Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yav bizimki de 5 sene oldu ayni sorun bizde de var ben sürekli bebege bakcam diye ziplayip durdum ondan rezil oldu

demekki siz iyi sarsmissjniz
Ya samdaaannnbak yemezler diyorum sen çocuğa bakmaya zipladim diyon sizin ki bide daha 5 yılda bu durumdaysa nasıl zipladiysaniz artık "çocuğa bakmaya siz daha çok sarsmişsiniz

Zaten düşünce bekleyerek saçmalıyorum çoğu şeyde nego

Neymiş eli dolu gelckmismismismis öyle diyo
Gelecek yani hala pes, çıkma odandan çok ciddiyim yat sakın kalkma sakın.
Ciddi bir tavır koy bu sefer.

Samdan yeminle sesli guldumm niye mi senin aklina yemek gelmiyor benimde aklimdan yemek cikmiyor
Obez filan degilim boym kisa ve gobeklym orta karar diyim de bu gidisle obez olmasam iyi

ben çok severim iştahlı insan hamileyken nasil dua etmistim oğlum babasına çeksin istahli olsun yemek yesin diye çok şükür o da yiyo şimdilik:)

genelde iştahlılar benle takilir kendini frenlemek için

Gelecek yani hala pes, çıkma odandan çok ciddiyim yat sakın kalkma sakın.
Ciddi bir tavır koy bu sefer.
Kalkmam da bişey de yapmam

En son bir tek kardesm gelecek dediğinde bütün sülalesini toplamıştı

Bu sefer öyle olmayacak diyo emnm dedm Hiç bişey de ellemicem hiç bişey de yapmicam çayını da kendi koysun gitsn

Ya samdaaannnbak yemezler diyorum sen çocuğa bakmaya zipladim diyon sizin ki bide daha 5 yılda bu durumdaysa nasıl zipladiysaniz artık "çocuğa bakmaya siz daha çok sarsmişsiniz

bizim de ufak tefek katkimiz olmuştur heralde
ama keşke biz kiraydik komple
maalesef adamın libidosu düşünce gücüyle yükseliyor fizyolojik degil psikolojik

Yemeği yiyeyim geri yaticam zaten samdanm

Gelen gitsin umrmda degil

aynen kuzum boşver sen. esin düşünsün, herşeyi düşüne düşüne insan sinir hastasi oluyo. canına yazık. sen yat dinlen.

çocuklar uslu duruyo mu bari

Aynen de öyle yap, haketmişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…