- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.681
O zaman onlar gidene kdr odare edlt patilim sonrasında bakarsn konuşursun bazı şeylerde başkalarının olması da arayı biraz olsun yumusatiyorO sebepten dolayı kırıldım zaten kuzucum.. Yoksa kavga ne kadar büyük olursa olsun ben alttan alırım gocunmam yani.
Ama o lafı söylemiş olması beni çok kırdı, incittti. arkadaşlarımı başka güne alamam cnkü İstanbul da yaşamıyorlar..
İnan rossum ben bile hala geçmişle yargılanıyorum son kavgadan sonra bir daha sakin dedim isteyerek yaşamadım bu hayatı geçmişimizi anlatmasaydik daha mı iyiydi bunları bildikleri halde hala yüzümüze vuruyorlar yaa nediyimYaaaa geçmişinle seni vurması ciddi olarak çok çirkin bir davranış seni gaza getirmek istemem
İns halledersiniz bnc arkadaşlarını başka akşama çağır bı oturun sakince konuşun
En kısa zamanda barisirsiniz ins
Taşındım. Ama hala tam yerleşme sağlanamadıbdv ye sado mazo gelmiş ona bakiyorumsen naptin kuşum taşindin mi
Hahah gazman ciciGazlı sulu kardesli sevgi pitircigim gelmiş
Hoşgelmis
Geçmişi geçmişte bırakmadık karı sürece kimseyle mutlu olamazlar kiİnan rossum ben bile hala geçmişle yargılanıyorum son kavgadan sonra bir daha sakin dedim isteyerek yaşamadım bu hayatı geçmişimizi anlatmasaydik daha mı iyiydi bunları bildikleri halde hala yüzümüze vuruyorlar yaa nediyim
Zaten değil muhattap olmayı göz göze gelmeyi dahi düşünmüyorum gerekmedikçe.Misafirin içinde laf sokmalı çarpmalı olmasa, muhabbete dahil olmanız gerektiğinde muhattap olsanız..
Yapılacak çok şeyler var da zamanlama yanlış
En sonunda görevden alıp eve kilitliycem siziHahah gazman ciciSu gelmiş gaz gelmiş neyime.. Napayım ben bu şartlarda suyu gazı
Maalesef ki anlatamiyoruz bunları kendi suçlarını söyleyince bişey yok bizim olunca olay oluyor illaha evde kavga bişey olacak ki köpek gibi peşimizden kosacaklar ama kimse evinde kavga istemiyor o noktaya heleki gelmek kimse istemez inşallah patırtıninda herşey yoluna girerGeçmişi geçmişte bırakmadık karı sürece kimseyle mutlu olamazlar ki
Kimse kötü bir geçmiş yaşamak istemez
Kendilerinin hiç mi yablisi yok ayar oluyorum su muhabbete
Erkek evlenip boşandı mi herşey kabul
Kadın olunca hoooop vur koseden
Geçmiş olsun CNm benimGeçmiş okumaya çalışıyorum, hastayım yatıyorum, mide bulantısı karın ağrısı
yerleşirsin ya yavaş yavaş sakin sakin her fun bir yeri yapmak daha mantikli sankiTaşındım. Ama hala tam yerleşme sağlanamadı
Sinirlerim çok bozuk ya. Bu düzensizlik beni mahfedecek. Alışamadım, benimseyemedim de henüz..
Depresyona girmek üzereyim.
Kimmiş o sado mazo yav. Millet kafayı iyice sıyırdı
Çok geçmiş olsun negooomGeçmiş okumaya çalışıyorum, hastayım yatıyorum, mide bulantısı karın ağrısı
Sanırım öyle yapacağım canım, mecburen.O zaman onlar gidene kdr odare edlt patilim sonrasında bakarsn konuşursun bazı şeylerde başkalarının olması da arayı biraz olsun yumusatiyor
o günes birde bizim evde cekilse keşkeKesin dolunaydayiz
Adamlara bizlere biseyler oluyor
Güneş mi geri çekiliyor
Ay mi üzerimize geliyor
Kesin dolunaydayiz
Adamlara bizlere biseyler oluyor
Güneş mi geri çekiliyor
Ay mi üzerimize geliyor
Amin ins canmMaalesef ki anlatamiyoruz bunları kendi suçlarını söyleyince bişey yok bizim olunca olay oluyor illaha evde kavga bişey olacak ki köpek gibi peşimizden kosacaklar ama kimse evinde kavga istemiyor o noktaya heleki gelmek kimse istemez inşallah patırtıninda herşey yoluna girer
Adam mı yoko günes birde bizim evde cekilse keşke
Aminnnn cnmm aminn yuva kurmak zor ama yuvayı dağıtmak saniyelik işteAmin ins canm
Herkesin yuvasında sağlık mutluluk huzur olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?