- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.521
Hahahha şükür bi heceyi tutturdunbi biri vardi ama ona emindim
hafızam süper diyorum inanmiyosunuzHahahha şükür bi heceyi tutturdun
Seni nasıl sevmem melegimmSeviyon mu kız cidden
Süpzeksin canım sen biliyoruzhafızam süper diyorum inanmiyosunuz
Azcik ilgiye ihtiyacım vardı onu da sendn aldima gire keyfm yerine gelmiş durumdaSeni nasıl sevmem melegimmhem sen benim eşlerden ötürü meslektaşım ,hem beni bu topige getiren can arkadaşımsın
tabisideSüpzeksin canım sen biliyoruz
gene kimle aldatyon beni yakaladimmAzcik ilgiye ihtiyacım vardı onu da sendn aldima gire keyfm yerine gelmiş durumda
İiii seeeyy veren keeeem.kuuuummmmgene kimle aldatyon beni yakaladimm
sana askıni ilan ediyodu gördüm başkalariylada aşk yasıyosun dogru suleeİiii seeeyy veren keeeem.kuuuummmm
Kimseyleeee ne aldatması o nerden çıktıhangi aldatma
Bende şaşırdım bı ankedi nerden cıkti ozman neden oyle hatirladimki ben
sana askıni ilan ediyodu gördüm başkalariylada aşk yasıyosun dogru sulee
bu gece penceremin altına gelip bana serenat yapacaksın adnan şensesten doldur be meyhaneciyi sölüyerek yoksa afetmemAma bıçkı seksapalite olunca cezbetti beni
Yoksa üzerine gülün g sini bile.konduramam balım
Serant mi istiyin akrostisli bile seranet yaparm sanabu gece penceremin altına gelip bana serenat yapacaksın adnan şensesten doldur be meyhaneciyi sölüyerek yoksa afetmem
yaaa benim biricigimm iste gönlümü cezbetmesinide bilir hemen gel bura şapşikSerant mi istiyin akrostisli bile seranet yaparm sana
Ellerinde ballaaar
Kampında sirilsiklaaam
Görürseniz birgün sasirmaaaaaaaa
Beni botleeee caresiiizzzz
Beni boyleeee sensiiizzzz
Beni böyle cam altında birakmaaaaaaa
Fikrini beğendimCanolar ben yettim, nasılsınız? Tabiki bir sürpriz ile geldimAçıklıyorum sıkı durun Bundan gayrı topikte her 1000 ve 1000'in katı mesajına denk gelenler benden akrostiş şiir hediyesi kazanacak!
Gelelim talihlileri açıklamayaEki Görüntüle 2290153 Eki Görüntüle 2290154
1000.mesaj ile @Psikolojik Deliii
2000.mesaj ilebalbocuuu
Benden duvarlarına akrostiş şiir kazandılar. En kısa zamanda ödeme yapılacaktır
Allah benim cezamı vermesin diyerek bu muhteşem ötesi fikir için kendimi kutlar ve darısı 3000.mesaja derim
Kertenkelelerim nasılsınız bakalım?
ByNkoaLa K Kendinisevenbirii
@hizuranYoulost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojikdeliii balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @canli anne minik kalp0753 @Krmzblk @Eseriklinego Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin
Ahaha benim çok az kaldı mesela ayın 20 li rakamlarından tekli rakamlarına kadar ki süreç nefretlik döngüm
Ben♥menopoz
Herkes görmek istediğini görüyormuş yani :)balbocuuu ikimizde kediseven biri olarak algılamak istemişiz onun kendini ne kadar seven biri olduğunu gördüğümüz halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?