- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.581
kapıyı mutlaka kilitliyoruz canım, çocuklar yeni uymuş olduğu için uykuları derin oluyor o vakitlerde,Sizin yatak iyimis valla
Zaten ne kadar libidolu kadin varsa kocaları fos yaaşaşırmadım desem
Ne cesaret kizzçocuklar uyansa kalksa gelse o an çocuk bu belli mi olur carpılmışa döner insan
Sizin yatak iyimis valla
Zaten ne kadar libidolu kadin varsa kocaları fos yaaşaşırmadım desem
Ne cesaret kizzçocuklar uyansa kalksa gelse o an çocuk bu belli mi olur carpılmışa döner insan
Nasıl olduysa annem geldi şaşkınım şuangünaydın kızlar
ByNkoaLa kahvaltıya ne hazirlattin kendine
M mehlika nur çok da olabilir az da olabilir:) bana 10 sayfadan fazlasi çok geliyo mesela
Nasıl olduysa annem geldi şaşkınım şuan
Bence yat uyu,kıvrıl yanına uyanmadan
Dün trip attm.ondnnasıl olacak akros aramıştırtembihlemistir şöyle kötü böyle bitkin diye.
annen de sana değil akrosa inanmıştır
Gözün aydın olsun desene dürümler ciddiNasıl olduysa annem geldi şaşkınım şuan
Sonunda farkına varabildilerGözün aydın olsun desene dürümler ciddi
Ahaha ayy bunun heyecanı da ayrı güzeldirkapıyı mutlaka kilitliyoruz canım, çocuklar yeni uymuş olduğu için uykuları derin oluyor o vakitlerde,
sabah ve gündüz de çocuklar uyanıkken yaptığımız da çok oluyor, yatak odasını kilitliyoruz, ikisi birlikte oyun oynuyor ya da tv izliyor, bazen oğlan dayanıyor kapıya şuan işimiz var sen şöyle yap ben geliyorum falan diyorum
Hesap gizli diyor açılmıyorAkrosla ben temsili
Hadi yaaa tühHesap gizli diyor açılmıyor
Sorsan bile ben nasıl anlatcam bilemiyorumNoldu diye sorsam mı
Ahahahha cok değişik ya ilk defa olduGece? Çok değişik şeyler? Acaba nedir nedir
Anlatılmayacak şeyler olunca, kafalar nereye giderse oraya artıkSorsan bile ben nasıl anlatcam bilemiyorum
tüh sizinde mi yarım kaldı,Ahahahha cok değişik ya ilk defa oldusoyle diyim kocamla ben küs gibiyim ondan gece resmen şey olacaktı nerdeyse
Sorsan bile ben nasıl anlatcam bilemiyorum
Aç kalma kuzum ya bak bütün sistem çöker kalırsınyemek yemeyi unutuyomsonra yerim sunu da yapiyim buna da bakiyim derken akşam oluyo
normal çayı icemeyince eşim denemek için almış. bence bu daha güzel
daha güzel demi çıkıyo tadı da daha iyi
Bende oğlanı uyuttuğun gibi yastığıma kavuşmayı planlıyorumkk birinci noteri Limonsuzzcay
Oğlumu okula bırakıp eve geldiğim gibi, herhangi bir engel çıkmazsa uyumayı kafama koydum, saat 5 olmadan pilim biter. Gece 4 te uyudum 8de kalktım. Eki Görüntüle 2541318
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?