Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alışma süresinden sonra işe göre bi düzen kurarsın kuzum.
Baştan ikinizde bi garipsiyceksiniz tabi.

Kimseyi kırmak istemem herkesi seviyorum.
Bi çizgiden çıkmamak lazım herşeyi herkesin bilmesine gerek yok.
Kadın kadına olsaydık bile
Bazen okdr seyler anlatiliyorki sirf polemik olmasn diye bisry yazmiyorum ama gercekten geregi yok yanuii ne bilim neyse ... cok konusmayaym

Alışma süresinden sonra işe göre bi düzen kurarsın kuzum.
Baştan ikinizde bi garipsiyceksiniz tabi.

İçim çok kötü oldu ya anlatamam
Elbet alışılır herkes bir şekilde alışıyor ama ne bileyim insan kıyamıyor
Bir de o kadar düşkün ki bana.
Dışarı filan çıksam kapıda görünce nasıl atlıyor üzerime

sen şimdi karamsarsin haliyle. kimse bebeğini bırakıp işe gitmek istemez haklısın da
ama bak annesi çalışan bebekler daha sakin daha huyu suyu yerinde oluyo. çünkü bütün naz huysuzluk anneye.

ama sen işe başlayınca onun yemesi de düzelir uykusu da duzelir :) benimki bu aralar babayla arasi iyi. gece kalktığında bile baba diye ağlıyo onlar bizden daha sebatlilar inan ki

babaannesi sehir dışına çıkacaktı ya. o zaman bakıcı ayarlamaktansa ücretsiz izne geri dönersin diye demiştim ben. bizde su an 10 bin kadar açıldık mesela daha bı sürü eksik var kres parasi var ben baslayana kadar. Allah kolaylık versin ama maddi olarak zorlanmak da çok yıpratıcı.

sen bi bak anne sütlü tarifler varmış. muhallebisine katiyolar yoğurt mayaliyolar olmadı öyle verirsiniz anne sütünü

Evet canım içim çok kötü oldu.
Haklısın zaten birsuru borcumuz var, işe başlayacağım ama en az 1 yıl borç ödeyeceğim. 6 ayda tüm maaşımı versem ancak biter, öyle söyleyeyim
Ücretsiz izin olayını çok istiyorum 1 aylığına birini bulmak çok çok zor hatta imkansız, tanıdık bildik birisi ancak belki olur ama o da çok zor. Aklımda biri vardı o da işe başlıyormuş.
Şubat ayında gidecek bir daha kayinvalidem, o zamana kadar öğrenir program yaparız artık.
İnsallah dedigin gibi olur kuzum insallah cabuk alışır. Tek dayanagim babaannesini çok sevmesi, babaannesi oyalar oynar diye düşünüyorum. Amcası da vardiyali calisiyor gunduzleri o da olur evde ara ara.
Insallah mutlu olur kızım

I inessa armand kuzum bide alıştırma bardaklarını dene. bizimki kutu süt icemez saniyodum ben. hiç zorlanmadan iciverdi. belki seninki de pipetle alıştırma bardağıyla falan icer rahatca :)

Benim şimdi bu ay hemen bir süt sağma makinası almam lazim, alıp alistirma bardağıyla deneyeyim dediğin gibi.
Daha süt sağma makinam bile yok

bak büyüklerle büyüyen çocuklar çok daha farklı oluyo :) senin bıdık çok şanslı hem annesine hem kendisine değer veren sizi çok seven bi babaannesi var onun:)

emin ol çok güzel bakılır. belki hayatınızı olumsuz etkileyen huyları da kırılır.

kanunun kapsamına bakarız olmazsa. belki orda yaziyodur kuzum. ama memurlarin sahip olduğu haklara sahipsen sorun olmaz:) kullaniyosundur. hem hasret giderirsin hem dinlenmis olursun :) sen olumlu bakmaya çalış. bu parasızlıkta ne kadar iyi olup yansitmadan yaşar ki insan. çocuk hasta olsa uğraş dur en basiti. paran olsa tahliller bile bi saate çıkıyo

Benim şimdi bu ay hemen bir süt sağma makinası almam lazim, alıp alistirma bardağıyla deneyeyim dediğin gibi.
Daha süt sağma makinam bile yok

benim vardi ama benim sütüm çok olmasina rağmen makinede cikmazdi tosiam o yüzden makine aldığında cekmezse stres olma. göğüslerin de ona alışması lazımmış.

