Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman onlar gidene kdr odare edlt patilim sonrasında bakarsn konuşursun bazı şeylerde başkalarının olması da arayı biraz olsun yumusatiyor

İnan rossum ben bile hala geçmişle yargılanıyorum son kavgadan sonra bir daha sakin dedim isteyerek yaşamadım bu hayatı geçmişimizi anlatmasaydik daha mı iyiydi bunları bildikleri halde hala yüzümüze vuruyorlar yaa nediyim

bdv ye sado mazo gelmiş ona bakiyorum sen naptin kuşum taşindin mi
Taşındım. Ama hala tam yerleşme sağlanamadı
Sinirlerim çok bozuk ya. Bu düzensizlik beni mahfedecek. Alışamadım, benimseyemedim de henüz..
Depresyona girmek üzereyim.
Kimmiş o sado mazo yav. Millet kafayı iyice sıyırdı

Geçmişi geçmişte bırakmadık karı sürece kimseyle mutlu olamazlar ki
Kimse kötü bir geçmiş yaşamak istemez
Kendilerinin hiç mi yablisi yok ayar oluyorum su muhabbete

Erkek evlenip boşandı mi herşey kabul
Kadın olunca hoooop vur koseden

Misafirin içinde laf sokmalı çarpmalı olmasa, muhabbete dahil olmanız gerektiğinde muhattap olsanız..
Yapılacak çok şeyler var da zamanlama yanlış
Zaten değil muhattap olmayı göz göze gelmeyi dahi düşünmüyorum gerekmedikçe.
Az önce mesaj atmış bugün ilk kez normalde günde 64879 kere yazar 4325 kere arayan bir adam bugün 1 kez yazmış oda şu ' akşam gelirken bir şey lazım mı ? '
geri döndüm bende , ' lazım olacak herşeyi aldım, gölge etme başka ihsan istemem' dedim.

Pişman değilim.

Maalesef ki anlatamiyoruz bunları kendi suçlarını söyleyince bişey yok bizim olunca olay oluyor illaha evde kavga bişey olacak ki köpek gibi peşimizden kosacaklar ama kimse evinde kavga istemiyor o noktaya heleki gelmek kimse istemez inşallah patırtıninda herşey yoluna girer

yerleşirsin ya yavaş yavaş sakin sakin her fun bir yeri yapmak daha mantikli sanki
ay ne bileyim gelmis kocamla kufurlestik 1 aydir kusuz bana kufur etmesi kendini geri cekmesi beni daha cok heyecanlandiriyo tarzi biseyler yaziyo mazlumu getirin bana

O zaman onlar gidene kdr odare edlt patilim sonrasında bakarsn konuşursun bazı şeylerde başkalarının olması da arayı biraz olsun yumusatiyor
Sanırım öyle yapacağım canım, mecburen.
Mecbur kalmadıkça konuşmayıp, göz göze gelmemeye çalışacağım.

Kesin dolunaydayiz
Adamlara bizlere biseyler oluyor
Güneş mi geri çekiliyor
Ay mi üzerimize geliyor

Beni güneş çarptı galiba diyeceğim de dışarı çıkmadım
Ben de şimdi benim akrebe saldırdım olmadık bir sebepten
Öyle boş boş bakıp gitti öbür odaya

Amin ins canm
Herkesin yuvasında sağlık mutluluk huzur olsun ins

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…