Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su an ne desen haklısın inanki kuzum.
Sana destek olacaklarına daha çok yük oluyorlar desene.
Ben olsam senin yerinde madem çocukları almış gelmiş, geçerdim odaya beni rahatsız etmeyin der yatardım
Şuan o moddayim yatiyirm hiç de umrmda değil
İnan kendi cocuklarmn sesini bazen zor dayaniyorm su halimlr ki hiç de yaramaz değiller

Neymiş canlari sklmismis daha onlar goturcek bı ibtiyacn var mı diye soracak gelecek diyorm ama yok esiminki de ayrı olay ne diye getiriyorsun bnm dururmum ortada valla gelseler bile odadan çıkmak herkes ne hali varsa görsün

Gerçekten sinirden catliycam

Sakin ol kuzum hiç germe kendini, rahatsızım de yat uyu hiç gerilme
Eşine de söyle içindekileri içine atma hiç.
Haklısın tabi insan kendi çocuklarını kaldıramıyor bazen

Bana da keske kurutulmus dolmalik gelse ben yapmaya hec usenmem de iste eyle bi imkan yok

Benim halam gönderiyor canım babamla göndermiş yine baya. Sağolsun
Satılıyor aslında sanırım heryerde ama köyden gelen daha bir güzel oluyor sanki

kizlar net paketim bitti
yazamayabilirim
10 unda yenilencek ama daha önce gelebilirim de

Esen kalın efenim. coooooookkkkk coooooookkkkk da yazmayın
Yaaa 10 gün sensiz olur mu
Temizlik sayfasına da çok gelmiyorsun artık

Söyledim zaten sen bni biomiyor musun ne diyr getiriyorsun diye bişey olmaz ben bakarım diyor kesin bakar

Yedi sene de bir hayırlı işlerini gormedm faydalarını da görmedim

Dedm zaten millet sağlam haliyle keyif catsin ben burda bu halimle herkesin çocuğuna mi bakicam diye baya soylendim

niye hepsi midede hazmedilmiyo mu niye ırkçılık yapiyosun yemekler arasında

benim için su an peynir ekmekle kebap arasında hiç fark yok emzirirken sorsan sana kebapçı sayardim sunlar iyiymis diye beni kaybettiniz
Ya ne guzel keske bende biraz bende sevmesem istahsiz olsam filan yaa ...

Iyi yapmissin kuzum.
Nasil geldiyse öyle gidiyor iste, degismiyorlar 7 yil da geçse 17 yil da gecse

Kesinlikle canimm aliyorum yapiyorum ama dogulu komamsularim var onlarda yedigim gbi olmuyor onlarin salca organik kurutmaliklar organik sonucta yapilisinuda onlardan ogrendigim icin ayni yapiyorm elimde lezzetlidir ... bi kez komsum biraz vermisti ondan yaptim yemelere doyamadik hatta gorumcemler de gelmsti bayilmislardi ama satin alip yaptiklarmda o lezzeti bulamiyorum

Ay evet benim de Urfali bir komşum var, salçası filan herşeyi oradan geliyor. Ne zaman yapsa bana da gönderir sagolsun, o kadar guzel oluyor ki

bu kadari da artık düşüncesizligi aşıyo ya ne deyim bilemedim rosss iyi bi cemkirip yatsaydin kuzum. Allah sana sabır versin

K Kendinisevenbirii bir daha sana yatak odası sırları vermem. İnşallah baza başlığını susturma yöntemini test etmeye gitmemişsindir
Ahahahhaa yok ütü yapmaya gittim o baza başlığı susturma yöntemini yarın gece deniycem şimdi ona zaman yok ama darilirim valla sen lütfen yatak odası sırları vermeye devam et bana böyle böyle tecrubeleniyorum bende yoksa halimiz harap
Kiz bizim yatakta ustunde kmse yatmiyo olsa dahi gicirdiyo pek dandikmis gerci 7 yil oldu ama
Yaaa caaayyybizde daha 7 yıl oldu niye değiştirdiniz diyenlere, pek dandikmiste ondan dedik ama yemezler işte biz hor kullandikta ondan diyemedik
Kesin sizinki de dandiktir

Yaaa 10 gün sensiz olur mu
Temizlik sayfasına da çok gelmiyorsun artık

yetişemiyorum negom ya. orasi hep aklımda
oraya yazsam burayi kaciriyom buraya yazsam orayi kaciriyom ama düzene sokcam çocuk krese baslasin da

Ya ne guzel keske bende biraz bende sevmesem istahsiz olsam filan yaa ...

kız dün yemek yemeyi unutmusum asansörde bayilodum esim tuttu. yemek yemeyi unuttum diyemedim tabi kizacak diye tansiyonum düşüyo heralde dedim
benimki de iyi bir halt değil bakma sen

Cimkirdim ama ne kdr faydalı bir cimkiris orasını bilmiyorm

sen istifinu bozma gelirlerse de dersin lafni

hani yanıltır da belki eli kolu dolu gelirler iki kap yemekle falan en azından çocuklar yer diye düşünmüşlerdir

yav bizimki de 5 sene oldu ayni sorun bizde de var ben sürekli bebege bakcam diye ziplayip durdum ondan rezil oldu

demekki siz iyi sarsmissjniz

Yok yavru yaa bizimki dandik ondan kiz kmse yatmiyorken bile gicirsiyo korkuyorum

kız dün yemek yemeyi unutmusum asansörde bayilodum esim tuttu. yemek yemeyi unuttum diyemedim tabi kizacak diye tansiyonum düşüyo heralde dedim
benimki de iyi bir halt değil bakma sen
Samdan yeminle sesli guldumm niye mi senin aklina yemek gelmiyor benimde aklimdan yemek cikmiyor
Obez filan degilim boym kisa ve gobeklym orta karar diyim de bu gidisle obez olmasam iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…