Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
en azından bide ona sinir olmazsin. inşallah rahat geçer şu hamileliğin rosum ya

kac haftadir hamilesin ki yaşadıkların simdiden kotayi doldurur
İşte bu sebepten kimse beni anlamadığı için ne çocuk yapma doğurmak ne de böyle minnet etme istemiyorm nefrt ediyorm

Bu durumda abartmiyorm dimi
Yani çok fevri bı hareket mi
Cidden siz olsanız siz de bu durumda sinir olur muydunuz böyle biseue
Kız ben bu durumda olsam evime kimse adım atamazdı kocam teklif bile edemezdi
İkinci doğduktan sonra, amcasının oğlu karısı ile bebek görmeye gelmek istemişler, dedim ne bebek görmesi, ben uykusuzluktan ağlayan bebekten bitmişim, gelmesin kimse fotoğrafını göster görmek isteyene demiştim
İlk ve son misafir teklifi oldu bana Kocamın

Bu durumda abartmiyorm dimi
Yani çok fevri bı hareket mi
Cidden siz olsanız siz de bu durumda sinir olur muydunuz böyle biseue

ben olsam telefon eder x şimdi çocukları getirecek size baska zaman gelin hiç iyi değilim kusura bakmayin hamilelik iste derdim

kocama da götür çocukları deyip alabildigine carlardim
sen az yapiyosun

İşte bu sebepten kimse beni anlamadığı için ne çocuk yapma doğurmak ne de böyle minnet etme istemiyorm nefrt ediyorm

valla ne desen haklisin rosss. ama hamilelik ne kadar stresli olursa bebek o kadar gazli ve zor oluyo. sen sadece kendini düşün. biliyosun kuzum daha bunun doğumu var sonrasi var

sonuna kadar haklısın ama kendini rahatlatacak şeylerle ilgilen yalnızca

Yaaaa o bişey mi negom benm.ilk oğlum dogdugunda bir haftalik bebek eşimin tarafı hepsi kendi annesinde toplanmış neymiş bebeği goturecekmis eşim

Anane merdiven inip cikamiyirmus ben annemde kalıyordum i zaman dedm çok görmek isteyen gelsin görsün bir haftalık bebek annesnin yanından ayrılıp da annesi yokken o kdr mikrobun içine girmez dedm

Araba yok nasıl gelsinler diyor dedm aha evin önünde iki araba var çok gelmek isteyeni getir dedm tabiki hiçbiri kabul etmedi gelmedi de bende göndermedim ki göndermem saçma zaten

İlk dogumumda neler yaşattılar neler

Bunda ne kızıl kıyamet kopacak merak ediorm

Aynen öyle, benim iki numara o yüzden çok ağlak, ben çok ağladım çünkü hamileyken

ben olsam telefon eder x şimdi çocukları getirecek size baska zaman gelin hiç iyi değilim kusura bakmayin hamilelik iste derdim

kocama da götür çocukları deyip alabildigine carlardim
sen az yapiyosun
Carladm gelmesn dedm al götür çocukları dedim kendisi gelmek istedi nasıl gelme diyeyeim dedi Yaaa iyi değil.kmseui agirlayamaz diyemiyor musun dedm sen bişey yaomayacaksn ki kendi gelsin yapsin diyo

Bir daha emrivaki yaparsan çok pis bozusuruz dedm kapattm kendimi odaya gelip gidio opuyo

arsizlikta son nokta resmen şok oldum.

nolmus peki daha 40 i cikmadan bebek gorcez diye toplananlar. inci boncukları mi dökülüyomus gelmemişler. onların dökülen inci boncukları da bi taraflarına kaçsin. tövbe estağfurullah

Benm her hamileliğim strest ağlamaklı geçiyor

Bir tanesinde bile mutlu olduğumu havalara uçtuğunu hatirlamiyorm su bulantilarm gecsin hepsinin çarkına okucam

Ya da kökten çözüm hiç dogurmucam devam ederlerse bu şekilde

Aynen öyle, benim iki numara o yüzden çok ağlak, ben çok ağladım çünkü hamileyken

ben de asiri gergin sinirliydim. benim oğlum da aşırı sinirli. çocuk doktoru ilk muayenede yandin annesi bu bebek cok sinirli demişti

Allah sağlık versin hepsine ama degmezmis yani stresime. gene ben yiprandim doğumdan sonra. kimseye bişey olduğu yok ki anca anne cekiyo

Trip atıyorlar ilk anneme gittim diye

Ki kendisi bize gel diye teklifte bile bulunmadığı halde

15 gün sonra gelmişlerdi yüzleri beş karis

işte sen kocana ne birakiyon ki isi. ara görümceni.
sen de kadınsın alınıp darilcak bisey yok hamileligim zor geciyo kusura bakma x sana bisey diyememis. cicuklari getircek diyeceksin. tam evden çıktıkları zamana denk gelse daha iyi olur gelir çocukları alır giderler
sen olaya mudahil olmuyosun beybim. ondan kimse seni iplemiyo sanırım su an

Cnku muhatap bile.olmak istemiyorm

Taşınırken nerdeydi gotunu gezdiriyordu bı de bana tlfn açıp Allah yardımcın olsun işin zor diyip kahkaha atıyor
Zorsa gelsene madem dedm ayy surdayim burdayım işteyim cırt zırt diyor

Yaaaa uğraşmak istemiyorum şamdan smdi aricam ağzıma geleni saycam sonra yine eşimle kötü olcam ki bu hareketleri de yaptm ilk zamanlar çok büyük kavgalardan çıktık yoruldm artii çoğu seyden

sen sadece canlarına oku rosss içine atcak bisey yok. hiç kendi içinde bisey birakma.
Allah bundan sonrani güzel kilsin inşallah

nolur bak kendini yipratma. onlar naparsa yapsın önemli olan sensin ve minnak mercimegimiz

tamam o zaman kuzum. gelince çıkma odadan. ne deyim. en az sinirle nasil atlatacaksan öyle olsun

esin de akıl olsa zaten böyle yapmaz Allah akıl fikir versin inşallah.

Eehhh madem ısrar ediyorsun devam. Soruları alayım
Diyetteyim zaten çok da mühim değil canım
Geçmişi ısrarla niye okuyorum, yemek fotoları arasında kaldım
Neyse ki mis gibi peynirli salatamı yedim
Afiyet olsun. miiissss gibi salata ne var yani. Zaten milleti kebap yemeğe zorla götürüp, önden gelen yeşilliklerle kendimi şişirme gibi bir hobim var. Ha kebaplarda yol alıyor ama 1 porsyon değil yarım. Kime zararımız var hiçç

bizim de ufak tefek katkimiz olmuştur heralde
ama keşke biz kiraydik komple
maalesef adamın libidosu düşünce gücüyle yükseliyor fizyolojik degil psikolojik
Sende her psikolojik yükselme de geri çevir adamı madem samdanim kesinlikle avlanma ne zmn fizyolojik olarak libido yükselmesi yaşadığıni anlarsan o zmn karşılık ver böyle böyle alıştır onuda
K Kendinisevenbirii bizim yatak da nanay ama hiç o sebepten değil ben tek başıma sürekli yerini değiştim, kırdım
Eminim hiç o sebepten değildir negoosizin ki de yarı dandiktir yarı da yer değiştirmekten kırılmıştır kesin
Eehhh madem ısrar ediyorsun devam. Soruları alayım ☺
Tmm dert edindikce sana acarim konuyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…