldırıp saçma sapan bölümler yayınlanmaya başladıklarında eehhh dedim
Kağıt kebabı diyor I inessa armand adresi al özeldenBen öyleyim yaaabizim böyle masalar hep kalabalıktır yani yenmese de olsun yarın yeriz mantığı ile
misafir geldiğinde altın kural masada 5-10-15 çeşit yemek olmak zorundaişte bir ana yemek bulsam böyle
kağıt kebabı düşündüm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?