- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.541
HoşgeldinBurayada bi ugrayim dedim kim varmis kim yokmus bi kolacan edeyim dedim
HosbuldummHoşgeldin
Seksü bacı iyidir sankiVay bee nede çok taniyanim,sevenim varmış anasını satiyimbu kadar nickimi degistircem yaygarasinin üstüne artık unutmazsiniz bence beni istediğinizi diyin ballarim, canlarım
Ahaha bak tanısmadığımız halde sen tanıdın beni canım,ne iyi geldin sormaHosbuldummsen eski „Kendinisevenbirii“ degil miydin kiz nolmus Sana böyle seksapatili bisey olmussun
İstediğini de balimm,senin agzina,yani msjlarina her nick yakışırSeksü bacı iyidir sanki
Evet evet cicim buldu bu nicki
İnşallah canimGünaydın canlarım. Okula gidiyorum bakalım kızımı anasınıfına kayıt edecekler mi? Dua edin 
Tanismis olduk iste ne güzel seksü bacimmAhaha bak tanısmadığımız halde sen tanıdın beni canım,ne iyi geldin sormaevet ben oyum :)
İstediğini de balimm,senin agzina,yani msjlarina her nick yakışır
Hayirli haberlerle gel Limonum InsAllahGünaydın canlarım. Okula gidiyorum bakalım kızımı anasınıfına kayıt edecekler mi? Dua edin 
Arada oluyor öyleUle neler okuyo bu gözlerimefomun içine erötük karı kaçmış viliyyy
İnşaallah istediğin gibi olur, kaç yaşında?Günaydın canlarım. Okula gidiyorum bakalım kızımı anasınıfına kayıt edecekler mi? Dua edin 
Günaydınnnn canomGünaydın herkese
Ben hala şok,çaktırmaArada oluyor öyle
İnşaallah istediğin gibi olur, kaç yaşında?
2015 ocaklı benim küçük, ön kayıt yaptırdım iki gün önce
Günaydınnnn canom
Zorunlu değil evet isteğe bağlı, bende çok istiyorum2015 ocaklı benimkideNego İsteğe bağlımı gidiyolar bu sene?
Yaaaaa affettin miyaaa benim biricigimm iste gönlümü cezbetmesinide bilir hemen gel bura şapşik
Benmde küçük.oğlan 2015 şubat doğumlu anasınıfına yazdirmadmZorunlu değil evet isteğe bağlı, bende çok istiyorum
İnşallah canimgüzel haberlerle dön
Hayirli haberlerle gel Limonum InsAllah❤
Almadılar malesef kızlar. Kuzum ne kadar da hevesliydi. Anne okul ne zaman açılacakmış dediArada oluyor öyle
İnşaallah istediğin gibi olur, kaç yaşında?
2015 ocaklı benim küçük, ön kayıt yaptırdım iki gün önce
Günaydınnnn canom
Neden ki Kuzum ya kiyamam ben onaAlmadılar malesef kızlar. Kuzum ne kadar da hevesliydi. Anne okul ne zaman açılacakmış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?