- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.641
Haklısın canım. Tek isteğim onun daha iyi şartlarda yaşaması. Ayrıca evet babaannesinin yemeklerini yiyeceği için de çok mutluyum :)))
O kadar doğru söylüyorsun ki. Her adımımız para. Çok güzel bakilacagina eminim babaannesi canını verecek kadar çok seviyor, dedesi amcası da öyle. Benden bile iyi bakar babaannesi ona da eminim. Tek sıkıntım beni özlerse yanında olamamak
İnsallah atlatırız zamanla.
Cnku ona alıştın o yüzden zor geliyor kuzumHaklısın kuzum
Ben kendim için olduğundan çok kızım beni özlerse, mutsuz olur ağlarsa diye üzülüyorum.
Neden hep kötü düşünüyorum yaa off.
hiç takma kafana inan zor bebekle insanin sabri da tükeniyo. özellikle 18 aydan sonra bitme noktasına gelmiştim ben
ikiniz de birbirinizi yipratmadan atlatin inşallah bu süreci:)
İş yerinde sağmak uzun sürmesin diye iki pompalı al diyorlardı bir de, iyi ki sormusum. Ben tek pompalı alayım en iyisi dediğin gibi
Özleyince daha verimli olacaksın. Sürekli sinir harbi içinde uyusa da şunu yapsamlar bitecek canım yavrum diye koşturcaksın. Onun da maddi açıdan avantajları çoğalacak, isteklerini geri çevirmek ki çok zor böyle durumlarda kalmayacaksın.Bana da babaannesi ben yokken fotoğraf video atıyor bazen. O kadar mutlu görünüyor ki. Ama ona rağmen onun evinde ya da onun uyutmasına izin vermiyor.
Ben biraz orada uyutmaya filan da alıştırmaya çalışayım en iyisi, biraz evden çıkayım birkaç saat dönmeyeyim.
Ne zaman gitsem en geç 2 saatte dönüyorum koştur koştur, beni özlemiştir diye.
Özleyince daha verimli olacaksın. Sürekli sinir harbi içinde uyusa da şunu yapsamlar bitecek canım yavrum diye koşturcaksın. Onun da maddi açıdan avantajları çoğalacak, isteklerini geri çevirmek ki çok zor böyle durumlarda kalmayacaksın.
Evet alıştırmaya başlarsın yavaş yavaş. Hevesle,sevgiyle bakanı varsa gram endişe etmezdim. Özlemene ise yapabilecek birşey yok, özle zaten
Teyzemin geldiği hafta, sağolsun ufaklıkla okul yoluna dökülme sen al gel büyüğü diye teklifte bulundu. Yok mok ağlar yapamam dediiiiiimmm birşey olmaz dedi, bıraktım çıktım. Okul bahçesinde çocuklar koşturdu, arkadaşlarla sohbet ettim ayak üstü 15 20 dk eve geldim birşey yok. Ertesi gün oldu, yine bıraktım gittim. Bu kez arkadaşlarla kahve bile içtim, bir yere oturup. 3. Ve kalan günlerde de kahve içtim hep süreleri uzatarak ve son zamanlarda telefon çalacak diye ödüm kopuyordu. İyi geldi yani az da olsa nefes almak, oğlumun bensiz de mutlu olabildiğini anlamak, iyi bakıldığını bilmenin verdiği huzurla kahveyi muhabbet eşliğinde sıcak içebilmek. İyi geliyor yani, aslında anneler çocuklara bağımlı çocuklar annelere değil.
inşallah canım benim. Sen ne zaman başlayacaksın?
Haftaya kreşe başlıyor değil mi seninki de?
aynen kuzum benimki haftaya basliyo :) a.a benim işe başlama tarihim belirsiz. ne zaman tam güne hazır olup gecerse o zaman ben de işe donucem:)
Nasıl gerildiysem şu an başımdan omzuma kadar tüm kafam komple ağrıyor, midem bulanmaya başladı aşırı derecede.
Allah razı olsun hepinizden beni rahatlatmaya çalıştığınız için ❤
Hissedileni birebir belki misli ile yaşadım. Allah aşkına bi 5 dk çık, ayrıl bebeğinden şeklinde söylemler oldu. İnanın sağlıklı bir durum değil aslında bu bağımlılık. Lohusa depresyonu denilen şey de tam da bu sebepten patlak vermiyor mu zaten.. Şimdi 5dk güvenecek, ciddi derecede aklımın kalmadan emanet edebileceğim kimsenin olmayışından dem vururum bazen.kesinlikle katılıyorum sana:) bazı bebekler istisna ama onun dışında biz bu bağımlı hale getiriyoruz iliskiyi. annelik yapamama iyi bakamama korkusu çok yanlış yerlere götürebiliyo
Hissedileni birebir belki misli ile yaşadım. Allah aşkına bi 5 dk çık, ayrıl bebeğinden şeklinde söylemler oldu. İnanın sağlıklı bir durum değil aslında bu bağımlılık. Lohusa depresyonu denilen şey de tam da bu sebepten patlak vermiyor mu zaten.. Şimdi 5dk güvenecek, ciddi derecede aklımın kalmadan emanet edebileceğim kimsenin olmayışından dem vururum bazen.
