Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cam pencere indirmen normal o zaman canım benim diyecek birsey bulamıyorum

Elhan gönüllerin piremsesi
sen nerelerdesin
Kurban olduğumun parmakları...
Geldim canımın içi.. nasilmis bacılarim herkes iyi mi. Rossum da iyi mi...daha okuyamadım mesajlarınızı... özlüyorum gelmedigim zamanlarda muhabbetinizin hastasıyım...içten duygulu ve çok samimi . Sağlığına duaciyim tatlım.

canım benim haklisin kırıcı olmuş epey. sen sadece arkadaşlarına odaklan. o da belki üzerine gelmek istenemistir akşama misafir var sakinleselim diye.

inşallah bu ilk ve son kavganiz olur

cam kırıldı ama sende bisey yok demi kesik falan

oyyy biz de seni çok özlüyoruz sen daha çok daha cok gel
olmaz mi
ross ayni ablacim inşallah tez zamanda düzelir.
iyiyiz çok şükür :) sen nerelerdesin bakalim

Bizim ilcede eve yakın olanin iyi olmasi pek mumkun degil kuzum:)
Kurumun kresi gercekten cok iyi. Hatta bir ara İstanbulun en iyi kresi filan diyorlardi ne kadar doğru bilemiyorum. Ama gönderenler cok memnun.

valla kurum kreşleri on numara oluyo tosiam. ama ben krese versem benle servise binip is yerine gidecek ordan kres servisine binip krese gidecek dönüşte tekrar iki kez servis. sağlam adam dayanmaz cocuk nasıl dayansin sizinkinde öyle bişey yoksa kurumun kresi ideal

Yok yok.. ben iyiyim :) sıkıntı yok. vurmadığım için herhangi kesik bir durum yok normal kapıyı biraz hiddetli çarptım ama müteahhit yaparken biraz malzemeden çalmış galiba dayanıksız çıktı

Oyle tabi ki cok zor. Yok canım bizim kurumun içinde kreş, benimle gidip gelme sansi var servisle o yuzden iyi olur diye düşünüyorum

ya şu durumda bile esprilisin yaaa merak etme sen herşeyi halledersin harika vakit gecirirsiniz :) eşinle de toparlarsiniz. takma kafana kuzum. müteahhiti de allah bildiği gibi yapsın

poncikvegece çıldırdınız mı siz ay
O kadar kebaplar, içli köfteler, kuru dolmalar dururken siz kavga edin
Misafir erteleme şansınız yok mu ya da sakince konuşmak?
Salonu ayna yaptırcam diyordun bak bir daha düşün öfke patlaması hiçbirşeye benzemez. Hadi toparlanın, özrünü de paşa paşa dilesin bi zahmet. Belden aşağıya vurmasın daha

o zaman sen kesinlikle yanında götür getir :)

Evet canım ama ona bile daha 2 sene filan var :)
3 yaşına filan gelince ancak götürebilirim. Insallah o zamana kadar da ehliyetimi almak istiyorum araba da alirsam arabayla gidip gelmek daha iyi olur bizim icin. Hayırlısı bakalım

ya şu durumda bile esprilisin yaaa merak etme sen herşeyi halledersin harika vakit gecirirsiniz :) eşinle de toparlarsiniz. takma kafana kuzum. müteahhiti de allah bildiği gibi yapsın
Ama gerçekten kapıyı çarptıktan sonra ve camın aşağı inmesinden sonra ulan ne dandik kapıymış evi satarken bi şekiller şukullar , kapının geldiği hale bak hele diye içimden geçirmedim değill yani

Kuzularım ben geldimmmm
Beni merak edip etiketleyen parmacıklarızı yerim kk birinci noteri Bonus Amecey
Geçmişten okuyabildiğim kadar ki kısmı için konuşuyorum yer yer yarılarak yer yer hüzünlenerek yer yer şaşırarak geldim
5-10 sayfa içinde nasıl tüm duygular arasında geçiş yapabiliyoruz yemin ederim bilim bizi incelemeli
Öncelikle Bonus um evet suyum ve gazım açıldı, çok güldüm ya
Ama kötü haber dün eşim 2 ayrı kavgaya karıştığı için moralsizdi, ardından da 12 ye kadar misafirlikte oturmam için zorla alıkoyulduğumdan yine kardeş kardeş bir gece geçirdik İnanın sayamadım 3.haftaya doğru gidiyoruz sanırım. Bugünde gece 1e kadar halı saha maçında ve ben evde yalnızım. O saatten sonra yine bize kardeşlik vakti.Baştan evlenmemiz gerekecek bu gidişle 
Dün çok lanet bir gündü kavga vesaire vesaire..
Bugün de çok yorucuydu.
Çöktüm yeminle.
Sizlerde ne var ne yok bakalım.
Bonus şiiri kapmışsın Bu arada attığın smiley fotoları beni çok duyulandırdı. Hepsi ama hepsi msn'imde vardı ve çok seviyordum Msn'mde en sık kullandığım ifadelerdi. O günlere bir gittim geldim
@tosia çok sevindim kuzum iş hayatına başlayacak olmana Bebeği kime emanet edeceksin, söylediysen göremedim. Başta biraz zorlanırsın ama böylesi çok daha güzel olacak eminim 
poncikvegece çok şaşırdım yavrum kavganıza ve çok üzüldüm Kavganın sebebi neydi, çok ağır konuşmuş
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e döndün mü kuzu?
Amecey
kubdef
@bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand

Yaaaa geçmişinle seni vurması ciddi olarak çok çirkin bir davranış seni gaza getirmek istemem

İns halledersiniz bnc arkadaşlarını başka akşama çağır bı oturun sakince konuşun

En kısa zamanda barisirsiniz ins

Zaten ben büyütüp uzatan biri değilim.. ama o lafı söylediği için aylarca konuşmadan aynı yatağa yatmadan durabilirim.. Asıl kırgınlığım o zaten.
Maalesef kuzum misafiri de erteleyemem onu düşündüm ama dediğim gibi İstanbul da yaşamıyorlar ayda yılda 1 geliyorlar iptal etmem söz konusu bile değil maalesef..

Gazlı sulu kardesli sevgi pitircigim gelmiş
Hoşgelmis

O sebepten dolayı kırıldım zaten kuzucum.. Yoksa kavga ne kadar büyük olursa olsun ben alttan alırım gocunmam yani.
Ama o lafı söylemiş olması beni çok kırdı, incittti. arkadaşlarımı başka güne alamam cnkü İstanbul da yaşamıyorlar..

Misafirin içinde laf sokmalı çarpmalı olmasa, muhabbete dahil olmanız gerektiğinde muhattap olsanız..
Yapılacak çok şeyler var da zamanlama yanlış

Hoşgeldin cicim, sen de beni duygudan duyguya sürükledin mesajında, gülücük mü koysam üzülsem mi bilemedim.
Eşin ne kavgasına karışmış kuzum, sorun yoktur inşallah?
Evet canım işe dönüyorum hayırlısıyla, şimdiden strese girdim. Babaannesi bakacak kuzuma inşallah bir aksilik olmazsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…