Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canımm hayır gitmedikk .. Eşim patili rahatsız gelmek istemiyor dedi. bir daha zaruri durumlar hariç görüşeceğimi düşünmüyorum

Canımm hayır gitmedikk .. Eşim patili rahatsız gelmek istemiyor dedi. bir daha zaruri durumlar hariç görüşeceğimi düşünmüyorum
Ayy iyi etmiş eşin canım gitmediginize ben burdan sevindim bence de elzem bı durum olmadığı sürece görüşmezsin anlar belki oda yaptığı saçma hatayi

Kızlar yarın misafirim gelecek.. Çok sevdiğim 15 senelik bir dostum ve eşi. evimize daha önce geldiler ama İstanbul da yaşamadıkları için öyle yemeğe falan gelemediler. 1 kere çay kahve için gelmişlerdi bir de İstanbul'a geldiklerinde 10 dk uğramak için..
Benim için önemli bir arkadaş :)
ne yemek yapayım aslında Zeytinyağlı Yaprak sarması yaptım.. dünden sardım yani. bugün de pişirip bırakacağım.

Ortaya koyacaklarımı söylüyorum bir doğulu olarak tabiki de içli köfte ve acılı ekşili kuru balcan dolmasını eksik etmeyeceğim mercimek çorbası veya ezogelin düşündüm.. tatlı olarak ta sütlü bir tatlı tercih edeceğim ya da kayınvalideme şekerpare yaptırıcam. ama asıl sorunum yemek ana yemek

Yemeğin babasını koymuşsun anası mı kaldı

Ara sıcaklar çok fazla yahu, onlarla doyar insan zaten
Hem içli köfte, hem kuru dolma, hem yaprak sarma oof of of

Canım ana yemek en basit,pek yorucu olmayan bı seçenek olarak,hemen tas kebabı yapıp küçük güveç kaplarına doldurup servis edebilirsin yanına da pirinç yada bulgur pilavı ve patates püresi benim esim bayılıyor
Bak böyle

Ara sıcaklar çok fazla yahu, onlarla doyar insan zaten
Hem içli köfte, hem kuru dolma, hem yaprak sarma oof of of
Ben öyleyim yaaa bizim böyle masalar hep kalabalıktır yani yenmese de olsun yarın yeriz mantığı ile
misafir geldiğinde altın kural masada 5-10-15 çeşit yemek olmak zorunda işte bir ana yemek bulsam böyle
kağıt kebabı düşündüm ama

Offf kızlar bugün kadın dizisi başlıyormuş.
Normalde çok nadir bakıyordum, annem sağken izliyordu, onunla izliyordum. Az önce sezon finaline girdikleri bölümü izledim içim dağlandı resmen
Bırakalı çok oldu o diziyi.
Sarpmıdır nedir hem karısını hem ex karısını dağa kaldırıp saçma sapan bölümler yayınlamaya başladıklarında eehhh dedim

Kolay gelsin ablacım sana o zaman ne diyeyim
Kağıt kebabı kurtarmaz bu menüyü ama bence kuzu çevirme filan anca olur

Bırakalı çok oldu o diziyi.
Sarpmıdır nedir hem karısını hem ex karısını dağa kaldırıp saçma sapan bölümler yayınlanmaya başladıklarında eehhh dedim

Ben de çook önce izliyordum aslında ama sarp ölüyormuş galiba. Ben o Arif i cok seviyordum

Kağıt kebabı diyor I inessa armand adresi al özelden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…