- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.181
Ya samdaaannnyav bizimki de 5 sene oldu ayni sorun bizde de varben sürekli bebege bakcam diye ziplayip durdum ondan rezil oldu
demekki siz iyi sarsmissjniz
yaa kesin dandiktirYok yavru yaa bizimki dandik ondankiz kmse yatmiyorken bile gicirsiyo korkuyorum
Amaaaan çok da ilgilenmiyorm yaptıklarını da yiyemiyorum zatensen istifinu bozma gelirlerse de dersin lafni
hani yanıltır da belki eli kolu dolu gelirleriki kap yemekle falan en azından çocuklar yer diye düşünmüşlerdir
Yemek yemeyi sevmemek ne yayemek yemeyi sevmeyen bi ben mi varim ya la
muhabbete bak heleben emzirirken yapcaktiniz bu muhabbetleri
Zaten düşünce bekleyerek saçmalıyorum çoğu şeyde negoByNkoaLa çok sinir oldum ya, çok büyük düşüncesizlik cidden, ne desen hakkın
Gelecek yani hala pes, çıkma odandan çok ciddiyim yat sakın kalkma sakın.Zaten düşünce bekleyerek saçmalıyorum çoğu şeyde nego
Neymiş eli dolu gelckmismismismis öyle diyo
Samdan yeminle sesli guldumm niye mi senin aklina yemek gelmiyor benimde aklimdan yemek cikmiyor
Obez filan degilim boym kisa ve gobeklym orta karar diyim de bu gidisle obez olmasam iyi
Kalkmam da bişey de yapmamGelecek yani hala pes, çıkma odandan çok ciddiyim yat sakın kalkma sakın.
Ciddi bir tavır koy bu sefer.
Amaaaan çok da ilgilenmiyorm yaptıklarını da yiyemiyorum zaten
Ya samdaaannnbak yemezler diyorum sen çocuğa bakmaya zipladim diyon sizin ki bide daha 5 yılda bu durumdaysa nasıl zipladiysaniz artık "çocuğa bakmaya siz daha çok sarsmişsiniz
Yemek yemeyi sevmemek ne ya
Yemeği yiyeyim geri yaticam zaten samdanmoy kuzum ne deyim seni delirtmek için işbirliği yapmış gibilercikma odadan boşver herkesi
Yemeği yiyeyim geri yaticam zaten samdanm
Gelen gitsin umrmda degil
Aynen de öyle yap, haketmişlerKalkmam da bişey de yapmam
En son bir tek kardesm gelecek dediğinde bütün sülalesini toplamıştı
Bu sefer öyle olmayacak diyo emnm dedm Hiç bişey de ellemicem hiç bişey de yapmicam çayını da kendi koysun gitsn
Çizgi film açtı bay akros sesleri gelmior şuanaynen kuzum boşver sen. esin düşünsün, herşeyi düşüne düşüne insan sinir hastasi oluyo. canına yazık. sen yat dinlen.
çocuklar uslu duruyo mu bari
Bu durumda abartmiyorm dimiAynen de öyle yap, haketmişler
Çizgi film açtı bay akros sesleri gelmior şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?