Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hiç takma kafana inan zor bebekle insanin sabri da tükeniyo. özellikle 18 aydan sonra bitme noktasına gelmiştim ben
ikiniz de birbirinizi yipratmadan atlatin inşallah bu süreci:)

Haklısın kuzum
Ben kendim için olduğundan çok kızım beni özlerse, mutsuz olur ağlarsa diye üzülüyorum.
Neden hep kötü düşünüyorum yaa off.
Cnku ona alıştın o yüzden zor geliyor kuzum

Ben ilk krese başladığında oğlum ev bomboş gelmişti baya da koymuştu

hiç takma kafana inan zor bebekle insanin sabri da tükeniyo. özellikle 18 aydan sonra bitme noktasına gelmiştim ben
ikiniz de birbirinizi yipratmadan atlatin inşallah bu süreci:)

inşallah canım benim. Sen ne zaman başlayacaksın?
Haftaya kreşe başlıyor değil mi seninki de?

Özleyince daha verimli olacaksın. Sürekli sinir harbi içinde uyusa da şunu yapsamlar bitecek canım yavrum diye koşturcaksın. Onun da maddi açıdan avantajları çoğalacak, isteklerini geri çevirmek ki çok zor böyle durumlarda kalmayacaksın.
Evet alıştırmaya başlarsın yavaş yavaş. Hevesle,sevgiyle bakanı varsa gram endişe etmezdim. Özlemene ise yapabilecek birşey yok, özle zaten

Nasıl gerildiysem şu an başımdan omzuma kadar tüm kafam komple ağrıyor, midem bulanmaya başladı aşırı derecede.
Allah razı olsun hepinizden beni rahatlatmaya çalıştığınız için

kesinlikle katılıyorum sana:) bazı bebekler istisna ama onun dışında biz bu bağımlı hale getiriyoruz iliskiyi. annelik yapamama iyi bakamama korkusu çok yanlış yerlere götürebiliyo

inşallah canım benim. Sen ne zaman başlayacaksın?
Haftaya kreşe başlıyor değil mi seninki de?

aynen kuzum benimki haftaya basliyo :) a.a benim işe başlama tarihim belirsiz. ne zaman tam güne hazır olup gecerse o zaman ben de işe donucem:)

aynen kuzum benimki haftaya basliyo :) a.a benim işe başlama tarihim belirsiz. ne zaman tam güne hazır olup gecerse o zaman ben de işe donucem:)

İnşallah kolayca alışır o da kreşe kuzum.
Benim kurumun kreşi var, biraz daha büyüyüp tuvalet eğitimini filan alınca inşallah yanımda götürürüm diyorum.

Nasıl gerildiysem şu an başımdan omzuma kadar tüm kafam komple ağrıyor, midem bulanmaya başladı aşırı derecede.
Allah razı olsun hepinizden beni rahatlatmaya çalıştığınız için ❤
kesinlikle katılıyorum sana:) bazı bebekler istisna ama onun dışında biz bu bağımlı hale getiriyoruz iliskiyi. annelik yapamama iyi bakamama korkusu çok yanlış yerlere götürebiliyo
Hissedileni birebir belki misli ile yaşadım. Allah aşkına bi 5 dk çık, ayrıl bebeğinden şeklinde söylemler oldu. İnanın sağlıklı bir durum değil aslında bu bağımlılık. Lohusa depresyonu denilen şey de tam da bu sebepten patlak vermiyor mu zaten.. Şimdi 5dk güvenecek, ciddi derecede aklımın kalmadan emanet edebileceğim kimsenin olmayışından dem vururum bazen.

Ben de hiç istemiyorum sadece bana bağımlı, sadece benimle mutlu olabilen bir çocuk olmasını. Sevdiği mutlu olduğu insanlar olsun, benim de ihtiyaç duyduğunda yanında olacağımı anlasın bilsin istiyorum.
Belki de çok rahat alışacak boşuna stres yapıyorum hiç bilemiyorum şu an yaşamadan bilemeyeceğiz. Resmen kolum filan uyuştu yahu.

