- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.141
Bence sen kaybettin
Bu büyük bir aşk ❤
Yavrm peynir ekmekleniye hepsi midede hazmedilmiyo mu niye ırkçılık yapiyosun yemekler arasında
benim için su an peynir ekmekle kebap arasında hiç fark yokemzirirken sorsan sana kebapçı sayardim sunlar iyiymis diye beni kaybettiniz
Yavrm peynir ekmekle
Kebap nasıl bir olurmantığa ters biri et biri süt ürünü ahahshhshshahssh
Kiz bizim yatakta ustunde kmse yatmiyo olsa dahi gicirdiyo pek dandikmis gerci 7 yil oldu amaAhaha yeni aldığımız bazanin başlığı baya duvara çarpıyor yaaanapcaz onu
Nasıl unutabilirimki msn şeysileriGergin konuyu gevşeteyim.
@malii Nostalji seversin bilirimemojilerden önce smileyler vardı bee bıyıklı bonus kafa simileyi benim için başkadır.
B Brunello Cicinelli seninde kaçırmanı istemem
Moralim bizukken kafam zehir gbi calisir tosimHay ağzına sağlık rossum :)
Moralim bizukken kafam zehir gbi calisir tosim
Yavrm peynir ekmekle
Kebap nasıl bir olurmantığa ters biri et biri süt ürünü ahahshhshshahssh
Akros kişisi canmmmMoralin niye bozuk kuzum hala bulantılar mı?
ikisi de hayvansal rosss
şaka bi yana da valla peynir ekmek ilk tercihimet yerken yoruluyom ben
Neden kuş kadar olduğun belliikisi de hayvansal rosss
şaka bi yana da valla peynir ekmek ilk tercihimet yerken yoruluyom ben
Bende sarpciyim ama bakalim aksam nasl bi bolum olacakBen de çook önce izliyordum aslında ama sarp ölüyormuş galiba. Ben o Arif i cok seviyordum
Bende sarpciyim ama bakalim aksam nasl bi bolum olacak
Kız insan adana kebap yerken nasıl yorulur???????
Ben zaten kalkamiyom malum.kalkamadigim gbi de surekli bulantı halindeyim neyse bu cocukalri aldı gitti gitsin önemli değil 4 saattir yok hadi o da bişey değilNe akrosluk yaptı yinedayaklık bunlar
Ben zaten kalkamiyom malum.kalkamadigim gbi de surekli bulantı halindeyim neyse bu cocukalri aldı gitti gitsin önemli değil 4 saattir yok hadi o da bişey değil
Gitmiş kardesnin çocuklarını almış gelmiş bakiciyim ya ben Allahım cildircam ev dandini zaten kardeşi de bnde gelicem diye tutturdu gelmesin ev bu haldeyke kimse gelmesin bı zahmet dedm daha bana yardım dokunackaalrina çocuklarına baktirip çaya gelecekmiş hangendi delirdim resmen suan
nasıl yorulmaz??
valla ben salata meze yerdim esim benim kebabi da yerdi geneldeinsallah o kadar eskiye dönmem ama cidden yiyemiyorum zor geliyo yemek yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?