- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.561
Kuzum hamile olma ihtimalin?
Uyandığım gibi uyku planı yaptım ben de. İnşallah uygulayabilirizBende aynıyım vallagece uyutmadı afacanım. Öğlen kızı kreşe oğlumu uykuya gönderip yastıkla bütünleşmek istiyorum
Gece? Çok değişik şeyler? Acaba nedir nedirAhahaha görmedim ama cok değişik seyler oldu bu gece
Psikolojik o zaman kuzum. Çok takma herşeyi.yok beybi daha adetime 10 gün var:) gecikme vs de yaşamadım öncekinde
Bende aynıyım vallagece uyutmadı afacanım. Öğlen kızı kreşe oğlumu uykuya gönderip yastıkla bütünleşmek istiyorum
Uyandığım gibi uyku planı yaptım ben de. İnşallah uygulayabiliriz
Yastığını alan gelsin, öğlen yatıyoruz uykuyabeni de alin aranizasabahin bes bucugundan beri oyun oynuyoz
Psikolojik o zaman kuzum. Çok takma herşeyi.
Eşim sabah işten geldi dedim öğlen olsa da uyusam.dedi dur bismillah yeni sabah olduUyandığım gibi uyku planı yaptım ben de. İnşallah uygulayabiliriz
aynen aynenYastığını alan gelsin, öğlen yatıyoruz uykuya
Bence çaysızlıktanaynen kuzum ya açlıktan ya psikolojik :) :) bugün dikkat edicem yediklerime bide öyle bakcam
Gel gelbeni de alin aranizasabahin bes bucugundan beri oyun oynuyoz
Bence çaysızlıktanaha yine çaya bağladım olayı
Gel gel
Psikolojik o zaman kuzum. Çok takma herşeyi.
Anam aç mı geziyormuş? E sebepNe piskoljisi ya aç gezen adamın başı döner çünkü tansiyonu düşer. Net.
Mmmm organik çay nasıl oluyor ki?olabilir ama ben çay içiyorumhemi de organik çay içiyorum
Anam aç mı geziyormuş? E sebep
Mmmm organik çay nasıl oluyor ki?
Sizin yatak iyimis vallacinsellik ilgi alanıma giriyorama bizim kocada iş yok anacım, benim gibi libidolu seksü kadını bulmuş,kıymetimi bilmiyor, hamilelikten dolayı da libidom iyice arttı ama kocayı göremiyorum, geçen hafta gececiydi, önceki hafta 3-11, bu hafta yine 3-11, geç geliyor, o gelene kadar ben uyumuş oluyorum malesef, biz yatağı ve bazayı bellonadan almıştık, hala taş gibi maşaallah :)
Ne cesaret kizzyok kız, biz salonda koltukta falan yapıyoruz genelde,çocuklar uyuyunca giyinşr süslenir gelirim tv karşısındaki kocanın yanına, gerisini anlatmiyim
Geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?