O zaman kebapları düşünelim biraz
İlk maaşınla çağ kebabı ısmarlarsın, yüzündeki mutluluk seni daha da motive eder

İnşallah kolayca alışır o da kreşe kuzum.
Benim kurumun kreşi var, biraz daha büyüyüp tuvalet eğitimini filan alınca inşallah yanımda götürürüm diyorum.

aynen canım süper olur :) bizim kurumun da var kresi ama ben eve yakın olsa daha iyi olur diye düşündüm:) hem babasi evde olduğu zamanlar birakip alır falan:)

kurumlarin kreşleri baya güzel oluyo. sen hayırlısıyla başla da bak düzeniniz oturunca nasil rahatlicaksin

O zaman kebapları düşünelim biraz
İlk maaşınla çağ kebabı ısmarlarsın, yüzündeki mutluluk seni daha da motive eder

Ismarlarım valla, hem de istediğiniz kadar şiş yiyebilirsiniz, sınırsız
Ama şu an hiç görecek halim yok benim stres direk mideme vurur. Çok kötü oldum

Evet eve yakın olması çok daha iyi olur kuzum. İnşallah iyi olur herşey

aynen ben babasından başka kimseye birakamiyodum mesela
kaynanam geliyim bakiyim dese yine krese veririm
bence sağlıklı düşünmüyorum ben de. sonuçta begendigim kocamı da begenmedigim kaynanam büyüttü

insanin nefes aldircak yakını yoksa çocuk bakmak daha da zor :)

Kızlarr selamss
canım çok sıkkın bir yandan yemek yapıyorum bir yandan gözlerim dolu ağlayacam neredeyse .
dün gece eşimle çok fena kapıştık 2 yıldır ilk büyük kavga diyebilirim.. çok fena ama yani ben sinirden odanın kapısının camı kırdım çarptım şakk cam aşağı indi.. neyse bugün çağırdım birini gelip taktılar hemen malum akşama misafir var. öyle şiddetli bir kavgaydı ki ayrı yattım aldım yastıgımı yorganımı gittim salonda uyudum.. sabahta beni uyandırmadan işe gitmiş sabahları o kaldırır beni ben uyunamam cnki.

neyse sorum şu akşam dostlarım gelecek.. nasıl olacak? arada ki sogukluk illaki yansıyacak nasıl ört pas edicem

Üzüldüm canım kavganıza.
Bizim küslük pek uzun sürmediği için inan bilemiyorum nasıl yansıtılmaz, elinden geldiği kadar güler yüzlü olmaya çalış.
Kavga da büyük bir kavgaymış nasıl olacak bilmiyorum ama

Gerçekten felaketti. Yani biz 2 yıldır değil kavga trip yaptığımızı bilmem. Tarih yazmadı..ama dünkü çok başkaydı çok kırdı beni. Öyle kötü kavga ettik kii en son hatırladığım laf şu ' bak x sabrımı zorluyorsun bana istemediğim şeyleri söylemek zorunda bırakıyorsun, ağzımdan öyle şeyler çıkar kii , kii keza beni iyi tanıyorsun tükürdüğümü yalamam ' demem ile.. ' ne yapacaksın ya? ne yapabilirsin.. aa dur düşüneyimm boşarsın doğru en iyi yaptığın şey tecrübelisin önünde saygı ile eğiliyorum kusura bakma ' dedi . yani bunun açılımı zaten alışkınsın koca boşamaya demeye getirdi yani önceki hayatımdan vurdu beni. onun üzerine zaten kapı pencere indi

senin eşin de çalışıyo ya. yanında olmasi daha iyi olur tosiam :) bi bakarsin kreslere de sonra. eve yakın olan mi iyi kurumunki mi

senin eşin de çalışıyo ya. yanında olmasi daha iyi olur tosiam :) bi bakarsin kreslere de sonra. eve yakın olan mi iyi kurumunki mi

Bizim ilcede eve yakın olanin iyi olmasi pek mumkun degil kuzum:)
Kurumun kresi gercekten cok iyi. Hatta bir ara İstanbulun en iyi kresi filan diyorlardi ne kadar doğru bilemiyorum. Ama gönderenler cok memnun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…