Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
niye hepsi midede hazmedilmiyo mu niye ırkçılık yapiyosun yemekler arasında

benim için su an peynir ekmekle kebap arasında hiç fark yok emzirirken sorsan sana kebapçı sayardim sunlar iyiymis diye beni kaybettiniz
Yavrm peynir ekmekle
Kebap nasıl bir olur mantığa ters biri et biri süt ürünü ahahshhshshahssh

Ne akrosluk yaptı yine dayaklık bunlar
Ben zaten kalkamiyom malum.kalkamadigim gbi de surekli bulantı halindeyim neyse bu cocukalri aldı gitti gitsin önemli değil 4 saattir yok hadi o da bişey değil
Gitmiş kardesnin çocuklarını almış gelmiş bakiciyim ya ben Allahım cildircam ev dandini zaten kardeşi de bnde gelicem diye tutturdu gelmesin ev bu haldeyke kimse gelmesin bı zahmet dedm daha bana yardım dokunackaalrina çocuklarına baktirip çaya gelecekmiş hangendi delirdim resmen suan

Su an ne desen haklısın inanki kuzum.
Sana destek olacaklarına daha çok yük oluyorlar desene.
Ben olsam senin yerinde madem çocukları almış gelmiş, geçerdim odaya beni rahatsız etmeyin der yatardım

nasıl yorulmaz??
valla ben salata meze yerdim esim benim kebabi da yerdi genelde insallah o kadar eskiye dönmem ama cidden yiyemiyorum zor geliyo yemek yemek

O da degisik birseymis gercekten kuzum, yapmaya usenmeyi anladım da yemeye üşenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…