- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.561
Ahhh kiyamam yaaaAlmadılar malesef kızlar. Kuzum ne kadar da hevesliydi. Anne okul ne zaman açılacakmış dedi
Kuzular P Pralin_ adlı üyenin beğenmedim tacizine maruz kaldım.Bir konuda (şu nişanlısı gelinliğe bu kilo ile giremezsin diyen üyenin konusunda) herkese beğenmedim atmış bende yaptığına karşılık mesajlarına beğenmedim atınca kurdurmak fiilini hayata dökmüş. Profilime girip önüne ne çıktıysa beğenmedim atmış. Sonra da karşılık bulmasın diye açık olan profilini gizlemiş. Bakın ibretlenin. Böyle üyeler var işte. Bu tip üyelerin mesajlarını gördükçe bir amme hizmeti olarak beğenmedimi basalım. Hiç güleceğim yoktu. Kafası baya güzel, kullandığı ürünler narkotik birimlerinin kulağına gitmese bari. Çikolata kistime kadar beğenmedime bulamış inanılır gibi değil, çikolata kistimin, vajinal enfeksiyonumun ne günahı vardı
Eki Görüntüle 2290476
ByNkoaLa @Kendinisevenbiriii
hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus C canli anne minik kalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__ Marskedisi Rojjin ChocolateCookie SaryamV
Yaşı tutuyor muş. Yani sınıflar dolu o yüzden öyle mi canım? Özele verme imkanın varsa ver derim.2014 Kasım doğumlu. Aynı yaş grubundan 45 kişi alınacakmış ve kızım listede 60. Sıradaymış.
Bu sene kreşe mi göndersek diyoruz.
Ayy millet işsiz yaKuzular P Pralin_ adlı üyenin beğenmedim tacizine maruz kaldım.Bir konuda (şu nişanlısı gelinliğe bu kilo ile giremezsin diyen üyenin konusunda) herkese beğenmedim atmış bende yaptığına karşılık mesajlarına beğenmedim atınca kurdurmak fiilini hayata dökmüş. Profilime girip önüne ne çıktıysa beğenmedim atmış. Sonra da karşılık bulmasın diye açık olan profilini gizlemiş. Bakın ibretlenin. Böyle üyeler var işte. Bu tip üyelerin mesajlarını gördükçe bir amme hizmeti olarak beğenmedimi basalım. Hiç güleceğim yoktu. Kafası baya güzel, kullandığı ürünler narkotik birimlerinin kulağına gitmese bari. Çikolata kistime kadar beğenmedime bulamış inanılır gibi değil, çikolata kistimin, vajinal enfeksiyonumun ne günahı vardı Sayfalarca beğenmedim var ben 1 sayfayı paylaşıyorum alın gülün acık
Eki Görüntüle 2290476
hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus C canli anne minik kalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__ Marskedisi Rojjin ChocolateCookie SaryamV
Balım boşver var böyle densizlerKuzular P Pralin_ adlı üyenin beğenmedim tacizine maruz kaldım.Bir konuda (şu nişanlısı gelinliğe bu kilo ile giremezsin diyen üyenin konusunda) herkese beğenmedim atmış bende yaptığına karşılık mesajlarına beğenmedim atınca kurdurmak fiilini hayata dökmüş. Profilime girip önüne ne çıktıysa beğenmedim atmış. Sonra da karşılık bulmasın diye açık olan profilini gizlemiş. Bakın ibretlenin. Böyle üyeler var işte. Bu tip üyelerin mesajlarını gördükçe bir amme hizmeti olarak beğenmedimi basalım. Hiç güleceğim yoktu. Kafası baya güzel, kullandığı ürünler narkotik birimlerinin kulağına gitmese bari. Çikolata kistime kadar beğenmedime bulamış inanılır gibi değil, çikolata kistimin, vajinal enfeksiyonumun ne günahı vardı Sayfalarca beğenmedim var ben 1 sayfayı paylaşıyorum alın gülün acık
Eki Görüntüle 2290476
Kuzular P Pralin_ adlı üyenin beğenmedim tacizine maruz kaldım.Bir konuda (şu nişanlısı gelinliğe bu kilo ile giremezsin diyen üyenin konusunda) herkese beğenmedim atmış bende yaptığına karşılık mesajlarına beğenmedim atınca kurdurmak fiilini hayata dökmüş. Profilime girip önüne ne çıktıysa beğenmedim atmış. Sonra da karşılık bulmasın diye açık olan profilini gizlemiş. Bakın ibretlenin. Böyle üyeler var işte. Bu tip üyelerin mesajlarını gördükçe bir amme hizmeti olarak beğenmedimi basalım. Hiç güleceğim yoktu. Kafası baya güzel, kullandığı ürünler narkotik birimlerinin kulağına gitmese bari. Çikolata kistime kadar beğenmedime bulamış inanılır gibi değil, çikolata kistimin, vajinal enfeksiyonumun ne günahı vardı Sayfalarca beğenmedim var ben 1 sayfayı paylaşıyorum alın gülün acık