bide hastane tipi olanlar var onlari kiralayabiliyosun. istersen onlara da bak. kafana yatarsa kiralarsin
en iyisi hastane tipi diye biliyorum ben

Haklısın canım. Tek isteğim onun daha iyi şartlarda yaşaması. Ayrıca evet babaannesinin yemeklerini yiyeceği için de çok mutluyum :)))

O kadar doğru söylüyorsun ki. Her adımımız para. Çok güzel bakilacagina eminim babaannesi canını verecek kadar çok seviyor, dedesi amcası da öyle. Benden bile iyi bakar babaannesi ona da eminim. Tek sıkıntım beni özlerse yanında olamamak
İnsallah atlatırız zamanla.

Bir bakayim nereden kiralanir ki onlar acaba? Bir de fiyati çok sanırım onların.
Şimdiden alayım ki alışsın diyorum.

Ne kadar da şanslısın, ne kadar da şanslı minik hiç bu açıdan bakmıyosun anca dram önüne bir çuval para yığacaklarını söyleseler ilk hafta biraz hüzünlü ama sonrası bal kaymak olcak bak gör. Hem babaanne de 10 numaraymış daha ne
Endişelerini, tedirginliğini min. tut, kokrtuğun gibi olmayacak hiçbirşey çünkü emin ellerdeymiş

Bir bakayim nereden kiralanir ki onlar acaba? Bir de fiyati çok sanırım onların.
Şimdiden alayım ki alışsın diyorum.

canım benim doğum yaptığım hastanenin karşısında vardı öyle bi dükkan. özel hastaneler de kiraliyo sanirim. bide kiralamadan deneme yapabiliyosun yanlış bilmiyorsam.

ben de avent tek pompali vardi. iki pompali alma randumani düşük olur. tek pompa daha iyi. arkadaşım da lansinoh almıştı. o da memnundu. ama çift pompa almış çok iyi cekmiyo diyodu. bide o valfi degistirmemis sanırım. valf eski olduğundan da sorun yaşamış olabilir.

350 mi neydi biz de 2017 Kasım'da almıştık

Ya ben kızımdan ayrı dışarı çıktığımda, yanında bebeği olan anneleri görünce bile ağlayasım geliyor, özlüyorum kuzumu. Şimdi reklamda bir anne bebek gördüm gözlerim doldu.
Ben neden bu kadar duygusal oldum yaa, hiç böyle değildim

İş yerinde sağmak uzun sürmesin diye iki pompalı al diyorlardı bir de, iyi ki sormusum. Ben tek pompalı alayım en iyisi dediğin gibi

Haklısın kuzum
Ben kendim için olduğundan çok kızım beni özlerse, mutsuz olur ağlarsa diye üzülüyorum.
Neden hep kötü düşünüyorum yaa off.

Teyzemin geldiği hafta, sağolsun ufaklıkla okul yoluna dökülme sen al gel büyüğü diye teklifte bulundu. Yok mok ağlar yapamam dediiiiiimmm birşey olmaz dedi, bıraktım çıktım. Okul bahçesinde çocuklar koşturdu, arkadaşlarla sohbet ettim ayak üstü 15 20 dk eve geldim birşey yok. Ertesi gün oldu, yine bıraktım gittim. Bu kez arkadaşlarla kahve bile içtim, bir yere oturup. 3. Ve kalan günlerde de kahve içtim hep süreleri uzatarak ve son zamanlarda telefon çalacak diye ödüm kopuyordu. İyi geldi yani az da olsa nefes almak, oğlumun bensiz de mutlu olabildiğini anlamak, iyi bakıldığını bilmenin verdiği huzurla kahveyi muhabbet eşliğinde sıcak içebilmek. İyi geliyor yani, aslında anneler çocuklara bağımlı çocuklar annelere değil.

Bana da babaannesi ben yokken fotoğraf video atıyor bazen. O kadar mutlu görünüyor ki. Ama ona rağmen onun evinde ya da onun uyutmasına izin vermiyor.
Ben biraz orada uyutmaya filan da alıştırmaya çalışayım en iyisi, biraz evden çıkayım birkaç saat dönmeyeyim.
Ne zaman gitsem en geç 2 saatte dönüyorum koştur koştur, beni özlemiştir diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…