O zaman kebapları düşünelim birazBen de hiç istemiyorum sadece bana bağımlı, sadece benimle mutlu olabilen bir çocuk olmasını. Sevdiği mutlu olduğu insanlar olsun, benim de ihtiyaç duyduğunda yanında olacağımı anlasın bilsin istiyorum.
Belki de çok rahat alışacak boşuna stres yapıyorum hiç bilemiyorum şu an yaşamadan bilemeyeceğiz. Resmen kolum filan uyuştu yahu.
İnşallah kolayca alışır o da kreşe kuzum.
Benim kurumun kreşi var, biraz daha büyüyüp tuvalet eğitimini filan alınca inşallah yanımda götürürüm diyorum.
O zaman kebapları düşünelim biraz
İlk maaşınla çağ kebabı ısmarlarsın, yüzündeki mutluluk seni daha da motive eder
aynen canım süper olur :) bizim kurumun da var kresi ama ben eve yakın olsa daha iyi olur diye düşündüm:) hem babasi evde olduğu zamanlar birakip alır falan:)
kurumlarin kreşleri baya güzel oluyo. sen hayırlısıyla başla da bak düzeniniz oturunca nasil rahatlicaksin
Hissedileni birebir belki misli ile yaşadım. Allah aşkına bi 5 dk çık, ayrıl bebeğinden şeklinde söylemler oldu. İnanın sağlıklı bir durum değil aslında bu bağımlılık. Lohusa depresyonu denilen şey de tam da bu sebepten patlak vermiyor mu zaten.. Şimdi 5dk güvenecek, ciddi derecede aklımın kalmadan emanet edebileceğim kimsenin olmayışından dem vururum bazen.
Kızlarr selamss
canım çok sıkkın bir yandan yemek yapıyorum bir yandan gözlerim dolu ağlayacam neredeyse .
dün gece eşimle çok fena kapıştık 2 yıldır ilk büyük kavga diyebilirim.. çok fena ama yani ben sinirden odanın kapısının camı kırdım çarptım şakk cam aşağı indi.. neyse bugün çağırdım birini gelip taktılar hemen malum akşama misafir var. öyle şiddetli bir kavgaydı ki ayrı yattım aldım yastıgımı yorganımı gittim salonda uyudum.. sabahta beni uyandırmadan işe gitmiş sabahları o kaldırır beni ben uyunamam cnki.
neyse sorum şu akşam dostlarım gelecek.. nasıl olacak? arada ki sogukluk illaki yansıyacak nasıl ört pas edicem
Gerçekten felaketti. Yani biz 2 yıldır değil kavga trip yaptığımızı bilmem. Tarih yazmadı..ama dünkü çok başkaydı çok kırdı beni. Öyle kötü kavga ettik kii en son hatırladığım laf şu ' bak x sabrımı zorluyorsun bana istemediğim şeyleri söylemek zorunda bırakıyorsun, ağzımdan öyle şeyler çıkar kii , kii keza beni iyi tanıyorsun tükürdüğümü yalamam ' demem ile.. ' ne yapacaksın ya? ne yapabilirsin.. aa dur düşüneyimm boşarsın doğru en iyi yaptığın şey tecrübelisin önünde saygı ile eğiliyorum kusura bakma ' dedi . yani bunun açılımı zaten alışkınsın koca boşamaya demeye getirdi yani önceki hayatımdan vurdu beni. onun üzerine zaten kapı pencere indiÜzüldüm canım kavganıza.
Bizim küslük pek uzun sürmediği için inan bilemiyorum nasıl yansıtılmaz, elinden geldiği kadar güler yüzlü olmaya çalış.
Kavga da büyük bir kavgaymış nasıl olacak bilmiyorum ama
Ismarlarım valla, hem de istediğiniz kadar şiş yiyebilirsiniz, sınırsız
Ama şu an hiç görecek halim yok benim stres direk mideme vurur. Çok kötü oldum
Evet eve yakın olması çok daha iyi olur kuzum. İnşallah iyi olur herşey
senin eşin de çalışıyo ya. yanında olmasi daha iyi olur tosiam :) bi bakarsin kreslere de sonra. eve yakın olan mi iyi kurumunki mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?