- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.541
cinsellik ilgi alanıma giriyorKız nasıl canına minnet oluyor,işine geliyorsende de bir anormallik sezmedim değil şamdan
Benim kocanın zornuna gitse hiç bişe yaptiramam,seninkinin değişikliği burda da boy göstermiş bakzoruna gittiyse niye bu dediklerini yapıyor,kenara çekilip tavır etmesi gerekmez mi yandı benim beyin
Kız seni hep cinsellik konularında görüyorum ama bensizde de iş yoksa biz ölek sizin ki has sağlam malmiş yatağınız demek ki
Ahaha helaall
Sabah sabah rüyanda mı gördün lenYaşar alptekin ve @malii ve bonus
20 sayfadan fazla birikmiş,okumaya çalışıyorum :)günaydın kızlar
ByNkoaLa kahvaltıya ne hazirlattin kendine
M mehlika nur çok da olabilir az da olabilir:) bana 10 sayfadan fazlasi çok geliyo mesela
Ne kadar güzel olur ya çok teşekkür ederim canımLimonsuzzcay kuzum normalde veraset harçlar baktığı için bilmiyorum ben. tabi icra takip de bakiyodur. olmazsa gün içinde bi arkadasa sorayim ben :)
inşallah lehinize yapılacak bisey vardır
yok kız, biz salonda koltukta falan yapıyoruz genelde,çocuklar uyuyunca giyinşr süslenir gelirim tv karşısındaki kocanın yanına, gerisini anlatmiyimHahah yer yatağı olabilir evet
Yaa gerginlik fln yaşandığı için mi stresten fln mi böyle baş donmeleri samdanim yoksa hamile falan mısınöyle bı ihtimalden şüphelendin mi hic
Amin inşAllah canım benim. Evet borcu çok ve ödeyemezÇok kötü olmuş gerçekten ya.
Çok mu borç odeyemeyecek mi? İnşallah kurtulursunuz bu durumdan
Kuzum hamile olma ihtimalin?onlarınki yer yatağı kesinondan bisey olmuyo
kuzum sinirlense nolcak çocuk uyandi keyfime mi bıraktım. o an cinlendi kalkti gittibekleseydi napiyim. sonra da ben de uyuyakalmisim.
bence hatası olduğunu biliyodu ondan ses etmedi. bide dün asansörde gözüm karardi bayılır gibi oldum korktu heralde. son zamanlarda sık sık basım dönüyo :)
trip atsa onu trip attığı yerden dörde katlar sonra da yirtarim
son zamanlarda ailesi yüzünden gerildik biraz kuzum. o yüzden pek tadım yok:) ondan sanırım benim tuhaflık
Günaydın tatlım nasılsınGünaydııınn
Yıkılmadım ayaktayımGünaydın tatlım nasılsın
Ahahaha görmedim ama cok değişik seyler oldu bu geceRüyanda beni görüp ne yapıcan bilmiyorum ama renkli tatlı rüyalar
Ahahha yapınca görürsünMerak ettm
Bana söyleme mercimege şöyle
Ahahahah
Noldu diye sorsam mıAhahaha görmedim ama cok değişik seyler oldu bu gece
Bende aynıyım vallaYıkılmadım ayaktayımsen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?