Eki Görüntüle 2290476
Hanım abla yürek yemiş belliKuzular P Pralin_ adlı üyenin beğenmedim tacizine maruz kaldım.Bir konuda (şu nişanlısı gelinliğe bu kilo ile giremezsin diyen üyenin konusunda) herkese beğenmedim atmış bende yaptığına karşılık mesajlarına beğenmedim atınca kurdurmak fiilini hayata dökmüş. Profilime girip önüne ne çıktıysa beğenmedim atmış. Sonra da karşılık bulmasın diye açık olan profilini gizlemiş. Bakın ibretlenin. Böyle üyeler var işte. Bu tip üyelerin mesajlarını gördükçe bir amme hizmeti olarak beğenmedimi basalım. Hiç güleceğim yoktu. Kafası baya güzel, kullandığı ürünler narkotik birimlerinin kulağına gitmese bari. Çikolata kistime kadar beğenmedime bulamış inanılır gibi değil, çikolata kistimin, vajinal enfeksiyonumun ne günahı vardı Sayfalarca beğenmedim var ben 1 sayfayı paylaşıyorum alın gülün acık
Eki Görüntüle 2290476
Akıllara zarar yemin; üşenmemiş de
Hahahhaha vajinal enfeksiyona kadar hahiç güleceğim yoktu inankiii bu nasıl bir hırsssss böyle
Ayy millet işsiz ya
Balım boşver var böyle densizlergecende ben böyle hadsiz birine denk geldim,oda benim "günaydın" yazdığım mesajı dahi begenmedime bulamiş sen takma ya beğenmedim ifadesini kaldiramiyorlar nedense içlerinde,sonuçta fikir ayrılığı denen bişey var,çok doğal değil mi uymayan şeyi begenmemek
vah ruh hastası vahseni lanetliyorum pralin misin in misin, cin misin, neysen
Hadi kişisel yorumlara beğenmedim atsın bir derece de, anketime, topiğime, vajinal enfeksiyonuma, çikolata kistime, topik mesajlarıma bulaşmayacaktıBeyin error .. üsenmemis bide iste diyorum hobisi yok zaaar tek hobisi begenmedim tusuna basip kacmak
Planin ne bebişimHadi kişisel yorumlara beğenmedim atsın bir derece de, anketime, topiğime, vajinal enfeksiyonuma, çikolata kistime, topik mesajlarıma bulaşmayacaktıÇok yanlış kişiye çattı
Limonsuzzcay
Hic yorulmamis üsenmemis Seni takibe almis Kuzum ne alaka yaHadi kişisel yorumlara beğenmedim atsın bir derece de, anketime, topiğime, vajinal enfeksiyonuma, çikolata kistime, topik mesajlarıma bulaşmayacaktıÇok yanlış kişiye çattı
Limonsuzzcay
Burası bize çok yakındı iyi olacaktı. Bakalım eşimle konuşalım da. Olmazsa 2 yıl üst üste anasınıfı yerine bu sene kreş iyi olabilir. Müdür yardımcısı da çocuklar erken başlayınca okuldan soğuyorlar dedi.Yaşı tutuyor muş. Yani sınıflar dolu o yüzden öyle mi canım? Özele verme imkanın varsa ver derim.
Söyle yapalım bebişim çok pis gaza geldim. Ne yapacağukHadi kişisel yorumlara beğenmedim atsın bir derece de, anketime, topiğime, vajinal enfeksiyonuma, çikolata kistime, topik mesajlarıma bulaşmayacaktıÇok yanlış kişiye çattı
Limonsuzzcay
Sakin olAllah ne verdiyse
Söyle yapalım bebişim çok pis gaza geldim. Ne yapacağukHadi kişisel yorumlara beğenmedim atsın bir derece de, anketime, topiğime, vajinal enfeksiyonuma, çikolata kistime, topik mesajlarıma bulaşmayacaktıÇok yanlış kişiye çattı
Limonsuzzcay
Sende sakin olSöyle yapalım bebişim çok pis gaza geldim. Ne yapacağuk
Şimdilik bu kadar yeter yiğidim.Söyle yapalım bebişim çok pis gaza geldim. Ne yapacağuk
Alışmışım ban yemeye seksüm problem değil. Haksızlığa gelemem asla.Sakin olo şahsın kurbanı olupta banlanma boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?